joi. mart. 28th, 2024

HELL ENERGY ICE COOL 2022 – Magie de gheață într-o doză

3 min read

București, 7 noiembrie 2022

 

Deși vremea este încă blândă, iarna este pe drum. Și dacă vine iarna, HELL ENERGY, liderul pieței de băuturi energizante din România1, lansează cele două noi arome, starurile acestei ediții fiind ghimbir cu lămâie și cireșe cu vanilie.

Evocând albastrul peisajelor înzăpezite și lumina soarelui care strălucește pe gheață, dozele HELL ICE COOL sunt pline de arome perfecte pentru lunile reci și aventurile de iarnă. Gustul acrișor al HELL ICE COOL cu ghimbir și lămâie este binevenit pentru activitățile în aer liber, din zilele geroase, dar distractive, în timp ce ICE COOL cu cireșe și vanilie, care ne amintește de prăjiturile de Crăciun, este completarea perfectă pentru programul încărcat al săptămânilor din decembrie.

Ca și restul gamei, aromele de iarnă în ediție limitată de la HELL sunt disponibile în doze unice, reciclabile la infinit, cu același conținut de cofeină de 32 mg/100 ml, 5 vitamine B și fără conservanți.

„HELL ENERGY a lansat pentru prima dată ediția limitată ICE COOL în 2012, cea de anul acesta fiind cea de-a XI-a serie limitată de iarnă din portofoliul de produse. Consumatorii HELL ENERGY pot testa și se pot bucura de noile produse ICE COOL începând cu luna noiembrie și le pot găsi în mai mult de 10 țări, printre care România, Bulgaria, Grecia, Slovacia și Turcia, în toate magazinele unde brandul nostru este disponibil”, a declarat Mișcunica Pelaghie, Director Național HELL ENERGY România.

Băuturile energizante HELL ENERGY conțin ingrediente de înaltă calitate: aproape 90% apă, zahăr granulat, cofeină și vitamine, fără adaos de conservanți. Acestea trec peste 100 de teste de verificare până când ajung pe piață, într-una dintre cele mai moderne fabrici de producție din Europa.

Băuturile energizante clasice de la HELL ENERGY au același conținut de cofeină ca și o cafea espresso sau două cești de ceai (32 mg de cofeină / 100 ml de produs), dar, în plus, conține și 5 vitamine din complexul B (niacină – B3, acid pantotenic – B5, piridoxină – B6, riboflavină – B2, cobalamină – B12).

În pofida faptului că un adult sănătos poate consuma până la 400 mg cofeină pe zi2 (echivalentul a 5 băuturi energizante la 250 ml), HELL ENERGY crede cu tărie că moderația și echilibrul sunt esențiale pentru păstrarea stării de bine și recomandă consumul a nu mai mult de o băutură energizantă pe zi.

1 HELL ENERGY este liderul pieței locale de băuturi energizante în ceea ce privește valoarea totală și numărul de unități vândute. Acest calcul se bazează pe datele raportate de Nielsen prin intermediul serviciului Retail Measurement pentru categoria băuturi energizante, pentru piața de retail, din perioada Ianuarie 2021 – Decembrie 2021 (Copyright © 2021, Nielsen).

2Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară, Opinii științifice despre siguranța consumului de cofeină, 2015 (https://www.efsa.europa.eu/sites/default/files/corporate_publications/files/efsaexplainscaffeine150527.pdf)

 

Despre HELL ENERGY

HELL ENERGY se află printre brandurile de larg consum cu cele mai dinamice creșteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vândute în mare parte în Europa și Asia.

HELL ENERGY a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria într-un timp record, de numai patru ani. Grație conceptului creativ, strategiei de vânzări și campaniilor memorabile de marketing, astăzi HELL este prezent în peste 50 de țări din toată lumea. Din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, QUALITY PACK, echipată cu tehnologie ultramodernă.

În 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globală care îl are în prim-plan pe Bruce Willis, ambasadorul brandului. Datorită inovației continue în ceea ce privește portofoliul de produse, în 2019, brandul a lansat o nouă categorie de produse, pe bază de cafea și lapte – ENERGY COFFEE.

Business-ul HELL ENERGY se bazează pe doi piloni: băuturi cu o calitate superioară și un raport calitate-preț bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *