Dum. iul. 21st, 2024

EnergoBit și Huawei încheie un Memorandum de înțelegere pentru a contribui la implementarea proiectelor fotovoltaice în România

3 min read

În cadrul New International Expo Center 2023, care a avut loc la Shanghai în perioada 23-26 mai, EnergoBit și Huawei România au semnat un Memorandum de Înțelegere (MoU) de cooperare globală pentru proiecte fotovoltaice și de stocare a energiei.

În baza Memorandumului de Înțelegere, ambii parteneri își vor uni forțele pentru a dezvolta, în continuare, industria fotovoltaică din România prin consolidarea inovației tehnologice, îmbunătățirea experienței utilizatorilor și dezvoltarea de noi cazuri de utilizare.

EnergoBit și Huawei România vor colabora pentru a dezvolta proiecte fotovoltaice și de stocare a energiei la scară utilitară, comercială și industrială (C&I) și rezidențială în România. Colaborarea va include furnizarea soluțiilor Huawei Digital Power pe piața românească. De asemenea, ambele părți vor colabora pentru a dezvolta noi oportunități de utilizare pentru industrie. În cele din urmă, parteneriatul va explora o cooperare inovatoare în domenii precum soluțiile de încărcare a vehiculelor electrice, printre altele.

EnergoBit reunește peste trei decenii de experiență în proiecte energetice, cu peste două mii de MW instalați în proiecte de energie regenerabilă executate în România. În toate liniile noastre de business, de la servicii energetice la producția de echipamente electrice și mentenanța și operarea centralelor electrice, ne angajăm să facem energia mai fiabilă, mai eficientă, mai economică și mai ecologică.” a declarat Directorul General al EnergoBit, Florin-Mircea Pop.

”EnergoBit și-a construit performanța pe baza colaborărilor pe termen lung cu parteneri puternici în domeniul tehnologiei și continuă să ofere pieței românești cele mai bune tehnologii integrate în soluții potrivite pentru sistemul nostru energetic, de aceea suntem încântați să includem Huawei printre partenerii noștri puternici ca furnizor de tehnologie.

EnergoBit va continua să își dezvolte portofoliul de servicii și produse pentru a rămâne unul dintre principalii furnizori locali de soluții integrate pe tot parcursul ciclului de viață al unui proiect energetic. Suntem încrezători că această colaborare cu Huawei va pune accent pe dezvoltarea sistemului energetic românesc și va aduce numeroase beneficii pentru ambele părți.”, a continuat acesta.

Huawei se angajează să integreze tehnologiile digitale și electronice de putere, să dezvolte energie curată și să permită digitalizarea energiei pentru a conduce revoluția energetică pentru un viitor mai bun și mai verde. Viziunea comună a companiilor Huawei și EnergoBit se concentrează pe sprijinirea dezvoltării industriei energiei digitale în România, iar această cooperare va permite produselor și soluțiilor inovatoare Huawei să creeze valoare socială și de afaceri.

Shanghai New International Expo Center (SNEC) se desfășoară între 23 și 26 mai în Shanghai, China. La standul său, Huawei își va prezenta soluțiile inovatoare și practicile de aplicare care permit ca energia fotovoltaică verde să devină o sursă principală de energie pentru fiecare casă și afacere. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați: https://community.solar.huawei.com/en/offline_detail.html?detailId=8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *