joi. mart. 28th, 2024

Iluminatul WiZ face din casă, acasă cu noi produse și soluții de iluminat inteligent

5 min read

Descoperiți SpaceSense™, o nouă modalitate de a vă automatiza luminile, folosind tehnologia de detectare a mișcării prin Wi-Fi

  • Lăsați lumina să vă îmbogățească viața de zi cu zi cu ajutorul noilor funcții incluse în aplicația WiZ V2
  • Adaptați-vă camera la starea de spirit cu noile corpuri de iluminat și accesorii de control WiZ
  • Îmbrăcați-vă grădina în culori cu noile corpuri de iluminat de la WiZ

București, România –  Signify (Euronext: LIGHT), lider global în domeniul iluminatului, introduce o nouă aplicație, noi caracteristici și produse pentru sistemul de iluminat inteligent WiZ, pentru confortul zilnic al utilizatorilor. WiZ face din casă, „Acasă” printr-un confort sporit, prin grijă și oferirea cadrului perfect pentru relaxare, datorită ecosistemului său surprinzător de atent, care acum devine și mai inteligent datorită aplicației, noilor produse și funcției revoluționare SpaceSense™.

Lumini care funcționează ca prin magie

 SpaceSense_MOM_CAT_SPLIT_16-9 (1)

Aplicația WiZ se află în centrul ecosistemului, fiind elementul-cheie al tuturor funcțiilor produselor. Inovația cu care vine V2 a aplicației este SpaceSense. Astfel, automatizarea locuinței este dusă la un nou nivel prin utilizarea semnalelor Wi-Fi – fără a fi necesare baterii și senzori dedicați. Atunci când există mișcare, semnalele Wi-Fi sunt ușor perturbate în momentul în care o persoană se mută dintr-o cameră în alta. Conectarea luminilor WiZ la rețeaua Wi-Fi a propriului apartament face ca funcția Detected să fie omniprezentă, fără a necesita instrumente speciale în timpul instalării, așa cum se întâmplă în cazul unui senzor tradițional de detectare a prezenței.

SpaceSense™ va aprinde și stinge automat luminile din camerele selectate, în funcție de mișcarea detectată. Sensibilitatea sistemului poate fi ajustată dacă aveți animale de companie, pentru a funcționa doar la detectarea persoanelor.

Danny Lousberg, Head of Software Product Management al WiZ, a declarat: “La WiZ, avem misiunea de a face iluminatul inteligent accesibil și semnificativ în viața de zi cu zi. O funcție revoluționară precum SpaceSense este încă un pas important în realizarea acestei misiuni. Pentru că utilizatorilor li s-a părut costisitoare instalarea de device-uri speciale pentru detectarea prezenței, pentru prima dată, SpaceSense™ înlătură acest obstacol, făcând automatizarea și iluminatul inteligent accesibile tuturor”.

Confidențialitatea și securitatea sunt prioritare în comunicarea cu clienții WiZ. De aceea, noua funcție a sistemului este complet opt-in, fără recunoaștere facială sau furnizarea datelor, astfel încât toți utilizatorii WiZ pot decide singuri dacă doresc să o folosească sau nu.

 

 

Iluminatul vă aparține cu noile funcții WiZ

 

Noua aplicație WiZ V2, cu o interfață intuitivă și mai prietenoasă, reduce controlul printr-o singură atingere. Aplicația a fost concepută pentru un control sporit și pentru a simplifica acțiunile cât mai mult posibil: mai puține atingeri pentru a realiza acțiunea dorită, mai multă simplitate și interacțiuni mai fluide pentru o experiență plăcută și facilă oricărui utilizator. Din ecranul principal pot fi văzute toate camerele, astfel încât lumina din întreaga locuință să poată fi ușor de controlat din aplicație.

Funcția de acțiune rapidă vă permite controlul total al luminilor, în funcție de stare. Fie că doriți să citiți, să luați cina în sufragerie sau să vă relaxați prin dans, puteți seta lumina printr-o singură atingere.

Funcția de gestionare a scenelor de lumină dă viață camerei dumneavoastră. Puteți preseta o anumită scenă și memorată în aplicație. Fie că folosiți aplicația sau controlul vocal, puteți avea o schimbare instantanee a atmosferei.

Un cămin mai confortabil, în care te simți mai relaxat și fericit – cu noi soluții de iluminat

Lampa portabilă mobilă – este alimentată cu baterii și face ca fiecare colț al casei să fie primitor. Cu ajutorul mânerului moale și confortabil, lumina poate fi transportată oriunde, cu ușurință. Poate fi folosită atât în interiorul, cât și în exteriorul casei și are un efect de culoare degrade cu moduri de lumină dinamice, putând fi controlată prin aplicație sau prin control voce pentru setarea intensității luminoase.

Lampadarul Pole – este alegerea ideală pentru a picta fiecare colț al casei în lumină vibrantă. Este prevăzută cu un design unic, având două zone de lumină pentru combinații inedite de culoare, care duc creativitatea la un alt nivel.

 

Bar Linear Light – o șină cu lumini multicolore, ușor de integrat în spații mici.  Această lampă este alegerea potrivită pentru a adăuga un aer relaxat oricărui spațiu din casă – fie că evidențiază decorul casei, fie că este vorba de o vitrină sau un raft de cărți.

Plafonul Panel Ceiling – se bucură de un design elegant, minimalist și se potrivește în orice decor. Puteți seta ambianța potrivită cu funcția de reglare a intensității luminoase, prin trecerea de la lumină albă rece la caldă. Este ușor de instalat și asigură o distribuție uniformă a luminii pentru confortul ochilor.

String Light – este primul corp de iluminat exclusiv de exterior marca WiZ. Acum vă puteți lumina grădina sau balconul cu cele peste 16 milioane de nuanțe. Complet rezistent la apă și la intemperii, String Light oferă lumini albe și colorate, astfel încât acum puteți înfrumuseța atât exteriorul, cât și interiorul casei.

Smart Button – este cel mai nou accesoriu care vă permite să controlați luminile printr-un singur click. Butonul portabil trimite comenzi wireless direct către lumini, fără a trece prin undele Wi-Fi, astfel încât să funcționeze chiar și atunci când Wi-Fi-ul este oprit.

Despre WiZ Connected

WiZ Connected este un furnizor software pentru soluții IOT, axat pe furnizarea de sisteme de iluminat inteligent ușor de utilizat, bazate pe Wi-Fi. Deținută de Signify, liderul global în domeniul iluminatului, WiZ deservește atât piața de consum, cât și cea profesională, în peste 70 de țări. Aflați mai multe despre WiZ Connected și despre modul în care soluțiile inovatoare de iluminat conectat ușurează viața de zi cu zi la https://wizconnected.com.

Despre Signify

Signify (Euronext: LIGHT) este lider global în domeniul iluminatului pentru piața profesională și de consum, care utilizează Internetul Lucrurilor. Produsele noastre marca Philips, sistemele de iluminat conectat Interact și serviciile de date aduc valoare business și transformă viețile oamenilor în case, clădiri de birouri și spații publice. Cu vânzări de peste 6.9 miliarde de EURO în 2021, avem o echipă de aproximativ 37,000 de angajați în peste 70 de țări. Exploatăm potențialul extraordinar al luminii pentru a îmbunătăți viețile oamenilor. În 2020, compania a atins neutralitatea emisiilor de carbon, a fost inclusă în Indicele de Sustenabilitate Dow Jones pentru al patrulea an consecutive și a fost desemnată Liderul Industriei în 2017, 2018 și 2019. Știri despre Signify se regăsesc în Newsroom, Twitter, LinkedIn și Instagram. Informații pentru investitori pot fi găsite pe pagina Investor Relations.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *