joi. mart. 28th, 2024

Reduceri de până la 80% de Black Friday, la București Mall-Vitan

3 min read

De Black Friday, București Mall-Vitan răsplătește pasiunea pentru cumpărături cu vouchere cadou

 

București, 07 noiembrie 2022 – București Mall – Vitan, primul centru comercial modern din România, anunță startul Black Friday cu oferte și reduceri de până la 80%, în magazinele partenere, și, totodată, lansează și o campanie specială prin care pasionații de cumpărături sunt răsplătiți cu premii cadou, la InfoDesk.

Până pe 30 noiembrie, vizitatorii București Mall – Vitan, care fac cumpărături de minimum 900 de lei, pe maxim două bonuri fiscale, de la magazinele partenere din galerie, sau de minimum 2.000 lei, pe un singur bon fiscal, de la Media Galaxy, vor primi garantat, în limita stocului disponibil, un premiu special, ce conține vouchere cadou.

În plus, magazinele din cadrul centrului comercial se întrec deja în promoții și discounturi de Black Friday. Spre exemplu, clienții Nissa se pot bucura de discounturi de până la 80%, până la finalul lunii; o vizită la Optiblu sau Noriel aduce și reduceri de până la 70%, la nenumărate articole. Brands for Kids își întâmpină vizitatorii cu până la 50% reducere, la Douglas se anunță promoții de până la 40%, la Bigotti articolele cu preț întreg au 20% reducere, iar la Media Galaxy, produsele au prețuri speciale.

Ofertele magazinelor din București Mall-Vitan sunt variate și extrem de atractive, fie că vorbim de noutăți în materie de fashion, lifestyle sau de tehnologie; toate își așteaptă vizitatorii, în această perioadă, cu reduceri speciale, care nu trebuie ratate.

Black Friday este ocazia perfectă de a profita de prețurile reduse și a cumpăra cadouri pentru întreaga familie, mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi.

Magazinele din București Mall – Vitan redefinesc experiența de shopping pentru vizitatori  

București Mall-Vitan încearcă, în permanență, să ofere vizitatorilor săi o experiență de shopping specială, locații cu design modern și atractiv, precum și noutăți în mixul de magazine disponibile celor care îi trec pragul.

The Beer Institute este cel mai nou brand care s-a alăturat centrului comercial și este pregătit să conducă vizitatorii într-o fascinantă călătorie în universul berii artizanale made in RO, și să-i surprindă pe aceștia cu o varietate de gusturi și arome inedite.

În același timp, D’S Damat, unul dintre cele mai îndrăgite branduri de fashion dedicate bărbaților, îi așteaptă pe pasionații de modă într-o nouă locație, cu un design fresh, la primul etaj din București Mall-Vitan.

Și Pandora, paradisul bijuteriilor cu poveste, își așteaptă clienții într-un spațiu modern, pentru a descoperi noua colecție, plină de energie pozitivă și creativitate, iar Triumph își prezintă noile colecții într-o locație mai generoasă, cu un design actual, modernizat.

În luna noiembrie, surprizele se țin lanț și ai nenumărate motive să #IubeștiBucurești!

 

DESPRE BUCUREȘTI MALL – VITAN

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern din România, cu o istorie de peste 20 de ani. Încă de la lansare, el a redefinit experiențele urbane ale publicului și a deschis noi drumuri în materie de modă și entertainment. În prezent, mixul de branduri și de chiriaşi îşi menţine oferta  inedită, iar București Mall – Vitan continuă să fie un trendsetter: Aici se găsesc magazinele CALVIN KLEIN JEANS, Tommy Hilfiger Accessories, MARC O’POLO, primul din România, dar şi restaurantul APERTO, cu un concept unic de restaurant a la carte’. Mai mult, magazinul MANGO din București Mall – Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani. De asemenea, magazinul Douglas din centrul comercial este unul dintre cele mai mari din țară. Cel mai nou magazin inaugurat în București Mall Vitan este Bebe Tei, magazin pentru întreaga familie, cu o ofertă variată ce cuprinde  peste 80.000 de produse din categoriile Dermato-cosmetice și Cosmetice, Îngrijire mama și bebe, Alimentație sănătoasă, Bio Tei, Puericultură mică și mare, Jucării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *