joi. mart. 28th, 2024

Lenovo Legion “Second Skin”

3 min read

Pentru a sărbători această dublă personalitate, Lenovo a încheiat un parteneriat cu renumitul artist de benzi desenate Marvel și designerul de jocuri, Salva Espín, pentru a concepe cinci stickere Lenovo Legion “Second Skin”, care surprind această dualitate  și tu poți crea stickerul final.

12 Ianuarie, 2023 – Un nou studiu¹ a dezvăluit astăzi că peste jumătate (52%) dintre jucători se identifică cu alter-ego-ul lor online mai mult decât cu identitatea lor reală. Inspirat de această dublă personalitate, Lenovo a colaborat cu artistul de benzi desenate și designerul de jocuri Salva Espín, pentru a crea o colecție de autocolante în ediție limitată care combină lumea on și offline.

Lumea digitală este o adevărată matrice a lumii reale, deoarece un studiu realizat de Lenovo a arătat că pasionații de gaming  se simt confortabil  atunci când se joacă acasă (58%), apoi când socializează cu prietenii și familia (52%) și când participă la realizarea hobby-urilor și intereselor personale (46%).

În condițiile în care aproape 60% dintre jucători aleg să își păstreze viața din lumea gaming-ului până după serviciu, concluziile au arătat că persoanele din anumite profesii se simt confortabil tunci când joacă diferite genuri de jocuri. Potrivit studiului de cercetare realizat de Lenovo, angajații din domeniul administrativ (44%), cei din domeniul medical și al asistenței medicale (42%), cei din domeniul financiar (38%) și cei din domeniul științific (40%) se simt confortabil atunci când joacă jocuri strategice. În timp ce, cei care lucrează în sectorul IT se simt relaxați jucând RPG-uri (45%), iar persoanele creative (40%) optează pentru jocurile de tip role-play.

Laptopurile Lenovo Legion servesc drept un gadget epic, făcând legătura între lumile pe care gamerii le împart adesea. Alimentate de procesoarele AMD Ryzen™ și plăcile grafice AMD Radeon™, Lenovo Legion 7 și Lenovo Legion Slim 7 oferă mai multă libertate de a călători, păstrând în același timp puterea și performanța de care au nevoie utilizatorii.

Mulți jucători trăiesc o viață dublă, dar rareori această dualitate este celebrată. Pornind de la această idee a „skin-urilor” multiple, Lenovo Legion a făcut echipă cu Salva Espín, artist de benzi desenate și designer de jocuri pentru a crea o serie de stickere „Second Skin”. Salva Espín cunoscut pentru munca sa cu Marvel Studios și crearea grafică a personajelor precum: Deadpool, She-Hulk, X-Men și Wolverine.

Stickerul final va fi creat de Comunitatea Lenovo Legion Gaming. Oricine poate trimite propria schiță de dual persona, pur și simplu răspunzând la topicul Comunității și încărcând lucrarea sa. Termenul limită pentru trimiterea proiectelor va fi 26 ianuarie 2023, moment în care Salva își va selecta preferatul înainte de a lucra cu câștigătorul pentru a transforma conceptul în designul final Second Skin.

Vizitați pagina oficială a comunității Lenovo Legion pentru a afla mai multe informații și nu uitați să urmăriți @salva_espin_art și Lenovo România pentru a fi la curent cu cele mai recente știri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *