mar. iun. 18th, 2024

Allview Industry – IMM finalizeaza cu succes implementarea a doua sisteme fotovoltaice industriale, generand energie regenerabila in zona Brasovului

3 min read

Brașov, 22 iunie 2023 – Visual Fan S.A., companie cotată pe Bursa de Valori București sub simbolul ALW, anunță finalizarea cu succes a două proiecte importante în sfera energiei regenerabile, prin intermediul diviziei sale, Allview Industry – IMM. Cele două instalații fotovoltaice industriale, cu o capacitate totală de 0,85 MW, au fost puse în funcțiune la Sofimat Logistic Center, în Brașov și Ghimbav.

Ca rezultat al acestei investiții, care se estimează a fi amortizată în aproximativ 3 ani, au fost instalate 1810 panouri fotovoltaice Allview pe o suprafață de 4000 mp. În următoarele două decenii, se așteaptă ca sistemele să producă aproximativ 21.000 MWh, rezultând economii estimate la 2.600.000 euro. În același timp, amprenta de carbon a companiei se va diminua cu aproximativ 9600 de tone de CO2.

Aceste proiecte de anvergură au beneficiat de expertiza diviziei Allview Industry – IMM, care a oferit consultanță specializată, proiectare, execuție și întreținere, colaborând eficient cu echipa Sofimat pentru o implementare optimă.

Cu o experiență de peste două decenii în tehnologie, Visual Fan S.A. furnizează soluții fotovoltaice integrate, adaptate nevoilor tuturor clienților interesați de optimizarea costurilor energetice, fie că este vorba de proiecte rezidențiale, industriale sau de parcuri fotovoltaice. Compania investește inteligent în cercetarea și dezvoltarea produselor pentru a garanta o durată lungă de viață și o producție stabilă de energie electrică, are o capacitate de instalare lunară de peste 4 MW și utilizează subansamble de top, printre care panouri fotovoltaice Tier-1 și invertoare Growatt.

“Angajamentul nostru se reflectă în soluțiile superioare pe care le oferim clienților noștri. Fiecare companie care ne alege ca partener în tranzitul spre energie regenerabilă beneficiază de garanția că vom oferi soluții durabile, inovative și adaptate fiecărui proiect în parte”, a declarat Lucian Peticilă, CEO Visual Fan S.A.

Allview Industry – IMM continuă să se dezvolte în domeniul soluțiilor fotovoltaice industriale, încurajând IMM-urile să adopte tehnologii regenerabile pentru îmbunătățirea eficienței și sustenabilității operațiunilor lor. Pentru mai multe informații despre soluțiile oferite de Allview Industry – IMM, puteți accesa www.allview.ro/solarenergy/industry-imm.

Despre Visual Fan

Visual Fan, deținătoarea brandului Allview (simbol bursier ALW) este o companie cu capital integral românesc, care și-a confirmat statutul de vizionar și pionier atunci când vine vorba de tehnologie, cu un portofoliu de produse diversificat. A fost fondată la Brașov, în 2002, și produce telefoane mobile inteligente, sisteme Smart Home, tablete, laptopuri și alte gadgeturi. A lansat cel mai complex sistem Smart Home din România (2016), AVI – singurul asistent vocal în limba română (2017), a fost printre primele companii din Europa care a încheiat un parteneriat direct cu Google Android TV™ (2019), fiind primul brand din România care a adoptat tehnologia QLED (2020). În anul 2022, compania a adăugat în portofoliu sistemul Era Health, a cărui prioritate este de a crea produse și aplicații ce susțin o alimentație sănătoasă și a lansat divizia Allview Industry, care integrează produse destinate pieței energiei verzi. Este prezentă pe piețele IT&C din peste 10 țări. Allview investește constant în R&D (cercetare și dezvoltare) și își propune ca, pe termen lung, să creeze un robot inteligent – asistent personal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *