vin. apr. 19th, 2024

ELKO anunta lansarea XProtect® 2023 R1

4 min read

*Noua versiune de software VMS de la Milestone Systems pune mai bine in valoare inovatiile aduse de XProtect in versiunile anterioare pentru a imbunatati experienta de utilizare, gradul de colaborare si eficienta.

Bucuresti, 05.04.2023 – ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, anunta lansarea XProtect 2023 R1, o actualizare de produs prin care Milestone Systems isi extinde gama solutiilor bazate pe tehnologia video de nivel enterprise. Aceasta versiune imbunatateste inovatiile anterioare aduse de XProtect VMS si ofera utilizatorilor o experienta de lucru intuitiva, integrata si puternica. In acest mod, cererea din ce in ce mai mare inregistrata pe piata pentru solutii video bazate pe date si construite pe o platforma deschisa este satisfacuta prin solutiile complete de tehnologie video de cea mai inalta calitate.

Versiunea R1 a XProtect aduce numeroase imbunatatiri si raspunde nevoilor de baza ale utilizatorilor de software de management video (VMS), prin solutii de platforma deschisa fiabile, puternice si usor de gestionat. Prin intermediul acestora, XProtect 2023 R1 vine cu flexibilitate si securitate, indeplinind toate cerintele legate de gestionarea integrata bazata pe date a fluxurilor video. Cu o serie de imbunatatiri aduse experientei de utilizator si performantei sistemului, inclusiv instrumente de colaborare puse la dispozitia operatorului si eficienta verificarii inaintea instalarii, versiunea 2023 R1 este o actualizare de software recomandata pentru toti utilizatorii XProtect.

Imbunatatiri aduse pentru operatori

Versiunea 2023 R1 propune o serie de imbunatatiri semnificative la nivelul experientei de utilizator, la cel al colaborarii operatorului si la cel al cunoasterii situatiei actuale. Experienta utilizatorului include acum noutati pentru experienta de utilizator (UX) in ambele interfete Smart Client si Web Client. Cu o interfata moderna, intuitiva si o navigare mai buna, utilizatorii isi pot accesa si gestiona datele video cu mai multa usurinta si eficienta. Instrumentele de colaborare puse la dispozitia operatorilor au fost imbunatatite semnificativ prin functii precum: Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture si Native Screenshots in clientii mobili (Mobile Clients). Aceste instrumente imbunatatesc eficienta si comunicarea operatorilor, permitandu-le acestora sa partajeze cu usurinta marcaje si sa colaboreze in procesul de analiza a datelor video. In plus, 2023 R1 include mai multe capacitati de cunoastere a situatiei cu Smart Maps in clientii mobili. Aceasta caracteristica ofera operatorilor o imagine de ansamblu bazata pe harti a ansamblului de camere si dispozitive instalate, ceea ce face posibila obtinerea unor timpi de raspuns mai redusi.

Partajare facila a datelor video

Functia Background Picture in Picture permite operatorilor sa supravegheze o anumita camera in timp ce efectueaza alte sarcini, ceea ce asigura o constientizare continua a situatiei. In plus, Native Screenshots din clientii mobili este modalitatea rapida si usoara de a capta si partaja imagini din fluxuri video, imbunatatind colaborarea si comunicarea intre membrii echipei.

Instalari rapide si eficiente

Noua versiune a software-ului asigura o experienta de instalare mai buna, cum ar fi disponibilitatea unei verificari a cerintelor prealabile ale sistemului, copii de rezerva ale bazei de date SQL si timpi mai redusi de instalare. Aceste imbunatatiri asigura ca instalarea si configurarea XProtect VMS sunt mai eficiente, reducand timpul si efortul necesar pentru a pune sistemul in functiune.

Noile webhook-uri XProtect

Cu XProtect 2023 R1, regulile din Management Client accepta acum utilizarea de webhook-uri. Acest lucru permite utilizatorilor sa creeze un element webhook in Management Client cu o adresa URL de la orice serviciu oferit de terti si apoi sa configureze o regula in XProtect pentru a o declansa atunci cand are loc un eveniment. Prin intermediul webhook-urilor, administratorii se pot integra cu platforme codeless precum Zapier sau IFTTT. In acest mod, este mai simplu ca niciodata sa transforme evenimentele care au loc in XProtect in mesaje SMS, apeluri, noi tichete, mesaje de echipa sau chiar alarme.

Prezentare generala a versiunii 2023 R1

Actualizarea XProtect VMS 2023 R1 vine cu o experienta mai buna pentru utilizator, colaborare pentru operatori, cunoastere a situatiei si eficienta a instalarii. Cu noi caracteristici precum reinnoiri la nivelul UX, Bookmarks Sharing, Background Picture in Picture, Native Screenshots si Smart Maps, aceasta noua versiune ofera o imbunatatire semnificativa prin care se sporeste eficienta, productivitatea si eficacitatea generala. In plus, imbunatatirile aduse experientei de instalare asigura ca procesul de incepere a utilizarii XProtect este mai simplu si mai rapid ca niciodata. Milestone Systems continua sa ocupe pozitia de lider al industriei in furnizarea de solutii de management video bazate pe platforme deschise, punand la dispozitia utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a gestiona si analiza datele video cu eficienta din punct de vedere al costurilor, usurinta si eficacitate.

Resurse

  • Partenerii Milestone pot obtine aicimai multe informatii despre 2023 R1.
  • Aicigasiti o prezentare generala completa a Xprotect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *