mie. iul. 24th, 2024

Noutatile anuntate in cadrul Xbox Games Showcase si Starfield Direct

1 min read

2560px-XBOX_logo_2012.svg

Xbox a prezentat ieri, în cadrul Xbox Games Showcase și Starfield Direct Double Feature,  cea mai cuprinzătoare gamă de jocuri de până acum, unele dintre acestea  urmând să fie disponibile și pe PC Game Pass.

Prezentarea, care poate fi vizionată la cerere aici, cuprinde titluri noi precum Clockwork Revolution și South of Midnight, dar și versiuni noi pentru jocurile FableForza Motorsport și Avowed. Totodată, utilizatorii au putut viziona și un teaser pentru Starfield, mult așteptatul joc RPG dezvoltat de Bethesda Game Studios.

Mai multe informații despre noutățile prezentate în cadrul Xbox Games Showcase și Starfield Direct Double Feature, găsiți aici. Vă rugăm să rețineți: nu toate titlurile și produsele enumerate sunt disponibile pe PC Game Pass.

De asemenea, puteți afla mai multe urmărind Xbox Games Showcase Extended, pe data de 13 iunie, de la ora 10 am PT / 1 pm ET / 6 pm BST. Veți putea urmări materiale despre cele mai importante titluri prezentate în timpul Xbox Games Showcase, precum și noutăți în ceea ce privește jocurile dezvoltate de parteneri.

Materiale suplimentare legate de evenimente (sigle, fișe informative etc.), sunt disponibile pe Xbox Press Portal. La început va trebui să vă înregistrați, iar parola va fi furnizată prin e-mail în termen de 48 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *