joi. apr. 25th, 2024

Epson introduce noi imprimante foto pentru a îmbunătăți gama existentă

4 min read

Noile modele compacte și flexibile, de 24″, reprezintă opțiuni de înaltă performanță pentru producția de postere și fotografii

 

București, 12 ianuarie 2023. Epson a anunțat adăugarea a trei noi modele de 24″ în completarea imprimantei existente pentru formate mari SureColor SC-P8500D de 44″, proiectat pentru centrele de copiere și producție de postere de mare volum.

Oferind o calitate excepțională a imaginii, costuri de exploatare reduse, dimensiuni mici și o operare simplă, noile produse pot imprima pe o gamă largă de tipuri de medii de tipărire, inclusiv pe cartoane.

S-a anunțat, de asemenea, noua imprimantă de 44 inci, SureColor SC-P8500DL, cu funcții inteligente și un sistem cu șase pungi de cerneală color. Odată cu aceste produse noi, Epson oferă acum o soluție de imprimare completată și cuprinzătoare pentru o gamă largă de activități comerciale, de la imprimarea posterelor pentru retail și studiourile foto, până la laboratoarele de producție de postere și materiale imprimate.

Cele trei modele noi de 24″ (610 mm) – SureColor SC-P6500E (o singură rolă), SC-P6500D (două role cu PostScript), SC-P6500DE (două role) și modelul SureColor SC-P8500DL de 44 inci se alătură modelului SureColor SC-P8500D de 44 inci (1117 mm) pentru a forma seria SureColor SC-Px500.

Bazate pe tehnologia inovatoare Micro TFP PrecisionCore de la Epson, toate produsele din serie utilizează cernelurile tip pigment UltraChrome Pro6 cu 6 culori ale companiei, care includ acum o cerneală suplimentară de culoare gri pentru a extinde gama cromatică. SC-P8500DL include pungi de cerneală cu o capacitate de 1,6 l pentru imprimări de mare volum de fotografii și postere în format mare. Acestea oferă o calitate excepțională a imprimării și prezintă un design extrem de compact, funcții inteligente și o operare simplă. Toate produsele oferă, de asemenea, niveluri superioare de securitate și gestionare a echipamentelor, necesare segmentelor țintă.

Oferind viteze mari de imprimare (de până la 18 m²/h) fără a se pierde din calitatea imaginii și prezentând comenzi accesibile prin partea din față a imprimantelor, pentru a simplifica experiența utilizatorului, seria SC-Px500 este proiectată pentru a spori productivitatea.

În plus, produsele sunt echipate cu un cap de printare protejat împotriva prafului și a particulelor, care scade costurile de întreținere, în timp ce setul de cerneluri cu 6 culori reduce și costurile de exploatare prin utilizarea unei cantități mai mici de cerneală, în comparație cu alte modele cu 8 culori. Pentru a permite imprimarea confidențială și securizată a documentelor în mediile aglomerate ale centrelor de copiere și de retail, imprimantele oferă caracteristici îmbunătățite de securitate și IT, care includ protecția de securitate NFC, plus accesul controlat prin parolă și cod PIN criptate.

Deoarece ușurința utilizării este o cerință esențială, imprimantele din seria SC-Px500 au fost proiectate pentru a putea fi utilizate în mod simplu și intuitiv, prin intermediul unui panou tactil personalizabil, de 4,3″, amplasat pentru a oferi acces facil, iar încărcarea și descărcarea rolei de hârtie sunt, de asemenea, ușoare, datorită unui mecanism de poziționare automată.

Productivitatea este îmbunătățită și mai mult prin intermediul Epson Cloud Solution PORT, care permite verificarea stării imprimantei de la distanță, de pe un smartphone sau o tabletă, în timp ce utilizarea și performanța imprimantei pot fi monitorizate prin intermediul unui panou Production

Monitor, cu actualizări în timp real, pentru a asigura o productivitate ridicată și o rezolvare rapidă a problemelor de întreținere.

„Având un design compact și contemporan, aceste modele de 24″ sunt imprimante comerciale de înaltă calitate, perfecte pentru fotografii și postere,” a declarat Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România & Bulgaria. „În combinație cu modelele de 44 de inci și cu noul SC-P8500DL, seria SC-Px500 oferă acum o soluție ideală pentru toți cei care își desfășoară activitatea în sectorul producției de fotografii și postere.”

Despre Epson

Epson este un lider global în tehnologie, dedicat conectării oamenilor, lucrurilor şi informaţiilor, prin intermediul tehnologiilor sale originale eficiente, compacte şi precise. Având o gamă de produse care cuprinde de la imprimante cu jet de cerneală şi sisteme de imprimare digitală până la proiectoare 3LCD, ceasuri şi roboţi industriali, compania se concentrează asupra stimulării inovaţiilor şi depăşirii aşteptărilor clienţilor în ceea ce priveşte imprimantele cu jet de cerneală, comunicarea vizuală, echipamentele portabile şi robotica.

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, Grupul Epson are peste 81.000 de angajaţi în 85 de companii din întreaga lume şi se mândreşte cu contribuţiile aduse comunităţilor în care îşi desfăşoară activitatea şi cu eforturile permanente de a reduce impactul asupra mediului.

https://global.epson.com 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *