sâm. apr. 27th, 2024

Lansare OnePlus: modelele de vârf OnePlus 12 și OnePlus 12R sunt disponibile acum în România

2 min read

București, 1 februarie 2024 – OnePlus, lider global în tehnologie, aduce în România vârful de gamă al inovației cu lansarea celor mai noi modele: OnePlus 12 și OnePlus 12R care vor fi disponibile în magazinele partenerilor începând cu luna februarie.

Oferte Speciale pentru seria OnePlus 12

În perioada 5-29 februarie 2024, clienții vor beneficia de prețuri promoționale în limita stocurilor disponibile pentru OnePlus 12, la doar 5699,9 lei, într-un pachet ce include căștile wireless de vârf OnePlus Buds Pro 2 și un voucher cadou. De asemenea, modelul OnePlus 12R vine cu o ofertă tentantă, incluzând căștile OnePlus Buds Pro 2 la un preț special de 3699,9 lei. OnePlus 12 și OnePlus 12R sunt disponibile la Altex, DIGI și eMAG.

Inovație și performanță: Seria OnePlus 12

La celebrare a celor zece ani de existență, OnePlus aduce două produse care definesc deviza – Never Settle. Seria OnePlus 12 nu este doar o nouă colecție de gadgeturi, ci o expresie a angajamentului constant pentru excelență și inovație. Aceste smartphone-uri aduc laolaltă specificații tehnice de top, oferind o experiență remarcabilă și interactivă pentru utilizatori.

OnePlus 12 reprezintă o capodoperă inovativă, integrând tehnologii de ultimă generație, precum procesorul Snapdragon® 8 Gen 3, sistemul de camere Hasselblad, ecranul 2K 120Hz ProHDR cu luminozitate până la 4500 nits și încărcare rapidă SuperVOOC de 100W. Astfel, OnePlus 12 se poziționează în topul terminalelor din 2024.

Cu o performanță a procesorului îmbunătățită cu 30%, noul Trinity Engine și o memorie RAM de 16 GB și ROM de 512 GB, OnePlus 12 oferă o experiență fluidă, fără întreruperi. Bateria generoasă de 5400mAh și încărcarea rapidă SuperVooc 100W aduc un plus de eficiență, oferind o încărcare completă în doar 26 de minute.

Designul său elegant, inspirat din estetica ceasurilor de lux, disponibil în culorile Flowy Emerald și Silky Black, transformă OnePlus 12 într-un accesoriu atemporal.

Sistemul de camere cu care este echipat OnePlus 12 se evidențiază prin algoritmii avansați dezvoltați în colaborare cu Hasselblad, oferind imagini de o calitate excepțională. Rezoluția de 48 MP și camera periscopică cu zoom optic 3x asigură capturi precise și impresionante, eternizând momentele semnificative ale vieții.

OnePlus 12R: Performanță încredibilă și gaming avansat

Pe de altă parte, OnePlus 12R, primul produs din seria R destinat pieței europene, se adresează pasionaților de gaming și performanță. Echipat cu sistemul Trinity Engine, procesorul Qualcomm® Snapdragon® 8 Gen 2 și un sistem de răcire avansat, acest smartphone promite o exeriență de gaming și multitasking fluentă. Ecranul AMOLED de 6,78”, cel mai avansat ecran folosit vreodată de OnePlus, bateria generoasă de 5500mAh și camera triplă cu sensor principal Sony IMX890 de 50MP, completează un pachet de excepție pentru iubitorii de tehnologie din România.

Descoperiți inovațiile și ofertele speciale OnePlus 12 și OnePlus 12R în magazinele Altex, DIGI și eMAG pentru a experimenta o nouă eră de tehnologie de vârf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *