mar. iun. 18th, 2024

Noile ADATA HC300 ECO si UC310 ECO sustin misiunea ESG a ADATA

3 min read

HC300 ECO_F_1200X695_ (2)

ADATA lansează HDD externe și unități Flash Drive prietenoase cu mediul înconjurător

ADATA își reafirmă angajamentul față de protejarea mediului înconjurător și față de reducerea amprentei de carbon a produselor sale prin lansarea primei sale linii ecologice de stocare. Hard disk-ul extern HC300 ECO și flash drive-ul USB UC310 ECO reprezintă un pas important către produse electronice sustenabile, având carcase realizate din plastic reciclat și fiind ambalate în materiale certificate de FSC™ (Forest Stewardship Council).

Reciclare și reutilizare

ADATA HC300 ECO și UC310 ECO sunt precursoarele unei serii de produse ADATA axate pe conceptele ESG, iar carcasele acestor dispozitive sunt fabricate din materiale PCR (Post-Consumer Recycled). Utilizarea materialelor PCR în HC300 ECO poate reduce în mod eficient emisiile de carbon cu până la 48%. Materialele post-consum tipice ar fi aruncate în mod normal ca deșeuri după ce și-au încheiat ciclul de viață de consum. De asemenea, aceste materiale provin dintr-o singură locație, ceea ce reduce și mai mult amprenta de carbon a produsului.

În plus, ADATA HC300 ECO și UC310 ECO sunt ambalate în materiale realizate din hârtie ecologică, certificate FSC™ și fabricate prin procese care reduc semnificativ emisiile de dioxid de carbon, apa uzată și energia.

Dispozitive cu dimensiuni reduse pentru stocare generoasă în mișcare

HDD-ul extern ADATA HC300 ECO este prezentat cu un design modern și vine cu capacități de stocare de până la 2TB, totul într-o carcasă subțire, cu o grosime de numai 10,3 mm. Acest HDD extern elegant oferă utilizatorilor un plus de siguranță, protejând datele printr-un mecanism exclusiv de protecție împotriva șocurilor care reduce potențialele deteriorări ale unității cauzate de o manipulare necorespunzătoare sau de zdruncinături accidentale.

UC310 ECO dispune de interfață USB 3.2 și de o capacitate de până la 256 GB. Acest USB stick elegant adoptă un design pivotant fără capac, protejând în același timp conectorul USB.

Atât HC300 ECO, cât și UC310 ECO sunt echipate cu software pentru backup inteligent Backup ToGo care asigură backup programat și sincronizare în timp real în cloud.

Fii ecologic cu ADATA

ADATA recunoaște importanța managementului durabil și a promovării idealului de reducere, reciclare și reutilizare în realizarea unui viitor mai curat și mai luminos. Fiecare pas pe această cale ecologică reprezintă repere în îndeplinirea treptată de către ADATA a angajamentelor sale ESG.

HC300 ECO_F_1200X695_ (1)

Despre ADATA – Inovarea viitorului

ADATA Technology este al doilea producător mondial de memorii DRAM și de unități de stocare SSD, ocupând locul 19 în topul celor mai bune mărci globale din Taiwan. Principalele linii de produse ale ADATA includ module de memorie, unități SSD, alte produse de memorie pentru consumatori și soluții industriale. De asemenea, compania s-a extins și în domeniul vehiculelor electrice, al roboților AI AMR și al jocurilor cu marca sa XPG. De-a lungul anilor, produsele ADATA au obținut o largă recunoaștere internațională, inclusiv premii iF Design, Red Dot Design și Taiwan Excellence. ADATA a fost, de asemenea, onorată pentru angajamentul său față de bunăstarea angajaților și responsabilitatea socială corporativă, inclusiv cu premiul “Great Place to Work Certification™” pentru birourile sale din Taiwan, SUA și Brazilia, precum și cu premiile “Best Workplaces in Asia™”, “Best Workplaces in Greater China™” și “Best Workplaces in Taiwan™”. Începând cu anul 2020, ADATA a fost recunoscută în mod continuu cu premiile “Asia Responsible Enterprise Awards” și “Best Companies to Work for in Asia”. Pasărea colibri este emblema mărcii ADATA. Ea reprezintă agilitatea și eficiența companiei, precum și urmărirea inovației și angajamentul acesteia de a crea un stil de viață mai colorat și mai inteligent pentru toată lumea.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.adata.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *