joi. mart. 28th, 2024

O agenție imobiliară înființată de doi români facilitează investiții imobiliare pe litoralul spaniol

3 min read

Românii interesați să achiziționeze locuințe în zonele de coastă ale Spaniei au la dispoziție platforma de anunțuri imobiliare gecron.com dezvoltată de FINCASA Concept, agenție imobiliară fondată de doi tineri, în urma unei investiții de 20.000 euro.

În august 2020, doi români – Cristian Orăscu (România) și George Cebuc (Spania) au pus bazele FINCASA Concept, o agenție imobiliara care se ocupă cu intemedierea de imobile în zona de litoral a Spaniei: Costa Valencia (Cullera, Gandia, Oliva, Valencia), Costa Blanca (Alicante, Altea, Benidorm, Calp, Denia), Costa del Sol (Marbella) și Ibiza. Românii pot avea acces la aceste imobile prin intermediul platformei de anunțuri GECRON – gecron.com.

„Tot mai mulți români visează la o casă în Spania și știm cât de greu este să faci toate demersurile pentru a face o astfel de achizitie atunci când ești în România. Prin urmare, scopul nostru este să facem operațiunile de căutare și contractare cât mai accesibile pentru investitorii din țară. Pentru aceasta am creat GECRON, platforma de anunțuri imobiliare”, explică Cristian Orăscu, co-fondator FINCASA Concept.

unnamed

La rândul său, George Cebuc, co-fondator FINCASA Concept, declară: „Sarcina noastră principală este să înțelegem cât mai bine nevoile clientului, în funcție de asta, vom incerca să găsim cea mai bună ofertă care să corespundă dorințelor fiecăruia. Oferim sfaturi și suport în selecția de oferte, în negocierea si încheierea tranzacției. În plus, avem expertiza de a face o evaluare a fiecărui apartament recomandat clienților noștri și le putem oferi, de asemenea, o estimare de preț pentru renovarea sau modificarea locuinței. La achizitia unui imobil in Spania, cumparatorul nu plateste comision, acesta fiind platit de vanzator, astfel, investitorii români nu sunt nevoiți să plătească comision catre agentia noastra pentru achiziția unui imobil.”

Cei doi asociați se ocupă de continua îmbogățire a ofertei de pe platformă, accesul clienților la aceasta fiind gratuit. Până la acest moment, investițiile celor doi asociați au fost direcționate către dezvoltarea platformei software, crearea brandului, încheierea de parteneriate și publicitate. Serviciile FINCASA Concept nu se limitează la cele de intermediere în procesul de achiziție de imobile, ci asigură și intermedierea pentru servicii de property management, amenajări interioare sau exterioare, în funcție de nevoile investitorilor.

Spania este una dintre cele mai dorite piețe imobiliare din Europa și, din fericire, încă, una dintre cele mai accesibile, dacă beneficiezi de ajutorul potrivit în procesul de achiziție. Serviciile noastre acopera tot procesul de achizitie al imobilului: obtinere NIE, deschidere cont bancar, acte necesare incheierii tranzactiei. Așadar, suntem aici pentru a oferi acest ajutor și, prin platforma Gecron, ne punem în sprijinul investitorilor români toată experiența în domeniul imobiliar și în relaționarea de business de pe piața spaniolă”, conchide Cristian Orăscu, co-fondator FINCASA Concept.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *