vin. mart. 29th, 2024

Black Friday 2022 la Esteto.ro: reduceri de până la 55% la peste 30.000 de produse cosmetice, naturiste, pentru casă, de curățenie, întreținere și fashion

3 min read
  • ro și Esteto Marketplace derulează Black Friday 2022 până pe 13 noiembrie
  • Cadouri în valoare de 142 de lei pentru comenzi de peste 250 de lei în anumite produse
  • Simultan, Esteto va derula o campanie similară în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România
  • Cei peste 800 de parteneri, prezenți în platforma Esteto Marketplace, se pot alătura cu produse campaniei de Black Friday de anul acesta

București, 8 noiembrie 2022 – Esteto.ro, unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei, cu prezență regională, în România, Ungaria și Bulgaria, anunță reduceri la peste 30.000 de produse, în evenimentul de shopping Black Friday 2022.

Astfel, până pe 13 noiembrie, pot fi cumpărate cu până la 55% mai ieftin produse cosmetice, naturiste, consumabile medicale și pentru saloane, cărți, produse pentru copii, Home & Deco, de curățenie, întreținere a casei și fashion.

Simultan, mall-ul online pentru femei derulează o campanie similară și în Bulgaria și Ungaria, oferta fiind aceeași ca în România.

Esteto.ro dă posibilitatea celor peste 800 de parteneri, prezenți în platforma Esteto Marketplace, să se alăture cu produse campaniei de Black Friday de anul acesta.

Reducerile de Black Friday afișate pe Esteto.ro și în marketplace-ul magazinului online vor fi calculate în funcție de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, platforma validând automat discount-ul.

În România, Esteto.ro estimează o creștere cel puțin dublă a vânzărilor în perioada de Black Friday 2022, comparativ cu o perioadă obișnuită din an.

Pentru evenimentul de Black Friday de anul acesta, Esteto.ro a asigurat stocuri mai mari, negociind din timp volumele de produse, pentru a putea asigura discounturi semnificative, la produse ale unor branduri premium, precum Alfaparf, Beautyfor, Revlon, Fanola, care nu fac, de regulă, obiectul unor promoții consistente.

Comenzile cu valoare de peste 500 de lei beneficiază de transport gratuit.

Toate produsele care se află la reducere în evenimentul Black Friday 2022 pot fi accesate aici:

https://www.esteto.ro/campanie/blackfriday

 

Produse gratuite Alfaparf Milano

În plus față de discounturile afișate, clienții care cumpără produse cosmetice profesionale Alfaparf Milano de minimum 250 de lei se înscriu automat într-o campanie specială și vor primi gratuit un Set Cadou Style Stories Texturizing în valoare de 142 de lei compus din:

  •    Spray Alfaparf Milano Style Stories Sea 150ml.
  •    Sampon Uscat – Alfaparf Milano Style Stories Texturizing Dry Shampoo, 200ml.
  •    Perie Alfaparf Milano.

De asemenea, pentru comenzile a căror valoare depășește 150 de lei, pe lângă reducerea deja aplicată de Black Friday, clienții primesc un cadou în valoare de 46 de lei (Fluid Tratament Hidratant de Descurcare pentru Par Uscat – Alfaparf Milano Semi Di Lino Moisture Nutritive Detangling Fluid, 125ml).

Valoarea totala a premiilor oferite este de 56.000 de euro.

Alfaparf Group este compania italiană numărul 1 în lume pentru sectorul profesional de înfrumusețare a părului, poziție întărită de experiența construită și prin colaborările cu profesioniști de renume mondial.

Brandul Alfaparf Milano oferă o gamă de produse de îngrijire a părului plină de soluții diversificate, pentru toate cerințele: culoare, formă, tratamente și styling.

Produsele Alfaparf Milano sunt create cu grijă și în acord cu principiile filozofiei brandului: spiritul italian, inovația și deschiderea către diversitate.

Despre Esteto.ro

 

Esteto.ro este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei care comercializează peste 650.000 produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home & Deco, fashion, de curățenie și întreținere) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 800 de parteneri.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, magazinul online ajungând să fie recunoscut între cele mai importante business-uri online din România, cu prezență regională, în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 6,9 milioane de euro, în creștere cu 50% față de anul anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *