joi. mart. 28th, 2024

AMD Ryzen 7000 Combo Deals

1 min read

AMD a lansat cel mai recent pachet AMD Ryzen seria 7000. Până la 1 aprilie 2023, la achiziționarea procesoarelor desktop din ofertă, pasionații de gaming se pot bucura de reduceri la plăcile de bază AM5 și kiturile de memorie DDR5. Lista completă a ofertelor AMD Ryzen Combo Deals poate fi găsită aici: https://www.amd.com/en/where-to-buy/ryzen-combo-deals

Platforma AMD AM5 este cea mai nouă platformă AMD de până acum, oferind caracteristici de conectivitate de ultimă generație, PCIe 5.0 și suport DDR5. Acum, pasionații de performanță se pot bucura de reduceri la plăcile de bază X670 și B650.  De asemenea, sunt disponibile reduceri suplimentare pentru kituri de memorie DDR5 de 2x8GB și 2x16GB de la producători de top, cum ar fi: Corsair, ADATA, GeIL și Kingston Technology.

Pentru a pune la încercare acest nou hardware, gamerii vor primi  un cod pentru Star Wars Jedi: Survivor™ odată cu achiziția acestui kit și vor avea timp până la 6 mai 2023 să îl activeze aici . Pentru informații suplimentare accesați linkul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *