Dum. iun. 23rd, 2024

EA SPORTS FC™ 24 SE BUCURĂ DE O IMPLICARE MASIVĂ DIN PARTEA FANILOR LA ÎNCEPUTUL NOII ERE A FOTBALULUI

2 min read

Milioane de fani s-au alăturat Clubului, peste 11,3 milioane de jucători se regăsesc în EA SPORTS FC™ 24 și peste 2,2 milioane de descărcări în ziua lansării EA SPORTS FC Mobile

București, România – 10 octombrie 2023 – Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a publicat detalii despre implicarea fanilor în ecosistemul EA SPORTS FC™ – peste 11,3 milioane de jucători din întreaga lume, inclusiv prin EA Play, au intrat pe teren în EA SPORTS FC™ 24 în prima săptămână. EA SPORTS FC Mobile, cel mai imersiv joc de fotbal de pe mobil de până acum, a depășit recordurile francizei EA SPORTS Mobile Football, cu 2,2 milioane de persoane care au instalat aplicația în prima zi. În cele 10 zile de la lansare, un total de peste 11,2 milioane de utilizatori noi au descărcat jocul pe mobil.

“Suntem încântați  că atât de mulți fani au îmbrățișat jocul de renume mondial, atât EA SPORTS FC 24, cât și FC Mobile, în doar câteva zile de la lansare”, a declarat Cam Weber, președintele EA SPORTS. “Pe lângă faptul că le-am urat bun venit înapoi milioanelor de jucători cu vechime, numărul jucătorilor noi din FC 24 a crescut cu aproape 20% față de anul trecut, ceea ce arată entuziasmul fanilor fotbalului de pretutindeni de a se alătura Clubului. Construim cea mai mare comunitate de fotbal din lume prin EA SPORTS FC și abia am început.”

Fanii care joacă EA SPORTS FC™ 24 încă se pot bucura de oportunitatea de a deveni fondatori FC. Dacă intră în joc până la 1 noiembrie 2023, ei pot debloca beneficii exclusive, inclusiv vanity items în joc, precum și obiective și sarcini în Ultimate Team, inclusiv o experiență Founder Evolution. Fiind o ofertă unică, fanii pot fi prezenți chiar de la începutul acestei noi ere pentru EA SPORTS FC și își pot revendica titlul de FC Founder pentru a se alătura clubului cu stil.

Utilizatorii care se loghează pentru a juca EA SPORTS FC Mobile înainte de 30 noiembrie 2023 vor avea, de asemenea, posibilitatea de a obține unul dintre râvnitele ambassador player item din Founders Pack*:

  • Real Madrid CF – Vinícius Júnior
  • Manchester City F.C. – Erling Haaland
  • Liverpool F.C. – Virgil van Dijk
  • Tottenham Hotspur F.C. – Son Heung-min
  • Real Madrid CF – Jude Bellingham
  • Liverpool FC – Diogo Jota
  • Manchester City F.C. – Jack Grealish
  • Juventus – Federico Chiesa
  • Chelsea F.C. – Enzo Fernández
  • Borussia Dortmund – Youssoufa Moukoko

EA SPORTS FC™ 24 este acum disponibil pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PC, PlayStation 4, Xbox One și Nintendo Switch™.

Aplicația EA SPORTS FC Mobile poate fi descărcată din App Store și Google Play Store, pentru a accesa jocul de renume mondial chiar din buzunar.

*Se aplică restricții și condiții. Mai multe detalii se regăsesc aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *