vin. mart. 29th, 2024

Combina frigorifică Eco LG aduce eficienţă energetică superioară la IFA 2022

3 min read

Oferind eficienţă şi tehnologii îmbunătăţite pentru păstrarea prospeţimii, noul frigider LG este pregătit să impresioneze piaţa europeană

BUCUREȘTI, 7 septembrie 2022 — LG Electronics (LG) lansează cel mai nou model de combină frigorifică pentru piaţa europeană, la IFA 2022. Noul model LG permite amenajarea unei bucătării mai sustenabile, datorită compresorului Inverter Linear Compressor™, compartimentării interne îmbunătăţite şi tehnologiilor LG de ultimă generaţie pentru menţinerea prospeţimii, precum LinearCooling™ şi DoorCooling+™.

Combina frigorifică LG face parte din Clasa energetică A, cea mai bună clasare conform sistemului exigent de standarde în domeniul energetic stabilite de Comisia Europeană. Pentru a primi clasificarea „A“, LG a îmbunăţăţit structura condensatorului şi a radiatorului şi a eficientizat fluxul de aer pentru a obţine o distribuire mai bună şi mai uniformă a aerului rece în interiorul frigiderului.

Combina frigorifică Eco LG aduce eficienţă energetică superioară la IFA 2022

De asemenea, noua combină frigorifică LG foloseşte compresorul Inverter Linear Compressor, extrem de eficient şi deosebit de rezistent. Datorită acestui compresor LG remarcabil, combina frigorifică consumă anual cu 10% mai puţină energie în comparaţie cu oricare alte modele de frigidere LG din clasa A, astfel încât utilizatorii pot reduce amprenta de carbon, dar şi costurile cu facturile pentru utilităţi.

În plus, noul model ultra-performant foloseşte tehnologiile LG îmbunătăţite LinearCooling şi DoorCooling+, pentru menţinerea prospeţimii. LinearCooling reduce variaţiile de temperatură, ceea ce ajută la menţinerea prospeţimii alimentelor pentru o perioadă mai mare, iar DoorCooling+ conduce aerul rece din partea superioară a frigiderului spre zonele mai greu accesibile, precum suportul de pe uşa frontală.

Pentru mai multă flexibilitate, noua combină frigorifică poate fi controlată şi monitorizată de la distanţă prin aplicaţia LG ThinQ™ pentru smartphone-uri, iar utilizatorii pot gestiona setările şi verifica starea de funcţionare din orice loc.

Un plus de comoditate îl oferă raftul pliabil în 2 trepte şi suportul pentru sticle de vin, deoarece primul se poate plia pentru a depozita articole mai voluminoase, iar cel de al doilea poate stoca până la cinci sticle de vin simultan. De asemenea, noul model oferă un design îmbunătăţit, cu finisare LG Metal Fresh™ la interior.

„Noua combină frigorifică foloseşte tehnologii LG de ultimă generaţie care menţin prospeţimea alimentelor, oferă funcţii uşor de utilizat şi asigură un consum energetic eficient“, a spus Lyu Jae-cheol, preşedinte LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Gândite pentru sustenabilitate, dar şi pentru o experienţă îmbunătăţită, noile combine frigorifice LG oferă performanţa, comoditatea şi stilul dorite de utilizatorii europeni.“

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator mondial în domeniul tehnologiei și bunurilor de larg consum, având o prezență în aproape fiecare țară din lume și o forță de muncă diversă, de 74.000 de persoane. LG se compune din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. Având vânzări de 53.000.000.000 USD la nivel mondial în 2019, LG este un producător de top al unei game largi de produse, precum televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, aparate digitale de semnalizare și componente automobilistice. LG este cunoscută și pentru mărcile sale premium avansate LG SIGNATURE și LG ThinQ, ce dispun de tehnologia de inteligență artificială proprie companiei. Pentru mai multe știri despre LG, accesați www.LGnewsroom.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *