joi. mart. 28th, 2024

EA SPORTS™ NHL® 23 ESTE DISPONIBIL LA NIVEL GLOBAL

5 min read

Opțiuni Deep Franchise Mode, Cross-Platform Matchmaking și Funcționalități Sociale Îmbunătățesc Cea Mai Personalizabilă Experiență de Hochei de până acum

 

Trailer-ul de Lansare AICI 

 

București, 14 octombrie 2022 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) oferă cea mai socială experiență Chel de până acum, prin EA SPORTS™ NHL® 23, disponibil acum la nivel global. Cu ajutorul motorului grafic Frostbite™, NHL 23 dovedește cum jucătorii sunt mai buni împreună prin introducerea jucătoarelor în Hockey Ultimate Team, a noi nivele de autenticitate cu peste 500 de animații de playmaking, a opțiunilor avansate de personalizare disponibile la lansare, dar și a opțiunii de matchmaking cross-platform, disponibilă începând cu noiembrie 2022. Pentru a sărbători lansarea, starurile de pe copertă, Trevor Zegras și Sarah Nurse, alături de Hilary Knight, Cabbie Richards și Paul “Biz” Bissonnette se vor confrunta într-un meci HUT 3v3 aici.

img

„Franciza NHL a fost mereu unul dintre cele mai bune jocuri de echipă, care poate fi jucat alături de prieteni, fie că aceștia sunt în celălalt capăt al canapelei sau al lumii,” spune Mike Inglehart, Crative Director, EA Vancouver. „Anul acesta, NHL 23 continuă să reunească fanii prin cross-platform matchmaking, dar și prin setul extins de funcționalități care pun în valoare jocul de hockey feminin.”

Pentru prima dată, jucătoarele echipelor naționale de hochei feminin – echipele membre ale IIHF pot juca alături de echipele masculine în aceeași grupă a HUT, astfel jucătorii pot forma o echipă de vis cu Sarah Nurse, membră a echipei Canadei, și jucătorul-fenomen al Ducks, Trevor Zegras. Pe lângă posibilitatea de a juca împreună, echipele naționale de hockey masculin și feminin continuă să joace un rol important în cadrul modului prin intermediul cardurilor de bază, cât și a cardurilor master încorporate în evenimentele HUT. Mai mult, jucătorii pot concura într-o multitudine de teme noi care alternează în modul HUT Rivals, iar NHL 23 introduce trei secțiuni suplimentare de Premii HUT Rivals, bazate pe victorii sau serii de victorii.

Pentru al doilea an consecutiv, EA SPORTS NHL este dezvoltat cu ajutorul motorului grafic Frostbite™ franciza fiind cea mai autentică și imersivă experiență de hochei de până acum. Cea mai nouă versiune a jocului introduce o celebrare interactivă a Stanley Cup în care jucătorii pot alege cine va primi cupa, în timp ce mulțimea sărbătorește cu artificii și confetti, iar comentariul va justifica alegerea cu ajutorul a 65 de povești complexe, potrivite pentru echipa jucătorului. În plus, o secvență post-game va arăta numele potențialului jucătorul creat de utilizator, pe Cupa Stanley. De asemenea, NHL 23 a actualizat momente cheie, cum ar fi momentele specifice Hat Trick, oferind niveluri fără precedent de personalizare și control al jucătorilor, precum și niveluri revizuite de Crowd Awareness și Moment to Moment Reactions, care vor introduce jucătorii în mijlocul acțiunii. NHL 23 reprezintă un salt masiv în materie de caracteristici vizuale, cu detalii îmbunătățite ale personajelor, cu un nou model de alegere a nuanței pielii și alte detalii fundamentale, precum transpirația, care schimbă modul în care lumina se reflectă pe tot parcursul jocului.

Noile animații de degajare a pucului în ultimul moment al meciului (Last Chance Puck Movement) asigură entuziasmul în momente cheie ale jocului, cu peste 500 de noi animații de abordare, tactici de recuperare a pucului și un AI îmbunătățit pentru poziția portarului. În timp ce versiunile anterioare NHL conduceau către o pierdere a controlului pucului din partea jucătorului ofensiv in momentul contactului, funcția de control de ultim moment al meciului (Last Chance Puck Movement) aduce EA SPORTS NHL mai aproape de jocul real de hochei, permițându-i jucătorului să reacționeze la contact într-un mod autentic, în timp ce încă poate realiza faze de joc dinamice.

Modul cross-platform matchmaking, care va fi introdus in noiembrie 2022, va consolida poziția NHL 23 ca una dintre cele mai bune experiențe sociale.. Această funcționalitate le va permite jucătorilor să joace World of Chel și HUT împotriva oponenților cu console din aceeași generație și va crea un grup mai mare de jucători, scurtând timpul de așteptare al jucătorilor până la intrarea pe gheață. Mai multe informații se regăsesc aici.

Un mod îndrăgit de fani, Franchise Mode, revine în NHL 23 alături de cele mai ample moduri de personalizare de până acum, pentru cei mai dedicați jucători, care își doresc să își conceapă o experiență Chel autentică. Noile opțiuni de personalizare includ ajustări ale numărului de echipe, meciurilor jucate, diviziilor, conferințelor, rundelor de playoff, plafonului salarial în ligă și multe altele.

EA SPORTS NHL continuă să ofere migrarea conținutului HUT pentru a asigura o experiență fluidă pentru jucătorii ce utilizează console de diferite generații. În urma unei actualizări programată pentru luna noiembrie, jucătorii care încep să joace NHL 23 pe PlayStation®4 sau Xbox One vor putea să-și transfere valoarea echipei HUT și să progreseze la următoarea generație a platformelor respective în PlayStation®5 sau Xbox Series X|S.

Dezvoltat de EA Vancouver și EA București, EA SPORTS™ NHL® 23 este cotat E10+ și este acum disponibil pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, dar și pe PlayStation®4 și Xbox One. De asemenea, disponibil acum, EA SPORTS NHL 23 X-Factor Edition include versiunile jocului pentru PlayStation 4 și PlayStation 5 sau Xbox One și Xbox Series X|S, 4600 de puncte NHL, cinci deblocări World of Chel X-Factor Zone, două deblocări de sloturi Be A Pro X-Factor și puncte XP Boost și Bonus Trait. Pentru mai multe detalii, accesați https://www.ea.com/games/nhl/nhl-23.

Trailerele și videoclipurile sunt disponibile pe canalul de YouTube. Alăturați-vă comunității EA SPORTS NHL pe TikTok și Instagram. Urmăriți @easportsnhl pe Twitter pentru a fi la curent cu noutățile.

Despre Electronic Arts

Electronic Arts (EA) este lider global în materie de divertisment digital interactiv. Compania dezvoltă și furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru toate tipurile de platforme conectate la internet, de la console, la dispozitive mobile și computere personale.

EA are sediul în Redwood City, California, iar compania este recunoscută la nivel global pentru un portofoliu de mărci apreciate de critici, ca EA SPORTS™ FIFA, Battlefield™, Apex Legends™, The Sims™, Madden NFL, Need for Speed™, Titanfall™, Plants vs. Zombies™ și F1™.Mai multe informații despre EA sunt disponibile la www.ea.com/news.

EA SPORTS, Frostbite, Battlefield, Need for Speed, Apex Legends, The Sims și Titanfall sunt mărci Electronic Arts Inc. John Madden, NFL, FIFA și F1 sunt proprietatea deținătorilor mărcii și este utilizată cu permisiunea lor.

Despre NHL

Liga Națională de Hochei (NHL), înființată în 1917, este formată din 32 de cluburi membre. Fiecare listă de echipe reflectă structura internațională a Ligii cu jucători din peste 20 de țări reprezentate, toți concurând pentru cel mai prețuit și important trofeu în sporturile profesioniste – Cupa Stanley.

NHL și NHL Shield sunt mărci înregistrate ale Ligii Americane de Hochei. © NHL 2021

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *