vin. mart. 29th, 2024

Square 7 Group anunță un nou acționariat și o nouă structură de management

2 min read

13.09.2022 – Square 7 Group anunță astăzi un nou acționariat și o nouă structură de management pentru tot grupul de companii: Square 7 Properties, Squarebox și Switchboard

Clemens Petschnikar, care deținea 100% din Square 7 Properties, a achiziționat recent pachetele minoritare de la Squarebox și Switchboard și este acum proprietarul deplin al tuturor celor trei companii din grup. Square 7 Properties este compania responsabilă cu dezvoltarea imobiliară, Squarebox este compania de property management, în timp ce Switchboard este compania de facility management.

Clemens Petschnikar

În noua structură de management, sub conducerea lui Clemens Petschnikar în calitate de CEO, Ion Dinu este Head of Development, Brindusa Grama este Head of Asset Management, Carmen Gontescu este Finance Manager, în timp ce Irina Panaite este Head of CEO Office & HR.

Square 7 Properties este unul dintre cei mai activi jucători de pe piața de retail. Recent a inaugurat extinderea Slatina Shopping Park (7.000 mp) și are acum în construcție proiectul situat în Giurgiu și alte două proiecte noi în Pitești și Mediaș în curs de autorizare, cele trei dezvoltări din Giruigiu, Pitești și Mediaș, având o suprafață totală de aproximativ 35.000 mp.
***

Parteneriatul dintre Square 7 și Mitiska REIM a pus bazele unuia dintre cei mai dinamici jucatori pe piața parcurilor de retail, cu un portofoliu  de 26 de parcuri de retail, în suprafață totală de 142.000 mp.

Grupul Square 7 are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *