vin. apr. 19th, 2024

B2B Academy oferă un nou tip de serviciu în industria de marketing: Fractional AI CMO

4 min read

București, 23 May 2023 – B2B Academy, divizia de coaching a NNC Services, anunță lansarea serviciului său Fractional AI CMO. Cu acest serviciu, antreprenorii au o oportunitate unică de a accesa expertiza unui Chief Marketing Officer (CMO) specializat în tehnologii AI și marketing automatizat, fără a avea nevoie de angajarea acestuia în regim full-time. Acum, companiile SaaS și B2B pot beneficia de avantajul unei strategii de marketing dezvoltate cu ajutorul inteligenței artificiale, la un cost mult mai redus și cu o eficiență superioară. Astfel, obiectivul este de a ajuta afacerile să își crească veniturile și să își consolideze poziția pe o piață extrem de competitivă, prin optimizarea eforturilor de marketing și generarea de lead-uri de înaltă calitate.

Acest nou serviciu are scopul de a ajuta companiile SaaS și B2B să-și dezvolte afacerea prin tehnici și instrumente de AI (inteligență artificială) și servicii de marketing automatizate.

Schimbările din tehnologie aduc provocări greu de gestionat pentru companiile SaaS și B2B în piața extrem de competitivă de astăzi. Consultanții B2B Academy înțeleg aceste provocări și au introdus serviciul Fractional AI CMO (Chief Marketing Officer) pentru a ajuta afacerile să-și optimizeze eforturile de marketing, să genereze lead-uri de cea mai bună calitate, pentru creșterea oportunităților și veniturilor acestor afaceri.

Serviciul Fractional AI CMO îmbină puterea tehnologiei AI cu experiența vastă, acumulată de-a lungul anilor, a unui Chief Marketing Officer (CMO). Prin colaborarea cu acești experți, afacerile au acces la recomandări personalizate și strategii care se aliniază cu nevoile și obiectivele lor unice.

Potrivit rapoartelor din industrie, adoptarea AI de către companiile din întreaga lume a înregistrat o creștere semnificativă. Până în 2025, 80% dintre interacțiunile cu clienții vor fi gestionate de AI conform datelor Gartner. Fractional AI CMO al B2B Academy mizează pe această tendință în creștere, depunând toate eforturile pentru ca afacerile să creeze tranziția în funcție de date concrete, asigurând astfel o stabilitate a operațiunilor pe termen lung.

Caracteristicile cheie ale serviciului Fractional AI CMO includ:

  • Acces la experți de top: B2B Academy oferă managerilor oportunitatea de a colabora cu un Chief Marketing Officer (CMO) cu experiență bogată în folosirea de programe și tehnologii de marketing și AI fără a fi nevoie să-l angajeze full-time. Profesioniștii de top oferă accesul la informații vaste, punctuale și experiență în industrie pentru a îmbunătăți strategiile de marketing și a atinge succesul.
  • Adoptarea timpurie a marketingului AI: Cu serviciul Fractional AI CMO, afacerile vor dobândi un avantaj în fața competitorilor prin exploatarea tehnologiei AI pentru inițiativele de marketing. Prin abordarea timpurie a metodologiilor bazate pe AI se poate ajunge la publicul țintă mai eficient și se pot optimiza eforturile de marketing pentru un impact maxim.
  • Resurse fragmentate eficiente din punct de vedere al costurilor:Serviciul Fractional AI CMO oferă o soluție eficientă din punct de vedere al costurilor pentru afaceri, deoarece se poate beneficia de expertiză într-un mod punctual, în funcție de nevoile specifice ale fiecărei companii. Acest lucru permite companiilor să-și optimizeze bugetele de marketing, să aloce eficient resursele și să obțină rezultate semnificative fără să își ia angajamentul unui CMO pe termen lung.
  • Soluții flexibile și măsurabile: Serviciul oferă flexibilitatea pentru a se adapta la schimbările nevoilor afacerii. Indiferent dacă o companie are nevoie de asistență pentru un proiect specific sau pentru o campanie de marketing în desfășurare, serviciul Fractional AI CMO poate fi adaptat pentru a se potrivi cerințelor variate, oferind o soluție versatilă pentru afaceri de orice dimensiune.

Cu o creștere de peste 50% a adoptării AI în întreprinderi la nivel mondial în 2023, conform McKinsey, acest serviciu valorifică tendința crescătoare a AI, folosind capacitățile pentru decizii eficiente de marketing bazate pe date. Serviciul Fractional AI CMO al B2B Academy reprezintă o investiție strategică pentru afacerile care doresc să-și asigure viitorul pe piață și să domine competiția.

Leadershipul B2B Academy înțelege constrângerile financiare cu care se confruntă afacerile în acest moment. Prin urmare, serviciul Fractional AI CMO oferă opțiuni de preț flexibile pentru a se adapta la diverse bugete, asigurând că organizațiile de orice dimensiune pot beneficia de îndrumarea unui expert fără nevoia unui CMO în regim full-time.

“Mediul de afaceri de azi vine cu o multitudine de provocări. Această soluție unică îmbină eficiența inteligenței artificiale cu expertiza strategică a CMO, oferind o soluție care este atât rentabilă, cât și orientată către rezultate. Ajutăm afacerile să depășească limitările tradiționale de marketing și să atingă noi nivele de creștere. Acest serviciu poate aduce o creștere de 10 ori a performanței pe marketing la doar o treime din costurile necesare”, a declarat Oana Lefter, Managing Partner, NNC Services.

Pentru a sărbători lansarea serviciului Fractional AI CMO, B2B Academy oferă o promoție exclusivă. Pentru o perioadă limitată, clienții noi pot beneficia de o reducere de 20% la primele trei luni de serviciu, oferindu-le o oportunitate irezistibilă de a revoluționa strategiile lor de marketing și de a stimula creșterea afacerii lor.

Pentru mai multe informații despre serviciul Fractional AI CMO și pentru a programa o sesiune de consultanță gratuită, vă rugăm să vizitați https://b2b-academy.com/fractional-ai-cmo/ sau să contactați Oana Lefter la adresa: oana.lefter@nnc-services.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *