sâm. apr. 27th, 2024

WMF lanseaza in premiera in Romania espressorul profesional pentru acasa, WMF Perfection

3 min read

Un moment pretios pentru toate simturile

WMF, lider mondial in productia de espressoare profesionale, prin noul espressor WMF Perfection, aduce in confortul casei tale experienta desavarsita a cafelei premium si stabileste noi standarde pentru prepararea cafelei perfecte in fiecare zi.

WMF este rezultatul a peste 170 de ani de experienta in domeniu, ani profunzi de studiu, cercetare si perfectionare. Istoria WMF a inceput in anul 1927, cu productia de espressoare pentru industria hoteliera. Primul espressor personal de cafea WMF este un arc peste timp si o mostenire pretioasa pentru pasionatii de cafea.

WMF intelege savurarea cafelei ca o experienta care te invaluie si iti incanta toate simturile – una pe care trebuie sa o SIMTI, sa o DEGUSTI, sa o VEZI, sa o MIROSI si sa o AUZI pentru a o trai cu adevarat.

De la prima vedere, ai in fata un espressor premium, estetic si exclusivist, realizat din Cromargan®, care combina numeroase optiuni de personalizare si un design uimitor care se integreaza perfect chiar si in cel mai sofisticat decor.

O simpla apasare de buton creeaza un moment care trezeste simturile: freamatul delicat si silentios al rasnitei, aroma cafelei proaspat preparate, privirea cremei perfecte si senzatia de caldura a cestii in maini. O simbioza de neegalat care uneste iubitorii de cafea din intreaga lume sub hashtag-ul: #myWMFmoment.

Experienta placuta incepe de la prima atingere. Comenzile se dau prin intermediul unui display LED tactil si intuitiv, cu un set clar de pictograme. Se pot selecta pana la 10 profiluri individuale pentru diferite preferinte de cafea si poti personaliza nelimitat, de la nivelul de macinare, intensitatea aromei si cantitatea de apa, pana la prepararea cu sau fara lapte.

Este propriul tau barista care stie exact cum iti place cafeaua. Prin atingerea profilului personal, specialitatea de cafea selectata este pregatita la aceeasi calitate superioara de fiecare data.

Sistemul de Aroma WMF Perfection ajuta la evidentierea aromei bogate si naturale a cafelei, in timp ce tehnologia avansata de atenuare a zgomotului tine sunetul la cote armonioase in timpul macinarii boabelor de cafea.

Tehnologia WMF Double Thermoblock permite controlul precis al temperaturii in timpul prepararii – un aspect absolut necesar pentru o cafea excelenta – permitandu-ti totodata sa obtii un lapte spumat cremos. Sistemul de lapte cu auto-curatare, este, de asemenea, usor de utilizat mentinand totul igienic dupa utilizare.

“Secretul fiecarei cafele de exceptie ale aparatului WMF Perfection sta in cei peste 170 de ani de experienta. Este o suma de caracteristici si tehnologie ce ofera un grad incomparabil de confort in privinta prepararii cafelei – o adevarata placere pentru simturi. Este o onoare pentru noi sa aducem aceasta mostenire in casele oamenilor, oferindu-le experienta completa a cafelei exceptionala in fiecare zi, in locul pe care il iubesc cel mai mult si unde se simt cel mai confortabil.” a declarat Duque Jose Fernando, Marketing Manager Groupe SEB.

Pentru WMF, placerea cafelei combina linistea cu celebrarea simturilor – ocazie pe care fiecare dintre noi o savureaza individual.

“In ritmul alert al vietii noastre contemporane, momentele de relaxare sunt asociate adesea unui rafinament placut, iar o cafea de calitate nu reprezinta un moft, ci devine acel catalizator care ne confera vitalitate si ne garanteaza buna dispozitie. Pentru prima data, putem aduce in caminul oamenilor aceasta experienta luxurianta si reconfortanta al aparatului WMF Perfection, astfel incat fiecare moment de savurat cafeaua sa fie desavasit.” – a declarat Adriana Maxim, Trade Marketing Manager Groupe SEB SCE.

Perfectiunea gamei WMF Perfection este completata de o gama larga de accesorii, cum ar fi cesti de cafea, pahare si linguri de cafea – furnizand tot ce ai nevoie pentru savurarea cu stil a cafelei.

In Romania, gama de espressoare WMF poate poate fi achizitionata din reteaua magazinelor  Altex, pe Altex.ro si WMF.ro

Despre marca WMF

De peste 170 de ani, WMF a stabilit standardul pentru design inovator, functionalitate perfecta si calitate superioara in experienta culinara. Produsele WMF aduc un aer de eleganta si excelenta in fiecare moment al vietii clientilor. WMF transforma gatitul intr-o placere, de la tacamuri si carafe elegante la accesorii de masa, fiecare produs WMF adauga ceva special acestor momente. WMF este o marca in cadrul Grupului WMF, cu sediul in Geislingen an der Steige, Germania, si face parte din consortiul francez Groupe SEB din 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *