vin. mart. 29th, 2024

Sesiuni intense de gaming pe mobile și TV deopotrivă îi așteaptă pe vizitatorii standului #PlayOnWithSamsung de la East European Comic Con 2023

3 min read

București, România – 18 mai 2023 – Între 19 și 21 mai, participanții de anul acesta la East European Comic Con se vor putea bucura de numeroase activități la cornerul Samsung din cadrul festivalului. Vizitatorii standului sunt așteptați să testeze experiența de gaming pe telefoanele mobile din seria Galaxy S23, precum și pe televizoare din seria Neo QLED 2023. Aceștia sunt invitați să participe la sesiuni de Wild Rift, PUBG, Fornite, Among US, FIFA și multe alte jocuri.

Mai mulți ambasadori de brand Samsung, streameri și gameri români recunoscuți vor fi prezenți în cele 3 zile de eveniment la cornerul #PlayOnWithSamsung, unde îi vor invita pe vizitatori să se alăture unor sesiuni de gaming 1 la 1 împreună cu ei atât pe mobile, cât și pe televizoarele Neo QLED 4K (alături de o consolă Xbox).

Pentru prima zi de eveniment – vineri, 19 mai – Samsung a pregătit pentru intervalul 18:00-20:00 următoarele activități:

  • o sesiune de gaming cu Lectură de la A la Z, care se va juca Wild Rift cu participanții de la stand;
  • o sesiune de gaming cu saZami, care se va juca Fornite cu participanții de la stand;
  • o sesiune de gaming cu Tedereu, care se va juca PUBG cu participanții de la stand.

Pentru sâmbătă, 20 mai, programul din cadrul standului va fi:

  • 12:00 – 15:00: o sesiune de mobile gaming cu echipa GRL Power, formată din Antonia Nuckle,Irina Simion (Reddysh), Karinul, Adrii von B și Alexa TV, în cadrul căreia se vor juca cu participanții Among Us;
  • 15:30 – 17:00: Graureși Drăcea se vor duela în PUBG cu Tedereu, precum și cu participanții de la stand;
  • 17:00 – 19:00: I Hate Pinkva alege trei participanți de la stand cu care se va duela în Dude Theft Wars și Stumble Guys.

Programul zilei de duminică, 21 mai este următorul:

  • 12:00 – 14:00: Ovidiu Pătrașcu (Ovvy)se va juca FIFA pe Neo QLED 4K cu participanții de la stand;
  • 13:00 – 15:00: Jaxiva juca Ice Hockey pe Galaxy S23 cu participanții de la stand.

Toate sesiunile de gaming din program vor fi moderate de Pop The Caster, parte din echipa Nexus.

Samsung este prezent an de an la Comic Con și participă activ, atât prin proiectele sale, cât și prim tehnologiile de ultimă generație ale produselor sale, la dezvoltarea industriei de gaming. Produsele Samsung sunt concepute pentru a le oferi utilizatorilor cele mai bune experiențe de gaming, lucru posibil datorită unor caracteristici precum rata de refresh mare, performanța excelentă, bateria care rezistă pe durata întregii zile etc.

Activitățile pregătite de Samsung pentru Comic Con se înscriu în platforma sa de gaming Play On with Samsung. Platforma #PlayOnWithSamsung reunește toate acțiunile brandului din zona de gaming, precum participarea la evenimentele de profil, diferite proiecte de conținut, inițiative ale creatorilor de conținut de gaming, precum și organizarea de competiții de gaming proprii.

Puteți afla multe detalii despre #PlayOnWithSamsung pe: https://www.samsung.com/ro/playonwithsamsung/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *