joi. mart. 28th, 2024

Samsung si Musette celebreaza multitudinea de contraste ale femeilor printr-o geanta editie limitata inspirata de Galaxy Z Flip4

4 min read
Side view of woman model walking in trend clothing; Shutterstock ID 1006580041; purchase_order: -; job: -; client: -; other: –

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts”, realizată în culoarea roșie, este îndrăzneață și  încurajează femeile să își îmbrățișeze toate laturile contrastante care le definesc

București, România – 22 martie 2023 – După ce le-au încurajat pe femei să sfideze regulile de design, Samsung și Musette vin cu o nouă provocare – campania „Flip The Contrasts”, ce îmbracă forma unei noi genți în ediție limitată inspirate tot de Galaxy Z Flip4. Dincolo de a fi o continuare a colecției capsulă de succes lansate anul anterior, campania reprezintă un manifest prin care cele două branduri le încurajează pe femei să fie curajoase, îndrăznețe și să aibă încredere în ele și felul lor de a fi.

Conceptul Flip The Contrasts aduce în prim-plan multitudinea de contraste care există în fiecare femeie. Aceasta este delicată și puternică în același timp, iar cele două laturi se completează reciproc în infinite ocazii, așa cum este și Galaxy Flip4: elegant și feminin la exterior, dar extrem de puternic la interior.

Fiecare femeie are o poveste de spus și o voce puternică ce merită auzită. Samsung și Musette celebrează unicitatea femeii, felul în care personalitatea acesteia poate fi adesea plină de contraste: uneori vulnerabilă, alteori puternică. Iar câteodată, un amalgam de emoții și trăiri intense. Tocmai această complexitate face parte din frumusețea și forța femeilor. Noua geantă este dedicată femeilor care au curaj să dea flip contrastelor și să-și urmeze pasiunile, fără teamă sau rețineri.

„Credem că femeia modernă trebuie să țină piept multor provocări și uneori, temerile, societatea, responsabitățile sociale sau profesionale o fac să uite cum este ea în întregul ei: fragilă, dar și puternică, cu o forță imensă de adaptabilitate. Tocmai de aceea, am vrut să îi oferim și elementul ideal prin care să își exprime personalitatea – o nouă geantă de colecție marca Musette, inspirată de dualitatea unui telefon la fel de contrastant, Galaxy Z Flip4, un smartphone care este atât un accesoriu elegant, cât și gadget performant.” declară Simona Panait, Director de Marketing Samsung Electronics România și Bulgaria.

Side view of woman model walking in trend clothing; Shutterstock ID 1006580041; purchase_order: -; job: -; client: -; other: –

Gențile din colecția capsulă realizată alături de Musette sunt de dimensiuni mici, în ton cu trendul de microgenți care a luat lumea modei cu asalt în ultimii ani. Vedeta lunii martie vine cu un spațiu suplimentar și pentru câteva obiecte indispensabile, fiind creată astfel încât să se potrivească întocmai nevoilor femeilor, indiferent de momentul zilei.

Ne-am bucurat de succesul colecției Flip The Design Rules, dedicată celor care resetează trenduri și norme. Ca o continuare simbolică, în luna martie, luna femeilor, sărbătorim contrastele care se regăsesc în fiecare femeie. La fel ca telefonul Galaxy Z Flip4, a cărui natură duală ne-a inspirat, fiecare femeie delicată are o latură puternică. Și fiecare femeie puternică are o latura delicată. Geanta în ediție limitată “Flip The Contrasts” va exista doar în culoarea roșie, o culoare puternică și pasională. Are două tipuri de baretă, una aurie și cealaltă multicoloră, tocmai pentru a răspunde preferențelor contrastante ale femeilor”, spune Cristina Bâtlan, CEO Musette.

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts” completează colecția Samsung | Musette lansată anul trecut, în decembrie, în cele cinci variante de culori: negru, alb, bej, mov și corai.

Prin această colaborare, cele două branduri reușesc să îmbine în mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare. Cele două companii își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei deopotrivă, într-un mod care să răspundă totodată nevoilor lor de astăzi.

Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de cea mai înaltă calitate. Pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă, un aspect prioritar pentru Samsung și Musette, pentru care grija față de mediul înconjurător este extrem de importantă.

Parteneriatul dintre Samsung și Musette aduce un suflu nou pe piața din România și demonstrează că viitorul este despre activități colaborative, despre diversitate și despre regândirea conceptelor pe care le consideram de neschimbat.

Noua geantă în ediție limitată  „Flip The Contrast”, va putea fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe musette.ro sau aplicația Musette (disponibilă pe Android), începând cu data de 17 martie.

Side view of woman model walking in trend clothing; Shutterstock ID 1006580041; purchase_order: -; job: -; client: -; other: –

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, electrocasnicelor, a sistemelor de rețea, a sistemelor LSI și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *