Dum. iun. 23rd, 2024

Dragon Trail și Noah’s Heart sunt acum prezente în AppGallery

7 min read

București, 6 septembrie 2022 – Huawei Consumer Business Group anunță lansarea jocurilor MMO Noah’s Heart și RPG Dragon Trail: Hunter World pe AppGallery. Cele două jocuri au fost lansate la Gamescom în Germania și vin cu oferte exclusive de bun venit pentru utilizatorii Huawei, care le pot descărca din AppGallery.

Dezvoltat de Archosaur Games, Noah’s Heart este o continuare a îndrăgitului joc Dragon Raja. După ani de dezvoltare, jocul va ajunge în Europa tradus în cinci limbi: engleză, franceză, germană, rusă și portugheză. Tot în această variantă va putea fi descărcat și Dragon Trail: Hunter World, joc deja renumit în Asia și adus pe piața europeană de către dezvoltatorul de jocuri de top 4399, care își extinde oferta de jocuri în străinătate.

Dragon Trail X AppGallery (1)

Este întotdeauna o încântare să lansăm jocuri Fantasy, una dintre cele mai populare categorii în rândul utilizatorilor noștri, pe AppGallery. Mii de utilizatori au așteptat cu nerăbdare jocurile și au efectuat precomenzi pe pagina dedicată campaniei. În ceea ce ne privește, ne păstrăm angajamentul de a oferi cele mai populare aplicații care să răspundă nevoilor diverse ale utilizatorilor noștri de pretutindeni și avem planuri mărețe pentru extinderea ofertei de jocuri, atât în ceea ce privește dezvoltatorii 4399 și Archosaur, cât și alții.” a declarat Dr. Jaime Gonzalo, VP Huawei Mobile Services Europa.

Călătorii prin ținuturi diferite cu Dragon Trail: Hunter World

O lume nemaivăzută în stil tribal, cu păduri luxuriante și zeci de creaturi unice de colectat, Dragon Trail: Hunter World îi invită pe utilizatorii AppGallery să facă echipă cu dragonii și să pornească într-o nouă aventură. Cu diferite clase din care să aleagă, fie că e vorba de războinici puternici, preoți cu abilități speciale sau asasini vicleni, jucătorii își pot alege stilul de joc preferat și pot găsi strategiile care funcționează cel mai bine pentru ei.

Noah`s Heart PR X AppGallery (1)

Jucătorii care se alătură jocului își vor croi drum în lumea magică a Insulei Stelelor, cu păduri impresionante și munți magnifici, unde trăiesc atât oameni, cât și animale fascinante și colorate. Ei pot descoperi misterele care se ascund pe insulă, în timp ce se dezvoltă și își formează un echipaj de ajutoare. De asemenea, utilizatorii se vor bucura de joc și vor descoperi în același timp misterul dispariției tatălui lor și relația acestuia cu profeția Loyat.

În calitate de principal dezvoltator și distribuitor de jocuri din China, 4399 deține cea mai mare platformă web chineză de jocuri din lume. Odată cu această primă lansare în Europa pe AppGallery, 4399 face un prim pas către extinderea în străinătate în activitatea sa de dezvoltare și distribuție de jocuri. Pe lângă lansarea Dragon Trail: Hunter World, 4399 va lansa în Europa la sfârșitul acestui an și popularul joc de strategie multiplatformă Era of Conquest.

Noah’s Heart, o nouă aventură îndrăzneață

Noah’s Heart este dezvoltat pe sistemul captivant open-world al predecesorului său extrem de popular, Dragon Raja, introducând elemente și mai antrenante. Cu provocări anevoioase și personaje complet personalizabile, design-ul jocului Noah’s Heart pune un puternic accent pe experiențele sociale și comunitatea online.

Pe planeta Noah, jucătorii pot înfrunta provocările alături de prieteni, pot participa alături de colegi la concursurile de bresle sau pur și simplu pot vizita casele prietenilor pentru a se relaxa. Cu Noah’s Heart și sistemul său complex de bresle, utilizatorii nu se vor simți niciodată singuri. Jucătorii au acces la o întreagă planetă pe care o pot explora după bunul plac, fără granițe sau obstacole. Dacă aleg o direcție și continuă să alerge, ajung să facă ocolul întregii planete, traversând terenuri diverse precum câmpuri de gheață, deșerturi, păduri tropicale și multe altele. Jucătorii pot călători pe jos, călare, într-o barcă, sau chiar cu un jet pack.

Pentru a se transforma într-o forță formidabilă de luptă, jucătorii pot forma o echipă cu zeci de personalități istorice alături de care pot lupta cot la cot, creând legături pentru a descoperi mai multe despre poveștile lor unice.

Jucătorii Noah’s Heart își pot alege armele la începutul jocului, acestea înlocuind clasele MMO tradiționale. Arsenalul de arme poate fi schimbat mai târziu în joc, deblocând o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru luptă.

Archosaur Games este dedicat creării unei comunități prietenoase și active pe rețelele sociale. Cel mai recent concurs al lor, Nova Star Selection, găzduit pe Discord, s-a bucurat de reacții pozitive, la acesta participând peste 10.000 de jucători. Dezvoltatorul îi provoacă pe jucătorii din comunitate să contureze și planeta Noah, după ce i-a invitat anterior să redenumească monștrii din joc, în viitorul apropiat conturându-se și alte oportunități de a face auzită vocea jucătorilor.

AppGallery oferă experiențe de joc premium pentru milioane de consumatori

Un partener ales de numeroși dezvoltatori lideri în industrie, AppGallery oferă o gamă largă de categorii de jocuri pentru toate gusturile, de la Acțiune la Arcade, Puzzle, RPG și multe altele. Nenumărate titluri de la dezvoltatori de gaming renumiți precum 4399, Archosaur Games, Gameloft, Ubisoft, IGG sunt deja disponibile pe platforma cu jocuri precum Asphalt 9: Legends, Might&Magic: Era of Chaos, Lords Mobile, Garena Free Fire și, bineînțeles, Dragon Trail: Hunter World împreună cu Noah’s Heart.

Fiind alegerea zilnică a milioane de utilizatori, AppGallery s-a bucurat de o creștere incredibilă în ultimele 18 luni, poziționându-se ferm printre primele 3 platforme de distribuție a aplicațiilor la nivel global. Numărul de aplicații care pot fi descărcate pe smartphone-urile HMS în 2021 a crescut cu 147% față de anul precedent, înregistrând acum peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar în întreaga lume.

Ținând cont în primul rând de experiența consumatorilor, AppGallery este intuitiv, ușor de utilizat și vine cu o gamă de aplicații și oferte de top, înregistrând o creștere netă a scorului de satisfacție în rândul utilizatorilor de peste 20% în 2021.

 

Despre Archosaur Games

Archosaur Games este unul dintre cele mai experimentate studiouri de cercetare și dezvoltare de jocuri din China și creează jocuri de înaltă calitate de mai bine de 20 de ani. Datorită experienței sale bogate, cunoașterii aprofundate a pieței și puterii tehnice, Archosaur Games promovează reforma în industrie încă de la înființarea sa. Predecesorul său, Archosaur Studio, înființat în 1997, a avut o istorie de peste 20 de ani, de la era jocurilor pe un singur calculator, la jocuri de tip endgame, jocuri web și jocuri mobile.

Archosaur Games a fost înființată oficial în 2014, concentrându-se mai mult pe dezvoltarea jocului în sine. În plus, activitatea s-a axat mai mult pe dezvoltarea de produse și distribuția globală în domeniul jocurilor mobile. Compania cu sediul central în Beijing are peste 1000 de angajați, dintre care 85% sunt talente de excepție în cercetare și dezvoltare în industrie.

Archosaur Games este pionier în industria jocurilor mobile din China încă de la înființare, lansând permanent jocuri de tip boutique la nivel de fenomen. Archosaur Games va continua să dezvolte jocuri de top în industrie pentru utilizatorii din întreaga lume.

Puteți descărca Noah’s Heart de pe AppGallery.

Alăturați-vă paginii de Facebook Noah’s Heart dedicate fanilor: https://www.facebook.com/NoahsHeartEN.

Alăturați-vă comunității Noah’s Heart de pe Discord: https://discord.gg/Yv8NwjTAc3.

Urmăriți trailerul oficial Noah’s Hearthttps://youtu.be/Qt2bUpCoPJQ.

Despre Publisher 4399

4399, o corporație de jocuri cu activități ce variază de la dezvoltarea de jocuri la lansarea de jocuri și operarea platformei și numără peste 2000 de angajați, incluzând practicieni experimentați și absolvenți remarcabili. În plus, echipa de dezvoltatori are peste 1000 de angajați cu peste 30 de produse auto-dezvoltate de înaltă calitate, și o experiență bogată în dezvoltare și operare.

Puteți descărca Dragon Trail: Hunter World de pe AppGallery.

Despre HUAWEI AppGallery

HUAWEI AppGallery este platforma oficială de distribuție de aplicații pentru dispozitivele HUAWEI, oferind o colecție de 18 categorii de aplicații cu conținut premium la nivel global. Aplicațiile pot fi utilizate fără probleme pe dispozitivele inteligente în toate scenariile, oriunde și oricând, fără a compromite securitatea.

Fiind una din primele trei platforme de distribuție de aplicații la nivel global, AppGallery oferă o mare varietate de aplicații globale și locale în categorii precum navigație și transport, știri, social media, finanțe, divertisment și multe altele. AppGallery este disponibilă în peste 170 de țări și regiuni cu peste 580 de milioane de utilizatori activi lunar la nivel global. În 2021, Huawei a colaborat cu 5,75 ​​milioane de dezvoltatori din întreaga lume, iar numărul total de aplicații distribuite din AppGallery a atins 432 miliarde.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *