joi. apr. 18th, 2024

Descoperă posibilități nelimitate cu noul motorola razr 2022

6 min read

25 octombrie 2022: În calitate de pionier al telefoanelor pliabile, motivația Motorola de a explora și de a inova în materie de sisteme pliabile continuă. Motorola reușește să depășească limitele telefoanelor pliabile și prezintă următoarea generație de razr – motorola razr 2022, un dispozitiv regândit pentru a depăși limitele și pentru a oferi noi posibilități de utilizare.

De la design până la experiența ușoară de utilizare, motorola razr 2022 stabilește un nou standard pentru era telefoanelor pliabile. Acest dispozitiv este evoluția de la generațiile anterioare care construiește și îmbunătățește caracteristicile importante, dezvoltate pe baza cerințelor și nevoilor consumatorilor – inclusiv cea mai avansată cameră foto într-un telefon flip1, o baterie mai puternică și un display impresionant.

Design iconic, modernizat pentru divertisment și productivitate maximă

Razr 2022 are un design minimalist, compact, mat și elegant. Are două inferfețe, ambele oferind o experiență de utilizare îmbuntățită. Ecranul interactiv Quick View de 2,7 inci menține utilizatorul conectat, astfel încât să poată vizualiza notificări, să citească și să trimită mesaje, să realizeze fotografii, să efectueze plăți și multe altele, totul fără a fi nevoie să deschidă telefonul.

Cu noul razr 2022, utilizatorii vor avea parte de un afișaj de 6,7 inci FHD+ P-OLED cu un refresh rate de până la 144 Hz. Cu tehnologia P-OLED, ecranul oferă peste un miliard de nuanțe, de la cel mai intens negru la cele mai bogate și mai vibrante culori. În plus, cu certificarea HDR10+ și 100% din gama de culori DCI-P3, razr oferă un afișaj care îndeplinește standardele cinematografice de acuratețe, făcându-l să fie perfect pentru divertisment.

Utilizatorii pot profita la maximum de aceste două ecrane, se vor putea juca sau realiza activități hands free. Acest lucru se datorează balamalei regândite ce poate ține dispozitivul deschis în Flex astfel încât să poată rămâne fixat în mai multe unghiuri.

După ce ai deschis dispozitivul razr, poți folosi funcția de ecran divizat ce poate afișa mai multe aplicații deschise. Astfel, vei putea urmări un videoclip și trimite mesaje text în timp ce pregătești cina sau realizezi apeluri video.

 

Camere flagship într-un telefon flip

 

Când vine vorba de cea mai avansată cameră foto integrată într-un telefon cu clapetă1, rezoluția înaltă este doar începutul. Senzorul camerei principale de 50 MP cu tehnologie Ultra Pixeli oferă o sensibilitate de 4 ori mai bună la lumină scăzută pentru fotografii mai clare.

Folosind Instant All-Pixel Focus, utilizatorii vor putea fotografia cu mai mulți pixeli de focalizare pentru performanțe mai bune, chiar și în condiții de lumină slabă.

Noul device îți permite să surprinzi mai mult în fotografiile tale datorită funcției ultra-wide de 13 MP, în timp ce senzorul de vedere macro permite o încadrare de 4x mai mare sau chiar o apropiere de subiect de până la 3,5x față de obiectivele standard, pentru a surprinde până și cele mai mici detalii.

Razr 2022 oferă videoclipuri la o calitate impresionantă, având peste un miliard de nuanțe care îndeplinesc standardele stricte HDR10+ pentru acuratețea culorilor, a luminozității și a contrastului. Acesta înregistrează videoclipuri cinematografice 8K, obținând peste 33 de milioane de pixeli de rezoluție, cea mai mare cantitate de pixeli posibilă pe un smartphone astăzi.

Cu ecranul Quick View, vor putea fi folosite toate aceste camere pentru a surprinde cele mai surprinzătoare selfie-uri. Pe un ecran mai mare, va putea fi utilizată camera de 32 MP – cea mai înaltă rezoluție a camerei frontale dintr-un telefon flip – pentru selfie-uri și apeluri video.

 

Lider în industrie: performanță și baterie pentru întreaga zi

Pentru a se asigura că razr 2022 ține pasul cu nevoile consumatorilor, Motorola a echipat acest dispozitiv cu cea mai avansată platformă mobilă Snapdragon® pe un telefon flip. Snapdragon 8+ Gen 1 este cel mai rapid și mai puternic procesor Qualcomm de până acum, ceea ce face ca telefonul să funcționeze fără probleme, iar experiența de utilizare să fie semnificativ îmbunătățită, fără a compromite durata de viață a bateriei.

Procesorul puternic permite conexiuni 5G mai rapide, funcții Snapdragon Elite Gaming și camere de calitate profesională. Astfel, utilizatorii vor putea experimenta funcții de ultimă generație pentru performanță crescută, cum ar fi AI avansată și refresh rate-uri extrem de rapide.

În plus, noul device vine cu o baterie rezistentă, care este de 1,25 ori mai mare decât generația anterioară, cu o capacitate de încărcare de două ori mai rapidă cu TurboPower™ de 30 W și care oferă ore întregi de autonomie în doar câteva minute de încărcare.2

 

 

Sunet spațial în fiecare setare

Sunetul Dolby Atmos® oferă o experiență de divertisment captivantă și îmbunătățită, indiferent dacă sunt utilizate căștile sau difuzoarele stereo ale telefonului. Pentru înregistrări și apeluri vocale, poate fi utilizat primul microfon cu matrice triplă3 disponibil pe un telefon pliabil, care oferă un sunet perfect, consistent și cu o claritate mare.

Performanțele telefonului pe un ecran mare

Motorola razr 2022 este complet echipat cu funcțiile Ready For – afișajul Quick View și noul design al balamalei, care permit descoperirea potențialului dispozitivului fără ca acesta să fie deschis. De exemplu, utilizatorii pot folosi dispozitivul razr ca mouse sau trackpad wireless în timp ce își mută jocurile de pe mobil pe ecranul mare sau pur și simplu pot plia razr în Tripod View și vor putea arăta excelent pe camera web.

 

Disponibilitatea produsului

Motorola razr 2022 este disponibil în România la un preț recomandat de 5999 ron,  la partenerii Altex, Digi și Emag.

Disclaimer legal

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, sigla M stilizată, MOTO și familia de mărci MOTO sunt branduri comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Fabricat sub licență Dolby Laboratories. Dolby, Dolby Atmos și simbolul dublu-D sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories. Snapdragon și Snapdragon Elite Gaming sunt produse ale Qualcomm Technologies, Inc. și/sau ale subsidiarelor sale. Snapdragon și Snapdragon Elite Gaming sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Qualcomm Incorporated. Android este o marcă comercială a Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor respectivi. © 2022 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

  1. Pe baza următoarei combinații de caracteristici unice care nu se găsesc în alte telefoane verticale flip: dimensiune mare a senzorului (1/1,5”), dimensiune mare Ultra Pixel (2,0um), deschidere largă (f/1,8), rezoluție ultra (50MP), stabilizare optică a imaginii (OIS) și focalizare instantanee pe toți pixelii.
  2. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei variază și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Încărcătorul se vinde separat pe unele piețe.
  3. Primul telefon pliabil cu un al treilea microfon pentru o experiență audio îmbunătățită și o calitate mai clară a vocii în comparație cu telefoanele pliabile cu 2 sau mai puține microfoane.

Despre Lenovo & Motorola

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 cu venituri de 70 de miliarde de dolari, care deservește clienții din 180 de piețe din întreaga lume. Concentrați pe o viziune îndrăzneață de a oferi o tehnologie mai inteligentă, dezvoltăm tehnologii care schimbă lumea, care alimentează (prin smartphone-uri și infrastructură) și împuternicesc (prin soluții, servicii și software) milioane de clienți în fiecare zi și împreună creează un mediu mai incluziv, mai demn de încredere. și societate digitală durabilă pentru toată lumea, de pretutindeni. Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2014. Motorola Mobility este o subsidiară deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă de proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor și soluțiilor mobile marca Moto și Motorola. Pentru a afla mai multe, vizitați https://www.lenovo.com și citiți despre cele mai recente știri prin StoryHub și Motorola Global Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *