mar. iun. 18th, 2024

IKEA lansează IKEA Business Network: un club de loialitate, dedicat clienților business

3 min read

Micii antreprenori, dar și clienți din zona de business, pot beneficia de acest program de sprijin gratuit

 

IKEA România lansează IKEA Business Network, un program de sprijin gratuit destinat clienților business din întreaga țară. Ghidată de viziunea companiei de a oferi o viață mai bună pentru cât mai mulți oameni, IKEA a lansat acest club de loialitate pentru a oferi sprijin micilor business-uri, ajutându-le să crească și să creeze o viață mai bună la locul de muncă. Programul este destinat companiilor mici, cu mai puțin de 50 de angajați, însă și cele mai mari sunt, de asemenea, binevenite să se alăture.

Înscrierea ca membru IKEA Business Network este complet gratuită și permite accesul ușor la servicii, oferte și beneficii care se potrivesc fiecărui business în parte. Membrii se pot bucura de mai multe avantaje, precum oportunitatea de a învăța împreună și de a consulta designerii de interior IKEA, cât și reduceri speciale.

Beneficiile de a fi membru IKEA Business Network includ:

Sfaturi rapide de design interior – membrii clubului pot discuta cu specialiștii IKEA în design interior timp de o oră și pot primi sfaturi rapide și idei referitoare la organizarea și designul interior al spațiului de business, complet gratuit. Serviciul poate fi folosit o dată pe an pentru fiecare companie.

Reduceri pentru membri – toți membrii IKEA Business Network pot beneficia de reduceri speciale, precum și de o reducere de 50% la serviciul de design interior pentru apartamente, case și spații de business, dar și de cafea gratuită de luni până vineri în restaurantul suedez IKEA.

Posibilitatea de a învăța alături de IKEA – companiile membre IKEA Business Network și angajații lor pot învăța de la specialiștii IKEA de design interior, de la liderii din industria business-ului, cât și a antreprenorilor din întreaga lume. Creând un profil în programul IKEA Business Network, membrii pot descoperi beneficiile unui conținut video online IKEA, de tip educațional, care împărtășește cunoștințe despre bazele unui business, managementul echipei și soluții de mobilier pentru fiecare zonă de afaceri.

“La IKEA, suntem ghidați de misiunea noastră de a crea o viață mai bună pentru cât mai mulți oameni, iar acest lucru include sprijinirea micilor business-uri și a antreprenorilor aflați la început de drum în România. Prin misiunea noastră de a ajuta aceste companii să crească și să prospere, introducem un nou program de loialitate, IKEA Business Network. Beneficiile acestui program sunt diverse și gratuite, adaptându-se nevoilor unice ale fiecărei companii în parte. Membrii pot beneficia de reduceri speciale, diverse avantaje pentru angajați, sfaturi rapide de design interior de la specialiștii IKEA și multe altele. IKEA Business Network este modul nostru de a sprijini și de a inspira business-urile mici, devenind, în același timp, un partener și un prieten de încredere pentru aceștia.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager la IKEA România.

Înscrierea în IKEA Business Network poate fi făcută accesând acest link. Toți membrii vor fi informați regulat despre toate ofertele, beneficiile și reducerile. În plus, pe lângă IKEA Business Network, IKEA Family continuă să funcționeze ca un club de loialitate pentru persoanele fizice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *