mie. iul. 24th, 2024

Samsung Electronics aduce în România cele mai noi modele din seria Galaxy A: Galaxy A55 5G și Galaxy A35 5G

1 min read

Ambele smartphone-uri sunt concepute să ofere performanțe remarcabile și o experiență de utilizare fluidă. Ecranele Super AMOLED, de până la 6,6 inci, oferă imagini clare și vii, perfecte pentru vizualizarea conținutului multimedia. Ambele telefoanele pot filma acum în HRD.

De asemenea, ambele sunt echipate cu procesoare puternice, asigurând o funcționare rapidă și fără întreruperi în aplicații și jocuri. În plus, acestea vin cu suport pentru Samsung Knox, platforma de securitate multi-layer a seriei Galaxy, care protejează informațiile critice și previne vulnerabilitățile, asigurând un nivel ridicat de securitate și confidențialitate pentru utilizatori.

Galaxy A55 5G și Galaxy A35 5G reprezintă două opțiuni excelente pentru utilizatorii care caută un smartphone versatil și performant.

Oferta comercială de lansare

La achiziționarea oricărui model Galaxy A55 5G sau Galaxy A35 5G, clienții primesc cadou Galaxy Fit3 și pot beneficia de o reducere de 50% pentru orice tip de asigurare Samsung Care+. Această ofertă specială este disponibilă în perioada 20 martie – 20 aprilie 2024, în limita stocului disponibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *