joi. apr. 18th, 2024

motorola introduce conceptul de smartphone Rollable la Lenovo Tech World 22

3 min read

Motorola a descris viitorul în materie de inovație la Lenovo Tech World ‘22, introducând un nou concept de smartphone Rollable. Motorola a fost un pionier în industria de telefonie mobilă de peste 90 de ani și a fost constant în inovația tehnologică de la modul pliabil, până la 5G.

Conceptul Rollable a fost gândit de echipa 312 Labs, grupul intern de inovare Motorola pentru produse, cercetare, design și experți în inginerie din întreaga lume. 312 Labs explorează mai multe arii tehnologice în curs de dezvoltare și unul dintre acestea este regândirea factorilor de formă a dispozitivului pentru a răspunde nevoilor clienților și pentru a oferi noi experiențe. Acest nou concept se bazează pe display-ul și inovațiile mecanice pe care Motorola le-a oferit în dispozitivele sale pliabile.

Viziunea din spatele rollable

Motorola privește smartphone-ul ca pe o extensie a utilizatorilor săi – un instrument care le permite să se adapteze la mediul înconjurător și să își îndeplinească sarcinile cu ușurință. Acum, brandul investește în ecrane OLED flexibile sau pOLED pentru a oferi un echilibru între confort și afișarea de conținut. Conceptul Rollable surprinde această idee cu un ecran care se ajustează în trei forme distincte: extins, compact și peek, cu doar o simplă apăsare de buton.

La puțin peste 4 inci înălțime, conceptul Rollable se redimensionează într-o formă super compactă, de buzunar, mai mică decât majoritatea dispozitivelor premium de pe piață. Fie că este vorba de un ecran de 6,5 inci pentru jocuri captivante sau de un ecran retractat pentru confortul în mișcare, acest concept oferă numeroase oportunități pentru crearea de conținut și divertisment, oferind în același timp flexibilitatea unui dispozitiv mic, cu ecran cuprinzător.

 

Pe lângă ideea de smartphone Rollable, Lenovo a lansat un concept de laptop Rollable, care folosește o tehnologie similară, cu scopul de a crește nivelul de multi-tasking și de navigare, păstrând în același timp o dimensiune compactă. Mai multe detalii despre conceptul de laptop Rollable PC pot fi găsite pe Lenovo StoryHub.

Întrucât Rollable este în etapa de concept, puteți urmări cele mai recente inovații și actualizări pe site-ul web Motorola sau pe pagina de Twitter.

despre 312 labs

Cu sediul central în Chicago, IL, 312 Labs este o echipă globală, multidisciplinară de experți din industrie și lideri de gândire în domeniile managementului produselor, cercetării, proiectării și ingineriei. Numele „312” a fost ales deoarece este unul dintre cele mai cunoscute prefixuri telefonice din Chicago și reflectă rădăcinile Motorola în inovație.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. ©2022 Motorola Mobility LLC.

 

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie cu o mare putere tehnologică la nivel global, cu venituri de 70 de miliarde de dolari, pe locul 171 în Fortune Global 500, care angajează 75.000 de oameni din întreaga lume și deservește milioane de clienți în fiecare zi pe 180 de piețe. Concentrată pe o viziune îndrăzneață de a oferi oamenilor tehnologie mai inteligentă, Lenovo și-a construit succesul ca cea mai mare companie de PC-uri din lume, extinzându-se în continuare în domenii cheie de creștere, inclusiv servere, stocare, mobil, soluții și servicii. Această transformare, împreună cu inovația Lenovo, care schimbă lumea, construiește o societate digitală mai incluzivă, de încredere și durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin intermediul StoryHub-ului nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *