joi. mart. 28th, 2024

Cumpără orice telefon Motorola în perioada 1-18 decembrie și poți câștiga o vacanță de 2.000 de euro

3 min read

București, 02.12.2022: Motorola spune #hellocadouri prin cea mai așteptată campanie a anului. În perioada 1-18 decembrie, fiecare telefon Motorola cumpărat de la Altex, Digi, Emag, Flanco, Media Galaxy sau Orange îți poate aduce surprize zilnice sau marele premiu – un voucher de vacanță de 2000 de euro.

În campanie pot fi înscrise toate telefoanele Motorola achiziționate în perioada 1-18 decembrie, prin înscrierea codului IMEI1, alături de dovada plății și completarea formularului de pe www.castigacumotorola.ro.

Fie că dorești să oferi un cadou special cuiva drag sau te gândești să îți schimbi telefonul, campania Motorola #hellocadouri îți oferă posibilitatea de a câștiga un premiu în fiecare zi: 7 telefoane Motorola Edge 30 Neo; 6 telefoane Motorola Edge 30 Fusion; 5 telefoane Motorola Edge 30 Ultra și marele premiu al campaniei promoționale, un voucher nominal de vacanță în valoare de 2000 de euro.

Motorola își propune să ofere utilizatorilor o gamă variată de telefoane mobile inteligente, care să îmbine specificațiile de top cu cel mai bun preț. Compania își dorește să păstreze un standard ridicat pentru toate modelele, majoritatea telefoanelor din portofoliu fiind un best buy datorită raportului calitate-preț foarte bun.

Prin specificațiile tehnice de top și configurația hardware care rulează fără probleme, plus suportul pentru actualizările sistemului de operare și de securitate, Motorola își propune ca prin activitatea sa să aducă în atenția publicului o serie de telefoane atractive la un preț accesibil.

Fiecare telefon Motorola achiziționat în perioada campaniei te aduce mai aproape de unul dintre premii:

  • 7 telefoane Motorola Edge 30 Neo
  • 6 telefoane Motorola Edge 30 Fusion
  • 5 telefoane Motorola Edge 30 Ultra
  • marele premiu al campaniei, un voucher nominal de vacanță în valoare de 2000 de euro

Campania este valabilă în perioada 1-18 decembrie 2022. Pentru mai multe informații despre desfășurare și înscriere puteți accesa www.castigacumotorola.ro. Campania împreună cu site-ul www.castigacumotorola.ro vor fi active începând de miercuri, 1 decembrie 2022.

Urmăriți-ne pe Facebook, Instagram, Youtube sau vizitați site-ul nostru web la adresa www.motorola.com/ro/home.

 

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015.  Motorola Mobility este o subsidiară deținută integral de Lenovo, responsabilă de crearea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile sub marca Moto și Motorola.

 

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie globală din top Fortune, în valoare de 45 mld. USD, care își propune să devină lider global în Transformare Inteligentă prin dispozitive și infrastructură smart care oferă cea mai bună experiență de utilizare. Lenovo deține în portofoliu cea mai diversă gamă de produse conectate, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR/VR și soluții inteligente pentru casă și birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) contribuie în mod esențial la crearea capacității și generarea puterii de calcul necesare pentru schimbarea lumii de business și a societății. Lenovo urmărește să inspire elementul unic din fiecare și să contribuie la un viitor mai inteligent și prosper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *