vin. mart. 29th, 2024

MASTERBUILD finalizeaza constructia unei noi hale de depozitare de aproape 15.000 mp in cadrul VGP Park Stefanesti-Ilfov

2 min read

  • Dezvoltatorul pan – european VGP finalizeaza o noua hala de depozitare de 14.500 mp destinati inchirierii in cadrul VGP Park Stefanesti – Ilfov. Proiectul a fost recent inaugurat.
  • MASTERBUILD General Contractor & Property Developer a fost desemnat antreprenor de specialitate, responsabil cu realizarea lucrarilor de structura metalica, fatade si invelitoare.

Bucuresti, 11 aprilie 2023 – MASTERBUILD – General Contractor & Developer finalizeaza pentru dezvoltatorul pan-european VGP un nou spatiu de depozitare de 14.500 mp, localizat in zona Stefanesti-Ilfov. MASTERBUILD, in calitate de antreprenor de specialitate, semnaza lucrarile de structura metalica, fatade si invelitoare.  

Pozitionat in zona de Nord a Bucurestiului cu acces de pe autostrada A3, proiectul este situat pe un teren cu o suprafata de 20 hectare, unde exista deja o dezvoltare industriala de 130.000  mp. Proiectul beneficiaza de 12 metri inaltime utila hala,1 poarta de incarcare la 800 mp, acreditare cladire verde  BREEAM Very Good si alte facilitati.

Noua constructie – Hala D  – este destinata activitatii de depozitare si va fi inchiriata operatorilor din sectoare precum distributie si segmentul logistic. 

Ne bucuram sa putem livra cladirile din parcul VGP inaintea termenului promis clientilor, respectand calitatea constructiei si functionalitatea operationala a fiecarei celule,” declara Ionut Puiu,  director tehnic in cadrul VGP.

“Suntem onorati sa colaboram cu un jucator cu o asemenea prezenta si expansiune la nivel european. Ne bucura faptul ca putem contribui cu expertiza MASTERBUILD in generare de valoare adaugata pe piata logistica si industriala locala si ca putem contribui la dezvoltarea unui sector in continuare foarte dinamic”, declara Stefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD General Contractor & Property Developer.

 MASTERBUILD este o companie de constructii si dezvoltare logistica si industriala, activa din 2005 atat pe segmentul constructiilor industriale, cat si al proiectelor comerciale si rezidentiale. O companie antreprenoriala romaneasca, aceasta isi desfasoara activitatea atat pe intreg teritoriul Romaniei, cat si pe piete internationale si semneaza pana in prezent peste 1 milion de metri patrati construiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *