mie. iul. 24th, 2024

MSI anunță noile serii de laptopuri echipate cu RTX 40

7 min read

“Saltul spre Singularitate” cu cele mai recente procesoare grafice GeForce RTX40 și procesoarele Intel® Core™ din a 13-a generație

MSI, producător de laptopuri de top la nivel mondial, a dezvăluit cu mândrie noile sale game de laptopuri echipate cu cele mai noi unități grafice NVIDIA GeForce RTX 40 și cu procesoare Intel® Core™ din seria HX până la a 13-a generație. Cu saltul de creștere a performanței și recunoașterea premiată la CES, MSI împinge prin întreaga gamă de noi laptopuri vârful de performanță și inovație.

Cele mai recente laptopuri MSI sunt echipate cu arhitectura ultra-eficientă NVIDIA Ada Lovelace, care aduce un salt calitativ în materie de performanță cu DLSS 3 bazat pe AI și permite lumi virtuale realiste cu ray tracing complet. Datorită îmbunătățirii excepționale a puterii, opt dintre noile laptopuri MSI sunt validate de NVIDIA Studio, nu numai în seria Content Creation ci și în seriile de Gaming și Business and Productivity.

MSI_NB CES2023_1 (1)

Creatorii 3D au acces la NVIDIA Omniverse™, o platformă compatibilă cu RTX și AI care conectează fluxurile de lucru 3D, înlocuind pipeline-urile liniare cu crearea și sincronizarea în timp real, permițând artiștilor să itereze mai rapid și mai ușor ca niciodată.

Susținute de tehnologiile NVIDIA Studio pentru creatori, produsele cu GPU NVIDIA RTX™ beneficiază de optimizări RTX în peste 110 aplicații de creație, de driverele NVIDIA Studio pentru cele mai înalte niveluri de stabilitate și performanță în aplicațiile de creație și de instrumente exclusive NVIDIA bazate pe inteligență artificială: Canvas, Broadcast și RTX Remix. Laptopurile MSI din seriile Stealth, Creator Z și Prestige vin cu NVIDIA Broadcast preinstalat, transformând prin puterea inteligenței artificiale orice cameră într-un home-studio.

Noile laptopuri MSI dispun, de asemenea, de noile procesoare Intel din generația a 13-a, cu o creștere generală a performanței de până la 45%, beneficiind de un număr mai mare de nuclee și de frecvențe turbo.

Seriile complet noi de gaming: Mai puternice ca niciodată

Noul laptop de gaming MSI sosește cu cel mai nou design termic exclusiv, care ajută seria de gaming să fie mai puternică decât oricând. Toate conductele termice au fost reproiectate în conducte partajate, conducte dedicate și conducte exclusive pentru VRAM, pentru a asigura că performanța va fi livrată complet. Ca răspuns la îmbunătățirea performanțelor, laptopurile MSI din seria GeForce RTX 40, de la seria high-end Titan până la seria de gaming de bază Katana, încorporează designul MUX pentru a permite activarea modului Discrete Graphics Mode prin MSI Center, eliberând și mai multă putere GPU.

Sub motto-ul designului estetic, MSI a lansat mai mult de 10 noi design-uri de laptopuri de gaming și a aplicat, de asemenea, afișajul 16:10 QHD+ cu rată de refresh de 240 Hz în gaming-ul high-end, respectiv în seriile Raider GE, Vector GP și Stealth. În plus, designul futurist exclusivist al capacelor translucide ale tastelor permite jucătorilor să preia mai ușor controlul și să navigheze prin scurtăturile care îmbunătățesc semnificativ experiența de joc.

Seria Titan GT/ Seria Raider GE/ Seria Vector GP: Extreme Powerhouse

Premiatele Titan GT și Raider GE vin cu procesorul de top i9-13980HX și cu o unitate grafică până la GeForce RTX 4090 împreună cu tehnologia exclusivă MSI OverBoost Ultra, împingând procesoarele și grafica la o putere totală maximă de 250W sau suportând frecvența de 5,2GHz pe 8 nuclee P, în funcție de volumul de lucru.

Pentru a prezenta aceste performanțe incredibile, Titan GT și Raider GE vin cu un ecran de clasă mondială. Titan GT este echipat cu primul afișaj din lume Mini LED 4K/144Hz, cu o luminozitate maximă de peste 1000 de nits cu peste 1000 de zone de diminuare luminoasă locală, în timp ce Raider GE este echipat cu afișajul 16:10 QHD+ 240Hz. Aceste ecrane de clasă mondială afișează cu claritate maximă toate cadrele generate de puternica echipare hardware.

Seria Raider GE vine cu un șasiu nou cu o bară luminoasă cu matrice upgradată, cu mai mult stil și un aspect futuristic. La fel ca seria Vector GP, cu noul design minimalistic cu profil redus, dar și cu performanțe impresionante pentru a deveni cea mai bună alegere pentru utilizatorii din domeniile știință, tehnologie, inginerie și matematică.

Seria Stealth: Elegantă și performantă în orice variantă

Premiata serie Stealth, subțire și puternică, vine acum cu o gamă completă de dimensiuni, de la 14, 15, 16, până la 17 inci. Vă prezentăm noile modele Stealth 14 Studio și Stealth 16 Studio. Ambele sunt favorizate de corpul din aliaj de magneziu-aluminiu care oferă beneficiul unui șasiu subțire și ușor. Stealth 14 Studio dispune de designul termic MSI Vapor Chamber, ceea ce îl face cel mai puternic laptop de gaming de 14 inchi. Mai mult, Stealth 16 Studio vine cu un sistem de sunet trilateral Dynaudio cu 6 difuzoare care oferă cea mai captivantă experiență de divertisment. În plus, pentru a oferi performanțe puternice, Stealth 17/16/14 Studio sunt laptopuri validate NVIDIA Studio, care îndeplinesc diferite nevoi în domeniul jocurilor și al creării de conținut.

 

Pentru a oferi cea mai captivantă și uimitoare experiență, Stealth 15 aduce un ecran OLED revoluționar cu rată de refresh ridicată de 240 Hz și timp de răspuns mai mic de 0,2 ms. Acesta suportă de asemenea un gamut de culoare DCI-P3 de 100%, permițând utilizatorilor să experimenteze următorul nivel de gaming.

Cu suita de tehnologii NVIDIA Max-Q care optimizează performanța sistemului, puterea, durata de viață a bateriei și acustica pentru o eficiență maximă, seria Stealth nu este doar fulgerător de rapidă, ci și subțire și silențioasă.

Seria Cyborg/ Pulse/ Katana/ Sword: Selecție amplă pentru gameri

Vă prezentăm o serie complet nouă de laptopuri de gaming entry-level, Cyborg 15. Acesta vine cu un design futurist translucid al șasiului, prin care se pot vedea componentele mecanice și electrice. Cu corpul său subțire și ușor și designul inspirat de cyberpunk, Cyborg 15 este o alegere perfectă pentru cei care s-au plictisit de designul obișnuit de laptop de gaming din clasa entry.

MSI a actualizat, de asemenea, seriile de jocuri de mare succes Katana, Sword și Pulse la cele mai recente plăci grafice și procesoare, pentru o mai bună performanță în jocuri. Mai mult, Pulse, Katana și Sword sunt acum disponibile cu comutator MUX. Jucătorii pot comuta cu ușurință între modul grafic hibrid sau modul grafic discret prin intermediul MSI Center încorporat.

Seria Creator Z: Dominați puterea de creație

Frumosul șasiu prelucrat pe CNC nu este singurul punct de atracție al seriei de creare de conținut. Și performanța seriei Creator Z este acum la un alt nivel. Cel mai recent Creator Z17 HX Studio/ Creator Z16 HX Studio vine cu procesoarele de top din seria Intel HX din generația a 13-a și a fost, de asemenea, certificat de NVIDIA Studio. Cu designul termic Vapor Chamber Cooler, seria Creator Z devine cea mai puternică linie de laptopuri de creație de pe piață.

Pe lângă suportul pentru noul stylus MSI, premiatul MSI Pen 2 folosește cea mai recentă tehnologie MPP2.6, cu 4096 de niveluri de presiune și feedback haptic, ceea ce oferă un feedback echivalent cu  scrisul pe hârtie adevărată. În plus, puteți utiliza MSI Pen 2 și ca un creion tradițional pe hârtie, fără a trece la creioane reale.

Seria Prestige: Subțire și puternică

Puterea seriei Prestige a ajuns la un nou nivel. Noile Prestige 14 Evo și Prestige 16 Evo suportă până la cel mai recent procesor Intel® Core™ i7 din seria H, care oferă o experiență de categorie ușoară dar puternică pentru utilizatori, în timp ce Prestige 16 Studio vine cu GPU GeForce RTX 40 Series și este validat de NVIDIA Studio, promițând o productivitate și mai bună și o fiabilitate maximă.

Noul Prestige 13 Evo de 13 inci este cel mai ușor laptop din întreaga serie MSI, construit din aliaj de aluminiu cu magneziu, și cântărește doar 990 g. Prestige 13 Evo este de asemenea echipat cu o baterie de mare capacitate de 75Whrs, care poate oferi o autonomie de până la 15 ore.

Seria Modern se reîmprospătează și ea, cu noi opțiuni de culoare, cu albastru stelar și bej trandafiriu, pentru declarația zilnică de stil personal.

 

*Specificațiile, funcțiile și aspectul produselor pot varia în funcție de model și pot fi diferite de la o țară la alta. Toate specificațiile pot fi modificate fără notificare prealabilă.

Despre MSI GAMING

În calitate de brand de gaming de top la nivel mondial, MSI este cel mai de încredere nume în gaming și eSports. Ne respectăm principiile noastre de descoperiri în materie de design, de căutare a excelenței și de inovare tehnologică. Integrând în platformele sale de gaming cele mai râvnite de gameri performanțe extreme, imagini realiste, sunet autentic, control precis și funcții de streaming fără probleme, MSI îi eliberează pe gameri de încercări și erori plictisitoare și împinge performanța în jocuri dincolo de limite. Determinarea de a depăși realizările din trecut a făcut din MSI o marcă “True Gaming” cu spirit de gaming în întreaga industrie! Pentru mai multe informații despre produse, vă rugăm să accesați https://www.msi.com/

  • Toate drepturile tehnice, imaginile, textele și alte conținuturi publicate în acest comunicat de presă sunt rezervate. Conținutul poate suferi modificări fără notificare prealabilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *