mar. apr. 30th, 2024

Binance o numeste pe Eleanor Hughes in rolul de General Counsel

3 min read

București, 14 iulie 2023 – Binance, cel mai important furnizor de infrastructură blockchain și criptomonedă din lume, anunță numirea lui Eleanor Hughes în rolul de General Counsel.

În noua ei funcție, Eleanor Hughes va conduce aria juridică a companiei alături de o echipă de 85 de avocați. Ea va lucra, de asemenea, îndeaproape cu echipa globală de conformitate, pentru a sprijini angajamentul Binance de a crește în mod responsabil industria, în strânsă colaborare cu autoritățile de reglementare și factorii de decizie la nivel global.

„Eleanor lucrează la Binance de aproape doi ani și, în această perioadă, a devenit rapid un consilier de încredere pentru mine și Binance în chestiuni legale. Experiența ei vastă juridică, cunoștințele puternice din industrie, integritatea profundă și etica muncii o transformă într-un atu indispensabil pentru companie. Cu Eleanor la cârmă, sunt încrezător că echipa noastră juridică, lider în industrie, va continua să exceleze în misiunea sa de a proteja utilizatorii și a gestiona riscurile pe platforma noastră”, declară Changpeng Zhao (CZ), Fondator și CEO Binance.

Eleanor s-a alăturat echipei juridice a Binance în noiembrie 2021. Ulterior, a fost promovată ca lider al departamentului juridic pentru APAC și MENA pentru Binance, rol în care a supravegheat aspecte ale celor două regiuni și a condus o echipă de avocați specializați în reglementare, fuziuni și achiziții, drept comercial, si litigii. Ea a jucat un rol important în securizarea licențelor și înregistrărilor pentru furnizorii de servicii de active virtuale pentru Binance în mai multe jurisdicții, inclusiv Bahrain, Dubai și Noua Zeelandă.

„Industria activelor digitale se află într-o perioadă de transformare, deoarece se confruntă cu o adoptare rapidă și evoluează într-un sector matur, reglementat. Sunt încântată să conduc echipa juridică a Binance într-o perioadă atât de importantă”, spune Eleanor Hughes. „Împreună cu autoritățile de reglementare, Binance are responsabilitatea, ca lider al industriei, de a se asigura că fiecare consumator este protejat, lăsând, în același timp, spațiu pentru ca tehnologia să continue să crească și să inoveze. Echipa noastră va continua să colaboreze îndeaproape cu autoritățile de reglementare din întreaga lume, pentru a realiza această viziune”.

Eleanor este un profesionist juridic desăvârșit, cu 15 ani de experiență atât în practica privată, cât și în roluri interne. Înainte de a se alătura Binance, ea a petrecut mai mult de zece ani la firme de avocatură din SUA, inclusiv Skadden, Arps, Slate, Meagher & Flom LLP and Affiliates, unde s-a concentrat pe chestiuni litigioase.

Eleanor a absolvit Universitatea din Cambridge cu First Class Honors.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *