Dum. iun. 23rd, 2024

Back To School continuă cu noi reduceri de până la 50% la produse din segmentul smartphones

4 min read

Categoria smartphones este vedeta săptămânii a patra a campaniei Back To School

 

București, 9 septembrie 2022 – Cea de-a patra săptămână a campaniei Back To School de la Huawei continuă cu noi reduceri și oferte avantajoase pentru pasionații de gadgeturi. Utilizatorii pot cumpăra în continuare laptopurile și dispozitivele wearables preferate cu reduceri de până la 50%, însă această săptămână se concentrează pe categoria smartphones. Atât noile oferte, cât și surprizele și beneficiile speciale sunt prezente în magazinul online HUAWEI Store.

 

Huawei vine încă o dată în ajutorul utilizatorilor care își doresc cele mai performante dispozitive în acest an școlar prin campania Back To School. Smartphone-uri cu ecran mare și autonomie îndelungată, cameră performantă pentru fotografii inedite și difuzoare de top sau poate un telefon compact, pliabil, care iese în evidență prin aspectul elegant, toate acestea beneficiază de reduceri de până la 50% pentru cei ce-și doresc să facă o schimbare. Ofertele speciale și beneficiile vor rămâne disponibile până la finalul campaniei, pe 22 septembrie, astfel încât utilizatorii să poată achiziționa dispozitivul perfect.

Huawei X Back to school

Astfel, HUAWEI P50 Pro vine cu o reducere de 800 de lei, utilizatorii putând cumpăra smartphone-ul la un preț care pornește de la 4.699 lei. Pentru cei care își doresc aceeași performanță într-un telefon compact, HUAWEI P50 Pocket vine la un preț pornind de la 5.399 lei, cu o reducere de 1.100 lei. În plus, seria P50 beneficiază și de un cupon de 1.000 lei disponibil pe pagina produsului, care se poate cumula cu reducerea inițială. Utilizatorii se pot bucura de o reducere avantajoasă de 1400 lei și la achiziția HUAWEI Mate 40 Pro, care poate fi cumpărat începând cu 3.999 lei.

De asemenea, pe lângă reducerile existente, utilizatorii care vor achiziționa un smartphone din seria P50 se vor bucura și de o husă gratuită pentru acesta. Husa vine ca beneficiu special și pentru cumpărătorii de HUAWEI nova 9 SE și HUAWEI nova 9. Totodată, unul dintre cele mai recente smartphone-uri, HUAWEI nova Y70, vine cu un cupon de reducere de 150 lei, disponibil direct pe pagina produsului. În plus, la achiziția oricărui smartphone, utilizatorii se pot bucura de un pachet promoțional ce include un Cântar Scale 3 și o pereche de căști HUAWEI Classic Earphones cu USB-C.

Surprize și beneficii avantajoase pentru utilizatori

Reducerile semnificative la produse sunt însoțite de numeroase beneficii pe parcursul campaniei Back To School. Cumpărăturile din magazinul online vin la pachet cu cinci beneficii majore, după cum urmează:

  • Utilizatorii pot învârti zilnic Caruselul Cupoanelor, de câte două ori pe zi, astfel având șanse duble de a câștiga voucherele și ofertele speciale prezente în HUAWEI Store. Singura condiție de participare este ca aceștia să dețină sau să își creeze un ID HUAWEI. Voucherele câștigate vor fi afișate ulterior pe pagina produsului și pot fi cumulate cu reducerea existentă.
  • Livrarea este gratuită, cu opțiunea de plată ramburs, pe tot parcursul campaniei.
  • Utilizatorii pot opta pentru plata în 12 rate, fără dobândă.
  • Punctele de loialitate My HUAWEI Points se dublează. Pentru orice leu cheltuit, utilizatorii primesc 2 puncte de loialitate, care pot fi transformate în discount la viitoarele cumpărături.
  • Utilizatorii se pot bucura la achiziționarea anumitor smartwatch-uri, laptopuri și smartphone-uri Huawei de un pachet special, produsele venind împreună cu un Cântar HUAWEI Scale 3 gratuit.

Utilizatorii se vor bucura și în perioada următoare a campaniei de oferte din ce în ce mai interesante, potrivite pentru nevoile lor. Aceștia vor beneficia de reduceri și cupoane speciale la dispozitivele preferate, care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi în topul preferințelor printre pasionații de gadgeturi și tehnologie.

Campania Back To School se desfășoară până în data de 22 septembrie, în limita stocului disponibil. Fiecare săptămână va aduce noi oferte și reduceri la alte categorii de produse, oferte care își vor menține valabilitatea pentru fiecare categorie până la finalul campaniei.

 

Despre HUAWEI Consumer BG

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Rusia, India și China. Huawei Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu aproape 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romania

Community: Comunitatea Huawei 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *