mar. iun. 18th, 2024

Portare EasyTech la Vodafone: nelimitat pe mobil cu 6 euro/lună și gadgeturi cu super reduceri, în 36 de rate, fără dobândă

2 min read

 

București, 4 aprilie 2023 – Vodafone lansează astăzi „pachetul de portare” EasyTech care cuprinde o ofertă extinsă de produse și servicii cu reduceri substanțiale și posibilitatea de plată în rate.

Astfel, utilizatorii care aleg să își porteze numărul în rețeaua mobilă a Vodafone România primesc nelimitat internet 5G, minute și SMS-uri în orice rețea națională la abonamentul RED15 redus la 6 euro/lună, împreună cu un smartphone sau gadget la alegere, la preț atractiv, ce poate fi plătit în rate flexibile, pe o perioadă de 36 de luni, fără dobândă. În plus, clienții beneficiază de trei luni asigurare gratuită pentru ecranul telefonului și reducere la achiziția dispozitivului, prin programul buyback. Oferta de servicii e completată de portofoliul EasyTech extins de smartphone-uri și gadget-uri pentru toată familia, pentru casă sau exterior.

„Pachetul de portare EasyTech este unul dintre cele mai atractive disponibile astăzi pe piață și se adresează tuturor utilizatorilor care au nevoie de mai mult decât de soluții de comunicații. Cu Oferta de Paști, continuăm, astfel, promisiunea Vodafone EasyTech de a oferi tuturor românilor acces la tehnologie ușor de plătit și de folosit. Portarea la Vodafone este acum mai simplă ca oricând pentru cei care doresc să se înnoiască de Sărbători sau să cumpere cadouri pentru familiile lor. Clienții care aleg pachetul de portare EasyTech beneficiază de comunicare nelimitată plus smartphone-uri și gadgeturi în rate, la prețuri foarte avantajoase, având garanția calității rețelei Vodafone GigaNetwork 5G pe care se pot baza”, a declarat Nedim Baytorun, Consumer Business Director, Vodafone România.

Oferta completă poate fi consultată în magazinele Vodafone și pe www.vodafone.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *