lun. iul. 22nd, 2024

SERIALUL “WILLOW” DE LA LUCASFILM DEBUTEAZĂ ASTĂZI PE DISNEY+

1 min read

Primele două episoade din noul serial de acțiune și aventură sunt disponibile exclusiv pe Disney+ începând cu astăzi, 30 noiembrie 2022

Actorii și echipa care a realizat serialul au sărbătorit premiera ieri seara în US

Astăzi, 30 noiembrie debutează noul serial de acțiune și aventură de la Lucasfilm, Willow, bazat pe filmul de aventură și fantezie al lui George Lucas. Primele 2 episoade sunt disponibile exclusiv pe Disney+. Actorii și echipa care a lucrat la regizorii din “Willow” au sărbătorit premiera serialului ieri seara în Los Angeles.

image006 (1)

Povestea a debutat atunci când vrăjitorul aspirant, Willow, interpretat de Warwick Davis, pornește într-o călătorie pentru a o proteja pe micuța împărăteasă Elora Danan și pentru a o învinge pe malefica regină Bavmorda. Acum, serialul continuă povestea cu Davis reluându-și rolul titular, în timp ce conduce un grup de eroi atipici în misiunea de a proteja Andowyne de un dușman și mai mare decât își imaginau că este posibil.

image007

“Willow” îi mai are în distribuție pe Ellie Bamber, Ruby Cruz, Erin Kellyman, Tony Revolori, Amar Chadha-Patel, Dempsey Bryk și Joanne Whalley. Kathleen Kennedy, Michelle Rejwan, Jonathan Kasdan, Tommy Harper, Wendy Mericle, Roopesh Parekh, Ron Howard și Samie Kim Falvey sunt producători executivi. Scenariștii sunt John Bickerstaff, Hannah Friedman și Jonathan Kasdan. Producătorii sunt Stephen Woolfenden, Julia Cooperman, Hameed Shaukat și Max Taylor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *