joi. apr. 18th, 2024

Sonos propune experiențe audio extraordinare împachetate în cadouri ideale pentru cei dragi, indiferent de personalitate

4 min read

Luminițe colorate care mai de care, brazi cu ramuri îngreunate de ornamente deosebite, momente de liniște petrecute în familie și ceai fierbinte, fulgi de nea și clinchete de zurgălăi, toate acestea contrurează cea mai frumoasă perioadă din an, care ne umple inimile de recunoștință și bucurie.

Și pentru a ne asigura că cei dragi nouă vor găsi sub brad darurile potrivite personalității fiecăruia, Sonos oferă o serie de sugestii de cadouri, care să vină în întâmpinarea dorințelor celor dragi și care să facă și mai frumoasă această perioadă de sărbători.

Iubitorii de filme se pot bucura de o experiență ca la cinema, acasă

În perioada sărbătorilor de iarnă, mulți utilizatori aleg să se relaxeze și să petreacă timp de calitate în intimitatea propriilor locuințe, într-o atmosferă caldă, vizionând filmele preferate de Crăciun. Astfel, soundbar-ul Beam Gen 2 amplifică fiecare cuvânt, fiecare notă muzicală, oferind o experiență similară celei din sala de cinema, cu sunet extraordinar și suport pentru Dolby Atmos.

Bass mai puternic ca oricând și sunet clar, perfect pentru cei pasionați de muzică

Fie că vorbim despre colinde, filme, seriale sau chiar competiții sportive, intensitatea și profunzimea notelor medii și înalte, precum și puterea bass-ului, contribuie la o experiență cu adevărat imersivă. Astfel, pentru un bass perfect echilibrat, noul subwoofer Sub Mini ar putea fi o alegere excelentă de cadou, potrivită celor care doresc să se bucure cu adevărat de o coloană sonoră la o calitate de top.

Sunet extraordinar oriunde și oricând, pentru cei care adoră aventurile

Pasiunea pentru călătorii și cea pentru muzică merg foarte bine mână în mână, iar cele două se regăsesc perfect în conceptul boxei inteligente portabile Sonos Roam. Sunetul extraordinar, dimensiunea compactă și conectivitatea Bluetooth® fac ca aceasta să fie un partener de încredere în fiecare nouă aventură petrecută în natură, devenind astfel un dar pe care orice explorator și-ar dori să-l găsească sub brad.

Atmosferă completă de sărbătoare, cu One SL

Jazz, rock, muzică simfonică sau hip-hop, cu toții avem un prieten pasionat de cel puțin unul dintre aceste stiluri muzicale. Astfel, fie că ne referim la colindele care întregesc atmosfera de sărbătoare sau la ritmuri ceva mai dinamice, boxa inteligentă One SL oferă o experiență de audiție cu adevărat extraordinară, adaptată fiecărui context. Controlul facil din aplicațiile Sonos și Apple AirPlay 2, precum și sunetul puternic ce umple întreaga încăpere cu note festive sunt doar două dintre motivele care transofrmă boxa inteligentă Sonos One SL într-o idee excelentă de cadou pentru orice audiofil.

În plus, utilizatorii pot adăuga pe parcurs mai multe boxe Sonos, ceea ce le perimite crearea propriului ecosistem personalizat. Astfel, datorită tehnologiei Wi-Fi, aceștia se vor putea bucura de conținutul audio preferat în toate încăperile locuinței, exact așa cum își doresc.

Ritmuri nostalgice, alături de Sonos Five

Gusturi rafinate, materiale fine, obiecte de colecție si muzică pe discuri de vinil – toate acestea compun Universul acelui prieten pasionat de tot ceea ce înseamnă vintage.

Pentru că un dar de Crăciun pentru un astfel de prieten poate fi o adevărată provocare, Sonos Five este, cu siguranță, acel dispozitiv ce ar reuși să aducă la viață nostalgia vremurilor de altădată, oferindu-le însă un iz modern.

Datorită modalității facile de conectare a dispozitivului Five la placa de vinil, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată la un alt nivel, rămânând totuși în zona vintage atât de îndrăgită. În plus, aceștia pot adăuga și alte dispozitive inteligente Sonos, ceea ce le permite să se bucure de conținutul preferat în încăperi diferite.

Experiență radio fără limite, cu Sonos Radio

Sclipiri în ochi și zâmbete pe buze se vor așterne pe chipurile utilizatorilor și fanilor Sonos atunci când, în dimineața de Crăciun, vor găsi sub brad daruri performante, cu design elegant, dar în același timp minimalist. Bucuria va fi și mai mare datorită Sonos Radio – disponibil direct în aplicație, care le permiite să exploreze mii de stiluri muzicale, artiști și conținut audio, inclusiv stații radio din întreaga lume.

Aflați mai multe informații despre produsele Sonos, care pot deveni cadouri ideale de Crăciun,pe https://learn.sonos.com/ro/. Produsele Sonos pot fi achiziționate de pe site-urile magazinelor partenere din România, AV store, eMAG și Altex.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *