joi. mart. 28th, 2024

Cadouri de Crăciun pentru pasionații de tehnologie

4 min read

București, 19 decembrie 2022 – Crăciunul se apropie și mulți dintre noi încă mai căutăm cadoul perfect pentru cei dragi. Dacă ai un prieten, pe cineva din familie sau o persoană iubită pasionată de tehnologie, sigur știi cât de greu poate fi să le găsești un cadou potrivit, întrucât pare că au deja de toate. Dacă te afli în această situație, avem câteva recomandări care te vor ajuta în procesul de alegere.

În general, pasionații de tehnologie căuta modalități de a stoca foarte multe date importante, în cel mai bun mod posibil. Din acest motiv, ei au nevoie de un dispozitiv extern de stocare fiabil, care să le păstreze toate fișierele în siguranță. Așadar, dacă încă nu ai găsit încă ideea perfectă de cadou pentru apropiații pasionați de tehnologie, ar trebui să începi să te gândești la un drive extern.

Aceste dispozitive de stocare sunt din ce în ce mai populare în rândul iubitorilor de tehnologie, cu atât mai mult cu cât volumul de informații ce necesită stocare este într-o continuă creștere. În plus, tehnofilii vor dori întotdeauna să-și aibă datele la îndemână, așa că vor avea nevoie de un drive portabil, pe care să-l poată lua oriunde cu ei și să-l folosească cu ușurință

Pentru a te ajuta să restrângi opțiunile de drive-uri externe, îți vom prezenta drive-urile externe Samsung și câteva motive pentru care să le alegi. Astfel, indiferent de ce interese și pasiuni are prietenul, persoana iubită sau acel membru al familiei tale, cu siguranță va exista un drive potrivit pentru ei, pe care-l vor iubi.

Așadar, îți prezentăm mai multe opțiuni: modelele noastre principale sunt Samsung T7, T7 Touch și T7 Shield. Dacă te întrebi care model este cel mai bun pentru persoana căreia vrei să i-l dăruiești, îți prezentăm informațiile de care vei avea nevoie pentru a face alegerea corectă.

  • Toate dispozitivele din seria T7 oferă o viteză de citire de 1.050 megaocteți pe secundă (MB/s) și o viteză de scriere de 1.000 MB/s, de până la 9,5 ori mai rapide decât cele ale hard disk-urile externe (HDD). Optimizat pentru a fi compatibil cu o varietate de dispozitive, inclusiv PC, Mac, dispozitive Android și console de jocuri, T7 vine cu o securitate sporită, pentru a se asigura că datele sunt protejate chiar dacă se întâmplă ca dispozitivul să se piardă.
  • Situațiile în care drive-urile externe pot fi folosite sunt legate atât de viața personală, cât și cea profesională. Este foarte important ca datele pe care le stocăm pe drive-urile Samsung să rămână în siguranță, prin urmare le protejăm prin introducerea unei parole și le criptăm cu o cheie specială de 256 de biți. Totuși, dacă persoana pentru care dorești să faci această achiziție tinde să fie foarte precaută, atunci cea mai bună opțiune este un T7 Touch. Diferența față de modelul anterior este că T7 Touch are un senzor de amprentă atașat dispozitivului. Acest lucru va permite blocarea și deblocarea drive-ului prin folosirea amprentei.
  • Cea mai recentă apariție în gamă este T7 Shield, un model robust și rezistent în timp. Aceasta este cel mai nou dispozitiv din familia SSD portabilă a Samsung T7. T7 Shield este cel mai durabil PSSD de la Samsung până în prezent, ceea ce îl face ideal pentru creatorii de conținut care petrec mult timp în aer liber sau în călătorii, fără a fi nevoiți să-și facă griji cu privire la pierderea de date din cauza expunerii la diverse medii sau a accidentelor. Proiectat cu grijă de Samsung, T7 Shield este rezistent la șocuri suferite în urma căderilor de până la trei metri și este certificat ca fiind rezistent la praf și la apă (IP65).

Indiferent de modelul pe care îl alegi, suntem siguri că unitatea noastră externă se va ridica la nivelul așteptărilor persoanei căreia i se va oferi, astfel încât singura ta preocupare să rămână să alegerea celui mai adaptat model, în funcție de nevoile fiecăruia.

În cazul în care ai citit descrierea până aici și crezi că totul sună bine, dar persoana dragă ție este pasionată de fotografie și simți că ar trebui să existe o variantă mai potrivită, te putem ajuta. Unui om pasionat de fotografie ar putea să prefere o variantă de stocare ceva mai tradițională, precum un card de memorie. Vitezele de citire și scriere ale PRO Plus (de până la 160 MB/s și 120 MB) îl fac ideal, în special pentru creatorii de conținut care se folosesc de smartphone sau de o cameră de acțiune. Studiile asupra consumatorilor arată că fotografii profesioniștii și amatori produc tot mai multe imagini și aleg carduri de capacitate tot mai mare, care le permit să facă fotografii și videoclipuri de înaltă rezoluție, așadar un SD Samsung ar fi cât se poate de potrivit pentru ei.

Acestea fiind spuse, dacă dorești să-i faci foarte fericiți pe cei dragi de acest Crăciun, surprinde-i cu  un drive extern. Amintește-ți că drive-ul extern Samsung T7 este o alegere excelentă dacă intenționezi să-l oferi cuiva care dorește să stocheze rapid o mulțime de date. Dacă crezi că persoanele dragi ție vor avea nevoie de toate cele de mai sus, dar cu protecție suplimentară, alege un T7 Touch, iar dacă știi că sunt niște oameni foarte activi, un T7 Shield este alegerea potrivită. Oricum, cu siguranță le vei face un Crăciun special!

Pentru mai multe informații, vizitează https://samsung.com/portable-ssd și https://samsung.com/memory-card.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *