vin. mart. 29th, 2024

Colecția de iarnă 2022 cu pijamale de familie pentru Crăciun de la Marks & Spencer

4 min read

Crăciunul acesta, pregătește-te să petreci clipe speciale alături de familie și bucurați-vă împreună de momentele relaxante de acasă!

Celebrează cea mai așteptată perioadă din an cu un set de pijamale de Crăciun pe care le poți asorta cu ceilalți membri ai familiei, iar distracția e garantată. Create și adaptate pentru toate vârstele, în noua colecție se regăsesc piese care aduc zâmbetul pe buze tuturor, realizate din bumbac extra fin și moale, provenit din surse responsabile sau din țesături confortabile pufoase. Pregătiți-vă de o gamă de imprimeuri vesele care sunt gata să-ți aducă starea de bine și confortul specifice acestei perioade din an.

Pentru acest sezon, Marks & Spencer a reintrodus personajul Spencer Bear, unul dintre cele mai îndrăgite simboluri ale mărcii de-a lungul anilor, fiind parte din familia Marks & Spencer încă din anul 1930. În acest an, imprimeul Spencer Bear va fi vedeta colecției, așa că așteptați-vă să vedeți salopete și pijamale jucăușe, fine la atingere, finisate cu manșete striate, pentru a menține căldura și confortul necesare.

Printre modelele din această colecție se numără și setul de pijama „Pawjama”, tema de inspirație fiind jungla, prin imprimeuri jucăușe cu animale, care vor asigura momente distractive pentru întreaga familie. Pentru a adăuga o notă festivă, puteți opta pentru o pijama clasică în carouri, din bumbac pur, excelentă pentru a surprinde fotografii de familie memorabile. De asemenea, sezonul acesta este disponibilă și gama Marks & Spencer Snuggle™, cu hanorace tip pătură, cu glugă, pentru adulți și pentru cei mici.

Piesele din colecție sunt concepute pentru a menține căldura corpului și pentru a oferi senzația perfectă a unei îmbrățișări, în zilele reci de iarnă.

Set pijama pentru femei Set T37/1244J 159 lei Set pijama pentru bărbați T07/2180 175 lei Salopetă Spencer Bear Christmas Onesie T86/2508G 129 lei
Rochie Pawjama T37/6163N 125 lei Set pijama Pawjama T07/2178 175 lei Salopetă Pawjama (0-3ani) T92/6030X 75 lei Exclusiv online
Pijama cu carouri pentru femei T37/3217M 139 lei Pijama cu carouri pentru bărbați

T07/2177 175 lei

Pijama cu carouri pentru copii T86/7006X 109 lei
 

Hanorac tip pătură cu carouri și glugă Christmas T47/3101Q 175 lei

Pentru fanii colecției Percy Pig™, am readus în luminile reflectoarelor seturile de pijamale Percy Pig™, disponibile pentru întreaga familie. De asemenea, o noutate în gama Percy Pig™ o reprezintă hanoracul supradimensionat pentru adulți și copii, perfect pentru nopțile răcoroase. Această piesă a fost concepută cu o glugă confortabilă, căptușită cu blană ecologică tip borg și un buzunar tip marsupiu, perfect pentru a depozita lucrurile esențiale și pentru a te încălzi în nopțile răcoroase, de iarnă. Găsește pijamalele preferate pentru tine și cei dragi la M & S și bucură-te de momente de neuitat!

Piesele sunt disponibile atât în magazinele fizice, cât și online, pe marksandspencer.com/ro

Set pijama Percy Pig™ pentru femei T37/1243J 199 lei Set pijama Percy Pig™ pentru bărbați T07/2184 199 lei Set pijama Percy Pig™ pentru copii T86/7014X 62 lei Exclusiv online
Salopetă din bumbac 100% Percy Pig™ (0-3ani) T78/6526C 85 lei

Exclusiv online

Hanorac oversized Percy Pig™ T37/2417G 225 lei Hanorac oversized Percy Pig™ (3-16ani) T86/2512G 115 lei

Exclusiv online

Salopetă Percy Pig™ T37/1259J 229 lei

Exclusiv online

Salopetă Percy Pig™ T86/7004C

145 lei Exclusiv online

Hanorac tip pătură cu glugă Percy Pig™ T47/9686 165 lei Exclusiv online

 

Despre Marks & Spencer

Înființată în 1884, Marks & Spencer este una dintre principalele rețele de magazine din Marea Britanie, având o vechime de peste 137 de ani. Marks & Spencer are peste 1.519 de magazine la nivel mondial, inclusiv Europa, Asia și Orientul Mijlociu precum și site-uri web emblematice în peste 100 de piețe.

În România, Marks & Spencer prin partenerul său în sistem de franciză, Voici La Mode, operează 3 magazine oferind calitatea M&S bine-cunoscută prin colecțiile de îmbrăcăminte pentru femei, bărbați și copii.

Pentru informații suplimentare, accesați:  https://voicilamode.com/, https://www.instagram.com/marksandspencerromania/ sau https://www.facebook.com/marksandspencerromania

 

Despre materialele folosite de către Marks & Spencer

Marks & Spencer asigură ca 100% din bumbacul pentru îmbrăcămintea produsă este acum din surse mai durabile, inclusiv bumbac provenit prin inițiativa Better Cotton Initiative BCI.

De asemenea, Marks & Spencer utilizează în îmbrăcăminte bumbac Fairtrade, organic și reciclat, obiectivul principal fiind acela de a utiliza exclusiv materii prime provenite din surse sustenabile, fiind astfel interzisă utilizarea țesăturii angora și fibrei alpaca.

Marks & Spencer a fost primul retailer care a ales transparența în comunicare și a făcut publice toate detaliile despre cele peste 500 de fabrici care produc îmbrăcămintea, încălțămintea și accesoriile, printre acestea numărându-se informații precum: locația fabricii, numele, numărul de angajați.

La sediul din Londra o echipă dedicată de designeri, tehnicieni și dezvoltatori lucrează în permanență pentru a identifica cele mai noi tendințe, scopul final fiind acela de a dezvolta noi modele și de a contribui la piese vestimentare concepute din materiale de înaltă calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *