joi. mart. 28th, 2024

Alerta media: Razer si Roblox prezinta primele periferice concepute cu un design inspirat de renumita platforma

3 min read

Picture1

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Pornește într-o nouă aventură captivantă în lumea digitală, echipat cu perifericele din colecția Razer | Roblox, rezultatul celei mai noi colaborări Razer. Parteneriatul dintre Razer și Roblox a avut ca scop dezvoltarea de accesorii hardware performante care să ofere o experiență captivantă pentru utilizatori în timp ce explorează și se conectează cu prietenii în universul Roblox.

Colecția Razer | Roblox include trei dintre cele mai populare periferice dezvoltate de Razer: Razer Orochi V2, mouse-ul wireless pentru dispozitive mobile, tastatura mecanică Razer BlackWidow V3 și căștile wireless Razer Barracuda X, compatibile cu multiple platforme. Fiecare produs din colecție poartă simbolul arhicunoscut Roblox și este însoțit de un obiect virtual exclusiv, ce poate fi activat folosind codul din pachet. Iată mai mute detalii:

  • Razer Orochi V2este un mouse wireless cu greutate deosebit de mică și de dimensiuni reduse, fiind ideal pentru cei cu palme mai mici. Datorită tehnologiilor Razer HyperSpeed Wireless și Bluetooth, utilizatorii se pot bucura de un mouse precis și rapid care îmbunătățește considerabil experiența de a explora lumile virtuale, eliminând dezordinea cauzată de cabluri. Noul Razer Orochi V2 – Roblox Edition include un rucsac virtual,  Razer Cyberpack.
  • Razer BlackWidow V3, face parte din gama de tastaturi Razer premiată în multiple rânduri și este un model echipat cu switch-uri mecanice fiabile de tip Green, care oferă un răspuns tactil accentuat, îmbunătățind astfel experiența de tastare. Tastatura vine cu un model special de taste albe realizate din ABS cu tratament UV și iluminare Razer Chroma RGB, care le permite utilizatorilor să personalizeze tastatura după bunul plac. TastaturaRazer BlackWidow V3 – Roblox Edition vine la pachet cu o pereche de aripi virtuale, Razer Cyber Wings.
  • Razer Barracuda Xsunt o pereche de căști deosebit de confortabile, cu greutate redusă, compatibile cu multiple platforme, printre care PC, console și dispozitive mobile. Cu o durată de funcționare de până la 50 de ore la o singură încărcare, utilizatorii se pot bucura de cea mai bună calitate audio și de conversații clare cu prietenii în timp ce explorează universul Roblox. Căștile Razer Barracuda X – Roblox Edition vin la pachet cu un coif virtual, Razer Cyber Helmet.

Pentru mai multe detalii despre colecția Razer | Roblox vizitați această pagină.

DE CE:  Razer le propune celor din comunitatea Roblox periferice de cea mai înaltă calitate pentru a le îmbunătăți experiența de utilizare a platformei în timp ce se conectează cu prietenii și cu lumea digitală. Cei care achiziționează colecția Razer | Roblox se vor face remarcați atât în joc, cât și în viața reală prin periferice și prin obiectele digitale.

CÂND:  Disponibil acum.

UNDE:  Pe pagina Razer.com, în magazinele RazerStores și în oferta partenerilor.

PREȚ: Razer Orochi V2 – ROBLOX Edition 99,99 Euro
Razer BlackWidow V3 – ROBLOX Edition 259,99 Euro
Razer Barracuda X – ROBLOX Edition 159,99 Euro

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 175 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Razer oferă, de asemenea, servicii de plată pentru gameri, tineri, millennials și generația Z. Razer Gold este unul dintre cele mai mari servicii de plată pentru jocuri din lume, iar Razer Fintech oferă servicii fintech pe piețele emergente.

Fondat în 2005 cu sediul în Irvine, California și cu sedii regionale în Hamburg, Shanghai și Singapore, Razer are 19 birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *