mar. apr. 16th, 2024

Xiaomi dă startul reducerilor de Xiaomi Fan Festival în România – tema ediției din 2023 este ”Live vivid, let’s vibe”

5 min read

  • În perioada 6-20 de aprilie, utilizatorii se  vor bucura de reduceri de până la 20%, vouchere și accesorii cadou la achiziționarea produselor preferate Xiaomi, dar și de multe alte surprize pe canalele de social media

 

București, România, 5 aprilie 2023 – Xiaomi anunță startul evenimentului anual Xiaomi Fan Festival, cu tema ”Live vivid, let’s vibe”. Xiaomi Fan Festival (XFF) este un eveniment care celebrează fondarea Xiaomi de pe 6 aprilie 2010. Anul acesta este marcată a 13-a aniversare a companiei, iar prin acest festival Xiaomi își propune să-și recompenseze fanii cu discounturi exclusive, promoții, dar și activități interactive și giveaway-uri pe canalele de social media.

În perioada 6-20 aprilie, fanii din România se vor bucura la rândul lor de reduceri consistente, vouchere cadou și multe alte surprize la achiziționarea produselor Xiaomi. Promoțiile se vor desfășura pe mi-home.ro, eMAG, Flanco și Orange, parteneri autorizați Xiaomi România. În plus, fanii din România vor avea parte și de concursuri cu premii surpriză sau filtre speciale pe paginile de socializare de  Facebook, Instagram sau TikTok.

Un stil de viață mai intens alături de Xiaomi Fan Festival

Axat pe tema ”Live vivid, let’s vibe”, festivalul va oferi o serie de activități interactive online, atât la nivel internațional, cât și în România, ce inspiră un stil de viață mai intens, precum ”Vibe Your Style”, ”Puzzle Challenge” sau ”Xiaomi Insider Livestream”. Prin participarea la aceste activități, utilizatorii au oportunitatea de a fi recompensați cu premii exclusive.

În plus, Xiaomi Fan Festival reprezintă o nouă oportunitate pentru comunitățile de fani Xiaomi de a se bucura de promoții și de a-și achiziționa cele mai noi produse Xiaomi, la prețuri foarte atractive. În acest an, promoțiile din România se derulează pe platformele mi-home.ro, eMAG și Flanco, parteneri autorizați Xiaomi România, în limita stocului disponibil.

Seria Redmi Note 12 va fi în centrul atenției, cu începere de pe data de 10 aprilie:

  • Redmi Note 12, în varianta de stocare 4GB+64GB, are un preț recomandat de vânzare de 999 lei și vine însoțit de un cadou destinat pasionaților de activități sportive, Redmi Smart Band 2.   
  • Redmi Note 12 Pro 5G, în varianta de stocare 4GB+128GB, are un preț recomandat de vânzare de 1.799 lei iar în varianta de stocare 8GB+256GB, are un preț recomandat de vânzare de 1.999 lei. Ambele telefoane vin însoțite de un cadou destinat pasionaților de muzică, Redmi Buds 4.

Xiaomi România a pregătit reduceri de până la 20% și pentru mai multe produse AIoT, iar promoțiile sunt disponibile în perioada 6-20 aprilie, pe platformele mi-home.ro, eMAG și Flanco, parteneri autorizați Xiaomi România, în limita stocului disponibil. Câteva dintre produsele cu prețuri foarte atractive:

  • Mi Electric Scooter Essential va fi disponibil la prețul de 1.399 lei (reducere de 20% din prețul recomandat de vânzare).
  • Recent lansate în România, Redmi Buds 4 Lite se vor comercializa la prețul de 129 de lei (reducere de 14% din prețul recomandat de vânzare).
  • Xiaomi Smart Band 7 va avea un preț de 219 lei (reducere de 12% din prețul recomandat de vânzare).
  • Xiaomi Buds 3T Pro – 469 lei (reducere de 15% din prețul recomandat de vânzare).
  • Xiaomi Watch S1 – 929 lei (reducere de 16% din prețul recomandat de vânzare).
  • Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro – 1599 lei (reducere de 16% din prețul recomandat de vânzare).

Distracție și cadouri de proporții

Ca parte a aniversării din acest an, au fost dezvoltate cinci filtre speciale pentru fanii Xiaomi, integrate în conceptul ”Vibe Your Style”. Toate au fost selectate pentru a fi reprezentative pentru pasionații de muzică, fotografie, sport, creatorii de conținut și, în general, pentru toți iubitorii de tehnologie.

Prin utilizarea acestor filtre speciale fanii Xiaomi sunt încurajați să își afișeze stilul și personalitatea pe conturile de TikTok sau Instagram. Toate detaliile pot fi găsite pe conturile oficiale Xiaomi România de  Facebook, Instagram și TikTok.

Istoria Xiaomi Fan Festival

Xiaomi Fan Festival (XFF) începe în fiecare an pe 6 aprilie, dată la care este aniversată fondarea Xiaomi, și are rolul de a arăta aprecierea și suportul companiei pentru fanii Xiaomi. Primul XFF a avut loc în 2012, în China continentală, atunci când Xiaomi a decis să aniverseze într-un mod special doi ani de la înființare. Evenimentul a constat într-o petrecere extraordinară, cu decorațiuni speciale și activități distractive și s-a desfășurat într-un club în care un DJ a întreținut atmosfera. 100.000 de telefoane inteligente Xiaomi s-au vândut atunci, în doar 6 minute și 5 secunde.

Primele ediții XFF din afara Chinei continentale s-au desfășurat în India și Indonezia în 2015, iar în piețele din Europa au debutat în 2018, începând cu Spania. În prezent, XFF are loc în peste 40 de țări și regiuni din întreaga lume, printre care și România.

 

Despre Xiaomi Corporation

Xiaomi Corporation a fost fondată în aprilie 2010 și listată pe tabloul principal al Bursei de valori din Hong Kong la 9 iulie 2018 (1810.HK). Xiaomi este o companie de electronice de larg consum și producție inteligentă, cu telefoane inteligente și hardware inteligent conectate printr-o platformă IoT. Punând accent pe viziunea noastră de „A deveni prieteni cu utilizatorii și a fi cea mai cool companie în inimile utilizatorilor”, Xiaomi este preocupată constant să ofere inovații, experiențe de înaltă calitate utilizatorilor și eficiență operațională. Compania construiește fără încetare produse uimitoare, cu prețuri juste, pentru a le permite tuturor oamenilor să se bucure de o viață mai bună prin intermediul unei tehnologii inovatoare.

Xiaomi este unul din cele mai mari mari branduri de telefoane inteligente la nivel mondial. Potrivit Canalys, cota de piață la nivel de livrări de telefoane inteligente plasează Grupul pe locul al 3-lea la nivel mondial în 2022. Compania a creat și cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) pentru utilizatorii săi, cu 589 de milioane de dispozitive inteligente conectate la această platformă, în afară de telefoane și laptopuri, la data de 31 decembrie 2022. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de țări și regiuni din întreaga lume. În august 2022, Xiaomi a fost inclusă pentru al patrulea an la rând în topul Fortune Global 500, clasându-se pe poziția 266, cu 72 de locuri mai sus față de 2021.

Xiaomi face parte din Hang Seng Index, Hang Seng China Enterprises Index, Hang Seng TECH Index și Hang Seng China 50 Index.

Pentru mai multe informații despre Xiaomi, vizitează: http://blog.mi.com/en/

Urmărește update-urile despre Xiaomi România pe Facebook, Instagram, Youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *