vin. mart. 29th, 2024

Logitech lansează noile camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe, create special pentru modalitatea de lucru hibridă

5 min read

Noile generații de camere web și căsti sunt calitative  accesibile și sustenabile,
oferind utilizatorilor experiențe ultra-moderne de comunicare

 

14 Septembrie 2022 – Logitech lansează două serii noi de produse: camerele web Brio 500 și căștile Zone Vibe, concepute pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale celor care lucrează în sistem hibrid.

Un studiu recent arată că mai mult de 89% dintre adulții care lucrează de acasă au probleme cu unghiurile neadecvate ale camerelor web, condițiile slabe de iluminare și limitările în câmpul vizual când folosesc camerele incorporate în laptopuri*. Camerele web Brio 500 și căștile Zone Vibe vin în întâmpinarea provocărilor pe care le au utilizatorii atunci când lucrează de acasă și le oferă acestora o experiență modernă de lucru sau joc. Cele două produse sunt de ajutor și pentru managerii IT care sunt responsabili să găsească soluții sustenabile de lucru pentru angajații care lucrează remote sau hibrid.

High_Resolution_PNG-Gauguin Monitor Rose

“Mulți dintre angajații care lucrează remote și hibrid nu sunt echipați corespunzător și încă folosesc mijloace de comunicare pre-pandemice care nu mai sunt de actualitate“ spune Scott Wharton, manager general al Logitech Video Collaboration. “Noile generații inovatoare de camere web Brio și căști Zone Vibe vin în întâmpinarea nevoilor pe care le au angajații atunci când lucrează sau se joacă – calitate înaltă, stil și accesibilitate. Funcțiile transformaționale precum este Show Mode-ul oferit de Brio aduc noi oportunități de prezentare pentru profesori, designeri și arhitecti prin care aceștia pot prezenta ușor obiectele fizice, notițele și schițele de la distanță, prin video. “

High_Resolution_PNG-Zone Vibe 100 130 ROSE FOB

Camerele Web Brio 500

Create pentru cei care vor calitate audio și video la nivel profesionist, personalizare și experiențe mai interactive în apeluri video, seria de camere web Brio 500 rezolvă cele mai uzuale probleme ale conferințelor video. Seria Brio 500 introduce funcția Show Mode care facilitează prezentarea schițelor sau a altor obiecte fizice de pe birou. Cu un sistem inovator de montare și senzor încorporat care permite utilizatorilor să încline camera în jos pentru a se concentra pe obiecte, Brio întoarce automat imaginea pentru a reda orientarea corectă în apeluri video.

Designul elegant și culorile moderne  – grafit, off-white și rose – oferă libertatea de a personaliza spațiul de lucru în funcție de preferințele fiecăruia. Tehnologia RightSight (activată prin Logi Tune) focalizează automat utilizatorul, chiar și atunci când se deplasează, în timp ce inovațiile încorporate, cum ar fi RightLight 4, corectează automat iluminarea substandard.

High_Resolution_PNG-BRIO 500 3QTR Graphite

Căștile Zone Vibe

Noua serie Zone Vibe de la Logitech este prima serie de căști wireless de pe piață care combină performanța la nivel profesionist cu confortul, stilul și accesibilitatea. Disponibile în variantele de culoare grafit, off-white și rose, acestea sunt concepute pentru a fi confortabile pentru conectarea pe tot parcursul zilei cu colegii sau familia. Cântăresc doar 185 de grame și sunt realizate dintr-o țesătură moale la atingere din tricot și spumă de memorie. Mai multe detalii despre fiecare model aici: Zone Vibe 100Zone Vibe 125 si Zone Vibe Wireless.

 High_Resolution_PNG-BRIO 500 3QTR Rose

IT Management

 

Pentru personalul IT care echipează stațiile de lucru ale angajaților și birourile de acasă, seria Brio este plug-and-play, compatibilă cu majoritatea platformelor de conferințe video și certificată pentru Microsoft Teams, Google Meet și Zoom. Integrarea Logitech Sync cu Brio 505 permite administratorilor IT să actualizeze firmware-ul, astfel încât echipele hibride să poată colabora instant.

 

Zone Vibe Wireless oferă sunet profesionist, sunt ușor de utilizat și au un design elegant, îmbinând cu succes calitatea cu estetica. De asemenea, datorită compatibilității cu platformele de conferințe video și a capacității de a realiza updateurile prin Logi Tune și Logitech Sync, IT-ul are mai puține bătăi de cap și bilete de asistență de rezolvat.

 Copy of BRIO505_B2B_BetterTogether (1)

Sustenabilitate

 

Seria Brio 500 și căștile Zone Vibe sunt certificate neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce înseamnă că impactul de carbon al produselor a fost redus la zero datorită investițiilor Logitech în proiecte de compensare și eliminare a carbonului. Piesele din plastic din Brio 500 includ plastic reciclat certificat post-consum: 68% pentru grafit și negru și 54% pentru off-white și rose. Gama Zona Vibe este fabricată cu un minim de 25%**plastic reciclat.

Ambele produse sunt ambalate în hârtie care provine din păduri certificate FSC® și din alte surse controlate.

Prețuri și disponibilitate

 High_Resolution_PNG-Zone Vibe 100 130 OFF WHITE FOB (1)

Seria de camere web Brio 500 și căștile Zone Vibe 100 și 125 vor fi disponibile la nivel global în septembrie 2022 pe logitech.com și la alți retaileri globali. Căștile Zone Vibe Wireless vor fi disponibile în decembrie prin canale autorizate. Prețul de vânzare recomandat pentru gama Brio 500 webcam este de 689,90 lei. Prețul de vânzare recomandat pentru Zona Vibe 100 este de 539,90 lei; Zona Vibe 125 este de 689,90 lei; și Zona Vibe Wireless este de 689,90 lei.

High_Resolution_PNG-Zone Vibe 100 ENVR 02

Despre Logitech

Logitech dezvoltă dispozitive care își găsesc locul în viața de zi cu zi a oamenilor, conectându-i la experiențe digitale pe care și le doresc, astfel încât ei să creeze și să se bucure mai mult. Prin intermediul produselor sale, contribuie la pasiunile oamenilor și îi conectează prin muzică, jocuri, video, streaming, creație și computere.

Printre brandurile Logitech se regăsesc: Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming Ultimate Ears, Jaybird și Blue Microphones. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și pe piața Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe detalii despre Logitech găsiți pe www.logitech.com, blogul companiei sau @Logitech.

Logitech și celelalte branduri din portofoliul Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A și / sau ale filialelor sale din SUA sau alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea respectivilor deținători. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați website-ul companiei –  www.logitech.com

* Research-ul Logitech Mariposa va fi postat până pe 14 septembrie

** Exclude ambalajele și accesoriile

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *