mar. mart. 19th, 2024

Acer lansează cel mai ușor laptop cu ecran OLED de 16 inci din lume

5 min read

Proiectat pentru productivitatea în mișcare și pentru modelele de lucru hibride, Swift Edge este un amestec perfect de performanță, securitate și durabilitate.

Rezumat:

  • Acer Swift Edge (SFA16-41) susține cerințele de lucru ale profesioniștilor aflați în mișcare, combinând performanța și durabilitatea într-un laptop ușor, de 16 inci.
  • PC cu nucleu securizat, echipat cu procesoare AMD Ryzen™ PRO 6000, Microsoft Pluton și autentificare biometrică pentru a proteja datele sensibile ale utilizatorilor
  • Prezintă imagini sublime pe ecranul OLED 4K de 16 inchi cu suport 100% pentru gama de culori DCI-P3 și luminozitate maximă de 500 nits

Acer prezintă astăzi noul Acer Swift Edge (SFA16-41), cel mai ușor laptop OLED de 16 inchi din lume de 16 inchi. Proiectat pentru a ajuta la maximizarea cerințelor de productivitate și creativitate ale forței de muncă hibride din ziua de azi, laptopul de 16 inchi este echipat cu procesoare AMD Ryzen PRO 6000 Series și AMD Ryzen 6000 Series și încorporează procesorul de securitate Microsoft Pluton pentru a ajuta la apărarea împotriva atacurilor din ce în ce mai sofisticate. Acer Swift Edge dispune, de asemenea, de un ecran OLED 4K care suportă 100% din gama de culori DCI-P3 și o luminozitate maximă de 500 nits pentru imagini de nivel cinematografic.

Pentru designul său remarcabil, Acer Swift Edge a primit atât premiul Red Dot 2022, cât și premiul 2022 Good Design.

Acer Swift Edge_L2

Design elegant, îndrăzneț și ultra-ușor

Laptopul ușor de 16 inchi se mândrește cu un design simplu, dar elegant. Cu o greutate de doar 1,17 kg și o grosime de 12,95 mm, Acer Swift Edge are un șasiu ultra-subțire din aliaj de magneziu și aluminiu (aliaj Mg-Al), ceea ce îl face semnificativ mai portabil și mai rezistent. Conceptul de design prezintă detalii structurale liniare precise, o margine posterioară ascuțită și o estetică simplă, care moștenește senzația de eleganță și premium a binecunoscutei serii Swift. Împreună cu ecranul său uimitor, designul bine gândit al balamalei și nișa frontală cu tăietură ascuțită, Acer Swift Edge este o alegere excelentă și elegantă pentru profesioniștii mobili cu un stil de viață activ și rapid.

Caracteristici de performanță și de securitate de ultimă generație

Cu procesoare AMD Ryzen™ PRO 6000 Series, Acer Swift Edge este echipat pentru a susține cerințele de performanță ale aplicațiilor și nevoilor de business. Utilizatorii experimentați beneficiază de o viteză de procesare excepțională și de o capacitate de reacție care le accelerează productivitatea și colaborarea cu până la 8 nuclee “Zen 3+” de înaltă performanță, construite pe tehnologia avansată de procesare de 6 nm. Pentru administratorii IT, tehnologiile AMD PRO oferă funcții de securitate multistratificate care ajută la menținerea amenințărilor la distanță și opțiuni complete de gestionare care se extind pentru stabilitate și fiabilitate pe termen lung.

Acer Swift Edge_L3

Procesoarele integrează Microsoft Pluton, un procesor de securitate conceput de Microsoft, care întărește noile PC-uri cu Windows 11 cu o protecție suplimentară pentru activele sensibile, cum ar fi acreditările și cheile de criptare. Pentru ca utilizatorii să fie și mai liniștiți, adăugarea autentificării biometrice și a unui slot Noble Wedge Lock oferă un nivel suplimentar de protecție pentru a contribui la protejarea datelor utilizatorilor și ale companiei.

Afișaj și conectivitate senzaționale

Acer Swift Edge prezintă un ecran OLED 4K (3840×2400), cu suport pentru gama de culori DCI-P3 100% de calitate cinematografică, cu o luminozitate de vârf de 500 nits și un timp de răspuns mai mic de 0,2 ms, oferind o gamă senzațională de culori realiste și o claritate sublimă a imaginii. Laptopul de 16 inchi are, de asemenea, un raport ecran/corp de 92% și dispune de certificările de afișare VESA DisplayHDR™ True Black 500 și TÜV Rheinland Eyesafe®, pentru o experiență de vizionare prelungită și confortabilă.

Noul Acer Swift Edge suportă, de asemenea, următoarea generație în ceea ce privește nevoile avansate de conectivitate. Acesta oferă Wi-Fi 6E pentru conexiuni wireless de mare viteză și partajare de fișiere, precum și o experiență de streaming 4K fără probleme. De asemenea, include o ofertă generoasă de porturi esențiale, cum ar fi HDMI 2.1, două porturi USB 3.2 Gen 2 Type-C cu capacități de încărcare rapidă, două porturi USB Type-A și o mufă audio, ducând productivitatea și confortul portabil la un nou nivel.

Prețuri și disponibilitate

Acer Swift Edge (SFA16-41) va fi disponibil din luna octombrie în EMEA, la prețuri începând cu 1.499 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea pot varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este una dintre cele mai importante companii TIC din lume, fiind prezentă în peste 160 de țări. Pe măsură ce evoluează odată cu industria și cu schimbarea stilului de viață, Acer se concentrează pe crearea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele, creând ecosisteme și deschizând noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. Cei 7.700 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, marketingului, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care sparg barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2022 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea deținătorilor lor. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxa de vânzare aplicabilă este în plus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *