joi. mart. 28th, 2024

Vacanțe și sărbători în siguranță cu camerele de bord Mio

3 min read

Sezonul sărbătorilor este, probabil, preferatul multora, pentru că ne oferă ocazia să fim alături de cei dragi, să petrecem clipe de neuitat, să îi surprindem pe cei din jurul nostru cu cadouri și să ne relaxăm, oriunde ne-am afla. Și indiferent dacă alegem să petrecem sărbătorilor alături de familie, alături de prieteni sau în vacanțe, mulți dintre români vor alege mașina drept mijloc de transport preferat.

Fie că pleacă în vacanță la munte, la bunici în alte orașe sau chiar și doar prin București la prieteni, perioada sărbătorilor a fost mereu una aglomerata din punct de vedere al traficului. Având în vedere și condițiile meteorologice din această perioadă a anului, incidentele și accidentele pe șoselele din toată țara se pot întâmpla cu atât mai ușor.

Astfel, Mio vine în întâmpinarea șoferilor de pretutindeni cu o serie de camere de bord, cu diferite funcționalități, care să le aducă un plus de siguranță în călătoriile lor. De asemenea, o cameră de bord poate fi și un cadou excelent de Crăciun, nu doar pentru un pasionat auto, ci și pentru cineva drag, pentru a îi ști în siguranță.

Printre cele mai importante funcționalități găsite pe camerele de bord Mio, se numără:

  • Calitatea înregistrării Camerele Mio, în funcție de model, dispun de înregistrare pornind de la rezoluție FullHD, la 30fps și ajung până la rezoluție 4K sau funcție HDR și 120fps. De asemenea, calitatea imaginii pe timp de nopate sau în condiții de luminozitate scăzută este extrem de importantă, în special în această perioadă. Astfel, potențiale incidente sau accidente pot fi capturate la calitate cât mai înaltă și vizibilitate cât mai bună.
  • Mod parcare (pasiv/activ – in funcție de model) – Funcția de mod parcare poate fi o adevărată salvare în anumite situații. Fie că rămâneți acasă și lăsați mașina în parcare pentru mai mult timp, sau mergeți la munte unde va sta în parcarea hotelului pe o perioadă mai lungă, modul parcare se va asigura că mașina va rămâne în permanență sigură. Atunci când senzorul detectează mișcare sau vibrații în jurul mașinii, camera va înregistra automat.
  • Alertă de radar fixEste o funcție potrivită pentru cei care vor să facă plecări în afara țării. Camerele de radar fixe nu sunt disponibile în România, dar în Uniunea Europeana se află pretutindeni. Astfel, această funcție arată distanța și timpul (în secunde) până la camera de radar fix și indică limita de viteză și viteza medie a intervalului rămas. Indicațiile față de radarele fixe vă pot ține în viteză legală, atât pentru siguranță, cât și pentru evitarea unor amenzi semnificative.
  • Wi-Fi integratFuncția de Wi-Fi integrat va facilita transferul clipurilor video, în timp real, pe telefonul mobil, astfel încât veți avea mereu o copie a înregistrărilor pe telefon, pentru a le putea partaja cu ușurință. De asemenea, firmware-ul și datele de redare pot fi actualizate ușor prin intermediul tehnologiei OTA (over-the-air), asigurând actualizarea la zi a dispozitivului.
  • Senzor G cu 3 AxeO altă funcție importantă este senzorul G cu 3 axe, care detectează schimbările bruște de direcție și coliziunea, declansând astfel o înregistrare de urgență. Înregistrările de urgență nu pot fi suprascrise, astfel în cazul evenimentelor neplăcute, veți avea mereu un martor care a înregistrat clar desfășurarea evenimentelor.

Printre cele mai populare și bune modele se numără Mio MiVue C312, C440, C450, 732, 733, 798 Pro, 812, 866 dar și modelul 4K, Mio Mivue 886, iar magazinele partenere de la care se pot achiziționa produse Mio din ofera de sărbători sunt:

  • Altex
  • ro
  • ro
  • ro
  • ro
  • Flanco
  • Media Galaxy
  • Selgros
  • Și altele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *