vin. mart. 29th, 2024

LG Posé, cel mai nou model din colecția LG OLED Objet, disponibil în România

3 min read

LG Electronics (LG) prezintă în România cel mai recent model din colecția LG OLED Objet, televizorul Posé. Reprezentând o nouă direcție pentru televizoare, colecția LG OLED Objet consolidează reputația LG de inovator al stilului de viață. La fel ca celelalte televizoare OLED premium 2022 de la LG, noul model inspirat din lumea artei folosește tehnologia LG OLED evo pentru a oferi imagini incredibil de realiste și o experiență de vizionare captivantă, cinematografică.

Screenshot 2022-10-10 102043

Mulțumită algoritmilor de imagine de ultimă generație de la LG și procesorului AI α9 Gen5, LG OLED evo îmbunătățește capacitatea pixelilor auto-iluminați ai televizorului și oferă claritate detaliilor, contrast și culori realiste. Televizorul oferă sunet bogat și puternic, cu un sistem de 80 W, 4.2 canale, care transformă camera de zi într-un cinematograf. Designul televizorului integrează elemente din material textil și o husă realizate de compania daneză Kvadrat, pentru un aspect modern, care transformă produsul în vedeta oricărei încăperi.

Screenshot 2022-10-10 102327

LG Posé (LX1), cel mai nou produs din colecția LG OLED Objet, are un design subțire și elegant, care se potrivește oricărui stil de amenajare interioară. Proiectat cu atenție pentru nevoile clienților, Posé este alegerea perfectă pentru cei care caută un televizor care se integrează cu ușurință în experiențele zilnice ale utilizatorilor.

Asemănător cu o piesă de mobilier modern sau cu un obiect de artă, Posé are margini ușor curbate și o nuanță plăcută și relaxantă de bej. În plus, mulțumită sistemului de gestionare a cablurilor, modelul ajută la obținerea unui spațiu ordonat, fără distrageri vizuale.

Screenshot 2022-10-10 101951

Pe lângă designul elegant, televizorul oferă o calitate uimitoare a imaginii OLED evo, care rămâne neschimbată indiferent din locul de vizualizare. În plus, atunci când nu este folosit pentru urmărirea de filme sau emisiuni, Posé poate fi comutat în modul Gallery, pentru a afișa lucrări de artă sau fotografii pe pânza digitală auto-iluminată LG.

Screenshot 2022-10-10 102255

„Continuând angajamentul ca lider pe piața televizoarelor OLED, expert de neegalat în tehnologiile de ultimă generație în materie de afișare, procesare și înțelegere profundă a nevoilor consumatorilor, noua gamă de ecrane Lifestyle oferă experiențe extraordinare și design rafinat”, a declarat Park Hyoung-sei, președintele LG Home Entertainment.

„Aceste televizoare deosebite se diferențiază de cele convenționale prin formă și finisaje unice și vor atrage consumatorii care înțeleg și apreciază valoarea inovației autentice.”

 Screenshot 2022-10-10 102023

Despre LG Electronics, Inc.

LG Electronics este un inovator global în tehnologie și bunuri de larg consum, cu prezență în aproape toate țările din lume și cu o forță de muncă de 74.000 de persoane. Cu vânzări globale de mai mult de 56 miliarde USD în 2020, LG este compus din cinci companii – Home Appliance & Air Solution, Home Entertainment, Mobile Communications, Vehicle Component Solutions și Business Solutions. LG este producătorul unei game largi de produse de la televizoare, mașini de spălat, frigidere, aparate de aer condiționat, dispozitive mobile, digital signage și componente auto. LG este, de asemenea, cunoscut pentru LG SIGNATURE premium și pentru brand-urile avansate LG ThinQ, care încorporează tehnologia de inteligență artificială a companiei. Pentru mai multe despre LG, accesați www.LGnewsroom.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *