Dum. iul. 21st, 2024

Acer extinde linia Aspire cu noi notebook-uri și PC-uri All-in-One

9 min read

Acer lansează, de asemenea, boxa inteligentă Acer Halo Swing cu Google Assistant, ecran cu puncte LED și DTS Sound

Cuprins:

  • Subțire și puternic în același timp, PC-ul all-in-one Acer Aspire S cu Windows 11 este disponibil în modele de 27 și 32 de inci, echipate cu procesoare Intel® Core™ de până la a 13-a generație, precum și cu grafică Intel Iris® Xe și Intel® Arc™ A-Series pentru o utilizare zilnică fără probleme
  • Notebook-urile Acer Aspire din seria 5 sunt foarte puternice, echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 13-a generație și grafică NVIDIA® GeForce RTX® pentru o activitate multitasking fluidă și performanțe îmbunătățite de editare a conținutului
  • Linia Acer Aspire 3, gata de utilizare, dispune de noile procesoare Intel® Core™ i3-N și se concentrează pe productivitate și ușurință în utilizare pentru întreaga familie.
  • Boxa inteligentă Acer Halo Swing este o boxă portabilă cu Google Assistant și este prevăzută cu rezistență la apă cu grad de protecție IPX5, afișaj cu puncte LED și DTS Sound™, pentru a oferi muzică și efecte luminoase oriunde mergeți
  • Aspire-S32-Lifestyle-01

Acer a anunțat modelele actualizate ale PC-urilor all-in-one și laptopurilor din seria Aspire, concepute pentru a susține nevoile zilnice de productivitate și divertisment ale familiilor, adăugând în același timp o notă de stil mediului de acasă. PC-urile AIO elegante Acer Aspire S sunt disponibile în modele de 27 și 32 de inci și sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel® Core™ de până la a 13-a generație [] și cu Windows 11, pentru a oferi o experiență fluidă de procesare. Oferind eficiență și fiabilitate pentru utilizatorii multitasking care lucrează de acasă, laptopurile din seria Aspire 5 sunt echipate cu cele mai recente procesoare Intel Core din a 13-a generație și grafică NVIDIA® GeForce RTX®, în timp ce notebook-urile ușoare din seria Aspire 3 oferă performanțe gata de utilizare.

Acer a prezentat, de asemenea, cel mai nou membru al familiei sale de boxe inteligente, Acer Halo Swing Smart Speaker cu Google Assistant, DTS Sound™ și care dispune de un afișaj cu puncte LED, aducând utilizatorilor un sunet de calitate și iluminare oriunde ar merge.

 Acer-Halo-Swing-Lifestyle-04

PC-urile all-in-one Acer Aspire din seria S

PC-urile AIO din seria Acer Aspire S oferă utilizatorilor un spațiu de lucru minimalist, dar modern, de care se pot bucura în confortul propriei case. Proiectate pentru a susține cerințele zilnice de calcul și divertisment ale familiilor, versiunea de 32 de inci este dotată cu procesoare desktop Intel Core i7-13700 de până la a 13-a generație și cu grafică Intel® Arc™ A-Series[1], în timp ce modelul de 27 de inci este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i5 și i7 din a 12-a generație, precum și cu grafică Intel® Iris® Xe[1], oferind performanțe superioare de multitasking acolo unde este cel mai necesar. Modelul all-in-one se mândrește, de asemenea, cu un șasiu elegant din aluminiu, cu un afișaj ergonomic înclinabil, pentru a oferi o vizualizare confortabilă atunci când lucrați sau navigați.

Aspire_3_Standard-01

Utilizatorii au parte, de asemenea, de o experiență audiovizuală multidimensională pe PC-urile all-in-one Acer Aspire S. Ecranele WQHD clare și aproape fără margini ale modelelor oferă imagini precise și luminoase, în timp ce difuzoarele sale duale produc un sunet antrenant cu DTS Surround. Apelurile video și crearea de conținut sunt acum o joacă de copii cu camera web FHD 1080p montată magnetic și cu o cameră web QHD 1440p opțională[1] ca accesoriu de tip lampă inelară pentru a surprinde cele mai bune imagini ale utilizatorilor pe ecran. Datorită software-ului de recunoaștere facială Acer EyeSense™ și cititorului de amprente Windows Hello, utilizatorii pot experimenta securitatea biometrică fără parolă pentru un acces mai ușor la dispozitivele Windows 11, în timp ce datele lor personale continuă să fie securizate. Suplimentând pachetul de caracteristici, PC-urile all-in-one Acer Aspire S găzduiesc un număr generos de porturi și opțiuni de conectivitate și implementează Wi-Fi 6E, profitând în același timp de șapte canale suplimentare de 160 MHz pentru a experimenta o conectivitate de trei ori mai rapidă[2] la rețelele locale.

Laptopurile Acer Aspire 5

Noile modele din gama Acer Aspire 5 dispun de procesoare puternice Intel Core din generația a 13-a și sunt însoțite de GPU-uri până la NVIDIA GeForce RTX 2050 înzestrate cu tehnologie AI avansată pentru ray tracing, ceea ce le face o alegere ideală pentru utilizatorii care au nevoie de performanță și versatilitate. Fiind un notebook de uz general foarte capabil, seria Aspire 5 vine, de asemenea, cu până la 32 GB de memorie DDR4 și cu un SSD M.2 de până la 1 TB, oferind bloggerilor, fotografilor și studenților instrumentele esențiale care le permit să finalizeze lucrul și să își exprime pasiunile printr-o multitudine de aplicații în același timp. Toată această putere se află sub șasiul său din aluminiu[3] care este disponibil în mai multe variante de culoare uimitoare.

Utilizatorii se bucură de o vizionare clară și confortabilă cu ecranul FHD uimitor al laptopurilor pentru acasă, cu raport de aspect 16:10 și cu o ramă îngustă, împreună cu un unghi de vizualizare larg de 1080p/1440p IPS care atrage atenția. Experiența este îmbunătățită și mai mult, deoarece laptopurile sunt echipate cu suita de tehnologii vizuale Acer pentru optimizări dinamice ale culorilor. Aspire 5 reprezintă, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care fac streaming și pentru utilizatorii care lucrează constant în domeniul video. Camera web FHD 1080p și microfoanele sale digitale utilizează tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR) și Acer PurifiedVoice™ pentru fluxuri video de înaltă calitate și o ieșire audio clară atunci când transmiteți în streaming sau efectuați teleconferințe.

La final, laptopurile Aspire 5 rămân reci în interior și în exterior cu TwinAir Cooling și o tastatură cu flux de aer pentru o capacitate termică îmbunătățită și o mai bună disipare a căldurii. Acestea dispun, de asemenea, de o gamă largă de opțiuni de porturi pentru conectarea sau încărcarea dispozitivelor, cu un port USB Type-C cu funcții complete cu Thunderbolt™ 4, Wi-Fi 6E[4] și HDMI 2.1 pentru o funcționalitate sporită atunci când faceți streaming sau partajați fișiere.

Laptopurile Acer Aspire 3

Seria Acer Aspire 3 este o serie de laptopuri prietenoase cu bugetul, ușor de utilizat, concepute pentru funcții practice multitasking și destinate tuturor membrilor familiei. Laptopurile pentru acasă sunt întotdeauna pregătite să funcționeze cu noile procesoare din seria Intel® Core™ i3-N pentru a obține mai mult de la muncă, studiu sau joacă. Având în centrul lor performanța și productivitatea, sistemele termice îmbunătățite prezintă o creștere cu 40% a suprafeței ventilatorului[5și o capacitate termică suplimentară de 17%[6] pentru un flux de aer optimizat și un interior mai rece, permițând o utilizare mai lungă și mai eficientă în timp ce sunt alimentate pe baterie.

Linia Aspire 3 a fost proiectată în mod intenționat pentru a fi mai ușoară și mai subțire, cântărind doar 1,6 kg[7] cu o carcasă metalică elegantă de 18,9 mm[7] disponibilă într-o gamă de culori vibrante. Familia are parte de imagini clare și detaliate atunci când navighează pe internet sau vizionează filme online datorită ecranului FHD[8] de 1080p, în timp ce tehnologia Acer BlueLightShield™ reduce emisia de lumină albastră pentru a ajuta la minimizarea oboselii oculare. Toate modelele sunt echipate cu un port USB Type-C, porturi HDMI 2.1 și Wi-Fi 6E[4], oferind o funcționalitate sporită pentru elementele esențiale de conectivitate ale întregii familii.

Boxa portabilă inteligentă Acer Halo Swing

Fiind cel mai nou membru al familiei de boxe inteligente Acer, boxa portabilă Acer Halo Swing Smart Speaker (Halo SPK 5100G) aduce un sunet cristalin și ecrane LED interactive oriunde și în orice loc. Încorporând DTS Sound, aceasta evidențiază un sunet și bas îmbunătățite în proiecție de 360 de grade și dispune de o bază iluminată RGB care se adaptează la diferite genuri muzicale în timpul redării. De asemenea, iluminarea bazei își schimbă culorile atunci când interacționează cu Google Assistant și se poate transforma într-o sursă de lumină, luminând în jur cu lumină caldă.

Cea mai recentă boxă inteligentă Acer oferă, de asemenea, un plus de confort și un control ultra-rapid al dispozitivelor pentru mai mulți utilizatori în același timp. Susținută de Google Home și de aplicația Acer Halo Swing, aceasta permite asocierea și gestionarea fără probleme a dispozitivelor, comunicațiile și redarea de muzică în grup cu ajutorul altor difuzoare. Difuzorul inteligent Acer Halo Swing le permite utilizatorilor să asculte muzica preferată, să controleze volumul și să găsească informații despre melodia pe care o ascultă în mod hands-free. De asemenea, aceștia își pot planifica ziua, pot seta alarme și pot controla dispozitivele inteligente din casă doar folosindu-și vocea. Panoul de afișare cu puncte LED al boxei le permite utilizatorilor să verifice notificări personalizabile, precum e-mailurile, calendarele, memento-urile și mesajele. În plus, boxa inteligentă Acer Halo Swing Smart Speaker este proiectat cu rezistență la apă cu grad de protecție IPX5, un mâner elegant din piele și capacități de comutare inteligentă a conexiunii care acceptă opțiunile de streaming wireless Bluetooth® 5.2 sau un port aux-in, ceea ce o face o alegere excelentă pentru dispozitivele audio portabile.

Prețuri și disponibilitate:

Aspire S (S27-1755) de 27 inci va fi disponibil în EMEA din lunan ianuarie, începând cu 1199 EUR.

Aspire S (S32-1856) de 32 de inci (S32-1856) va fi disponibil în EMEA din luna iunie, începând de la 1799 EUR.

Aspire 3 de 14 inci (A314-37M) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, începând de la 479 EUR.

Aspire 3 de 15 inci (A315-510P) va fi disponibil în EMEA din luna ianuarie, începând de la 499 EUR.

Aspire 3 de 17 inci (A317-55P) va fi disponibil în EMEA din luna februarie, începând de la 599 EUR.

Aspire 5 de 14 inci (A514-56P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, începând de la 799 EUR.

Aspire 5 de 15 inci (A515-58P) va fi disponibil în EMEA din luna martie, începând de la 799 EUR.

Boxa inteligentă Acer Halo Swing (Halo SPK 5100G) va fi disponibilă în EMEA din al doilea trimestru al 2023, începând de la 199 EUR.

Specificațiile exacte, prețurile și disponibilitatea vor varia în funcție de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificațiile și prețurile produselor pe anumite piețe, vă rugăm să contactați cel mai apropiat sediu Acer prin intermediul www.acer.com.

Despre Acer

Fondată în 1976, Acer este astăzi una dintre cele mai importante companii TIC din lume și este prezentă în peste 160 de țări. În timp ce privește spre viitor, Acer se concentrează pe facilitarea unei lumi în care hardware-ul, software-ul și serviciile vor fuziona între ele pentru a deschide noi posibilități atât pentru consumatori, cât și pentru întreprinderi. De la tehnologiile orientate spre servicii, la Internetul lucrurilor, la jocuri și realitate virtuală, cei peste 7.000 de angajați ai Acer sunt dedicați cercetării, proiectării, comercializării, vânzării și asistenței pentru produse și soluții care elimină barierele dintre oameni și tehnologie. Vă rugăm să vizitați www.acer.com pentru mai multe informații.

© 2023 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer și sigla Acer sunt mărci comerciale înregistrate ale Acer Inc. Google și Google Home sunt mărci comerciale ale Google LLC. Alte mărci comerciale, mărci comerciale înregistrate și/sau mărci de servicii, indicate sau nu, sunt proprietatea proprietarilor lor respectivi. Toate ofertele pot fi modificate fără notificare sau obligație și este posibil să nu fie disponibile prin toate canalele de vânzare. Prețurile listate sunt prețuri cu amănuntul sugerate de producător și pot varia în funcție de locație. Taxele de vânzare se aplică separat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *