joi. mart. 28th, 2024

Sonos lansează Sub Mini, subwoofer-ul curbat care oferă un sunet puternic și pătrunzător

3 min read

Sonos extinde portofoliul său home theater și lansează noul subwoofer, care oferă un bass puternic pentru încăperi de dimensiuni mai reduse

 

 

Santa Barbara, Calif. – 13 septembrie, 2022 – Sonos (Nasdaq: SONO) anunță astăzi Sub Mini, un subwoofer wireless care stabilește un nou standard în categoria sa în ceea ce privește bass-ul puternic și echilibrat. Pornind de la designul premiat al Sub, Sub Mini oferă un sunet bogat și note joase clare, într-un design cilindric, mai compact. Disponibil în două variante de culoare – negru mat și alb -, Sub Mini va fi disponibil la nivel global începând cu 6 octombrie, la un preț de 2.499 de lei.

Sub Mini_7

„Am intrat într-o eră mai profundă a streaming-ului, care prioritizează calitatea în detrimentul cantității, iar creatorii și platformele investesc în experiențe de divertisment imersive care pun în prim-plan sunetul premium”, a declarat Maxime Bouvat-Merlin, SVP Hardware and Operations Sonos. „Sub Mini este o adiție binevenită la familia Sonos, completând gama noastră de produse home theater, astfel încât ascultătorii să poată experimenta un sunet de calitate cinematografică, ce îi face să se simtă ca personajul – sau jucătorul – principal, în conținutul preferat.”

Sub Mini_9

Mic, dar puternic: Sub Mini îmbunătățește bass-ul în filme, muzică, jocuri și multe altele

După prezentarea celor două noi soundbar-uri – Beam și Ray – Sonos extinde și mai mult gama de sisteme home theater cu Sub Mini, noul subwoofer al companiei, care face mai ușoară ca niciodată îmbunătățirea experiențelor de streaming.

Sub Mini_4

  • Bass, nu zgomot: Wooferele duble personalizate și procesarea avansată generează o gamă de sunete joase profunde și dinamice, fără distorsiuni sau zgomot, fapt care îi ajută pe utilizatori să se lase complet învăluiți de fiecare scenă sau melodie. În interiorul cavității acustice închise ermetic, ambele woofere sunt orientate spre interior pentru a crea un efect ce neutralizează distorsiunile.
  • Sunet echilibrat: Procesarea avansată a semnalului digital maximizează răspunsul la bass și reproduce toate frecvențele joase dintr-o gamă, lucru la care te-ai aștepta de la un subwoofer mult mai mare, gestionând în același timp frecvențele joase, astfel încât boxele asociate, precumBeam, Ray, One, sau One SL, să se poată concentra pe mai multe frecvențe medii și înalte pentru o experiență de audiție mai bogată și mai puternică în întreaga încăpere.
  • Compatibilitate bună: Utilizatorii pot intensifica dramatismul din fiecare scenă din film, prin asocierea lui Beam cu Ray sau Sub Mini, ori pot să creeze atmosfera perfectă de petrecere chiar la ei acasă, prin asocierea lui Sub Mini cu Sonos One.
  • Design extraordinar din orice unghi: Spre deosebire de alte subwoofere, Sub Mini are un design rotunjit care îi permite să se integreze în mod natural în estetica oricărei locuințe, fără a ocupa prea mult spațiu și fără a atrage atenția.
  • Configurare simplă și fluidă: Utilizatorii pot adăuga Sub Mini la sistemul Sonos doar prin câteva click-uri în aplicația Sonos, combinând diferite boxe Sonos pentru a crea sistemul de sunet perfect, fie că găzduiesc o petrecere de casă nouă sau o seară de film cu prietenii. De asemenea, aceștia pot ajusta sunetul lui Sub Mini folosind funcția Trueplay, care detectează și adaptează sunetul reflectat de pereți și mobilier, oferindu-le utilizatorilor cea mai bună experiență de audiție pentru camera lor și pentru nevoile lor de configurare.

Sub Mini va fi disponibil la nivel global începând cu 6 octombrie, la prețul de 2.499 LEI. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați Sonos.com sau să urmăriți @sonos.

 Sub Mini_6

Despre Sonos

Sonos (Nasdaq: SONO) este compania lider mondial în furnizarea de experiențe audio. Ca inventator al sistemelor audio multi-room wireless pentru acasă, inovația Sonos susține utilizatorii pentru ca aceștia să se bucure de experiențe de audiție mai bune, oferindu-le oamenilor acces la conținutul pe care îl iubesc și permițându-le să-l controleze oricum și oricând doresc. Cunoscută pentru experiența de audiție inegalabilă pe care o oferă, designul armonios, simplitatea în utilizare și sistemul open platform, compania Sonos face ca întreaga complexitate a conținutului audio să fie disponibilă pentru toată lumea. Sediul central al companiei Sonos se află în Santa Barbara, California. Află mai multe pe www.sonos.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *