vin. apr. 19th, 2024

SkyShowtime anunță datele oficiale de lansare ale serviciului de streaming în Europa Centrală și de Est în cadrul unui eveniment exclusiv ce a avut loc în Amsterdam

3 min read

Serviciul de streaming paneuropean continuă extinderea sa în Europa

Serviciul va fi lansat în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie 2022

România, Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia vor urma în februarie 2023

 

SkyShowtime — cel mai nou serviciu de streaming din Europa — a organizat în această seară, la Amsterdam, evenimentul european de lansare al serviciului, la care au participat vedete internaționale și lideri de servicii.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a dezvăluit că serviciul va fi lansat în decembrie în mai multe țări din Europa Centrală și de Est la sfârșitul acestui an. Oferta premium SkyShowtime de divertisment exclusiv și emblematic va fi disponibilă în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia începând cu 14 decembrie. Apoi se va extinde în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia, începând cu februarie 2023.

SkyShowtime înseamnă divertisment de calitate de la cele mai importante studiouri și creatori din lume, oferind mii de ore de divertisment potrivit pentru întreaga familie. Cele mai așteptate seriale și filme din lume își vor găsi locul în selecția disponibilă pe platformă.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: „SkyShowtime a fost creat pentru Europa și suntem încântați că le putem spune clienților din Europa Centrală și de Est că este timpul pentru SkyShowtime. Iar asta înseamnă acces exclusiv la cele mai noi seriale și filme produse de studiourile noastre recunoscute la nivel mondial, precum și o gamă premium de divertisment local de calitate. După lansări de succes în Europa de Nord și Portugalia extinderea pe aceste piețe importante și aducerea SkyShowtime la și mai mulți clienți din Europa, este un moment crucial pentru noi.”

 

Evenimentul de lansare, găzduit de Alex Zane, jurnalist de film și personalitate TV recunoscută și premiată, a dezvăluit noul program care va avea premiera pe SkyShowtime în lunile următoare și va fi disponibil exclusiv pe platformă.

SkyShowtime prezintă în premieră cele mai de succes filme, seriale premium, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri legendare de la Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc. SkyShowtime va include, de asemenea, programe originale dezvoltate local, documentare și programe speciale.

La eveniment au fost prezente vedete pe care le regăsim în serialele disponibile exclusiv pe SkyShowtime, precum Ethan Peck și Rebecca Romijn, din Star Trek: Strange New Worlds, Demián Bichir din Let The Right One In, sau Clara Rugaard din The Rising.

Totodată, au fost prezenți și Bokeem Woodbine și Yerin Ha de la Halo, Jake Lacy și Colin Hanks de la A Friend of the Family și Jeff Wilbusch și Juliana Canfield, de la The Calling.

Povestea SkyShowtime a început anul acesta pe 20 septembrie în Danemarca, Finlanda, Norvegia și Suedia, și a continuat pe 25 octombrie cu Țările de Jos și Portugalia. După lansările din Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Kosovo, Muntenegru, Serbia și Slovenia ce vor avea loc în decembrie 2022, SkyShowtime va continua extinderea în Spania, Andorra și Europa Centrală și de Est pe parcursul trimestrului I din 2023.

Mai multe detalii despre lista de titluri și prețuri disponibile pentru Europa Centrală și de Est vor fi anunțate înainte de lansarea SkyShowtime pe 14 decembrie.

Site: www.skyshowtime.com

Newsroom: corporate.skyshowtime.com

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime

Despre SkyShowtime 

SkyShowtime este un nou serviciu de streaming disponibil acum în Danemarca, Finlanda, Norvegia, Suedia, Țările de Jos și Portugalia. SkyShowtime își va continua expansiunea în Spania, Andorra și Europa Centrală și de Est (CEE) în următoarele luni și pe parcursul T1 2023.

SkyShowtime reunește cel mai bun divertisment, filme și seriale originale de la branduri emblematice, precum: Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock.

SkyShowtime va fi disponibil în peste 20 de piețe europene ce găzduiesc 90 de milioane de locuințe. În cele din urmă, serviciul va fi activ în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia , Spania și Suedia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *