lun. apr. 29th, 2024

Petreceți la maxim cu TMAX45! Panasonic prezintă o nouă boxă pentru cele mai tari petreceri

5 min read

  • Putere de ieșire totală de 1000W (RMS)
  • Design portabil
  • Efecte luminoase integrate
  • Intrări Bluetooth, USB, optică, pentru chitară și microfon
  • Design intuitiv, ușor de utilizat

București, 16 aprilie 2024

Panasonic prezintă noua boxă pentru petreceri SC-TMAX45. Concepută pentru a fi ”invitatul” perfect, SC-TMAX45 este ușor de utilizat de către toată lumea, creând o atmosferă intensă la petreceri. În carcasa portabilă a boxei TMAX45 se află un sistem de sunet capabil să ofere o putere totală de ieșire de până la 1000 de wați (RMS) și efecte luminoase pe măsură. Totodată, TMAX are o mulțime de conexiuni și este utilă și după petreceri.

Extrem de flexibilă

Design solid, dar ușor de manevrat 

Cu o înălțime de 65 cm, Panasonic TMAX45 este suficient de mare pentru a impresiona – dar nu atât de mare încât să fie abandonată într-un colț. Datorită incintei sale elegante din MDF cu finisaj negru mat, prevăzută cu protecție pentru margini și amortizoare pentru susținere, TMAX45 cântărește doar 12 kg – deci se încadrează perfect într-o varietate de spații.

“Am proiectat TMAX45 astfel încât să poată fi mutată de către orice persoană, nu doar de un prieten puternic. Deși este o “boxă de petrecere”, are o mulțime de utilizări alternative acasă și nu numai”, a declarat Tamas Nagy Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe 

Componente dublate pentru mai multă putere

Echipată cu tehnologii audio, pentru un sunet puternic

Datorită celor două amplificatoare digitale puternice independente, a două woofere generoase de 16 cm, a două tweetere și două porturi bas reflex – toată lumea va simți când a sosit TMAX45. Oferă un sunet bogat și echilibrat: înglobând un bas complet, voci cristaline și note înalte amețitoare – toate acestea dintr-o singură cutie.

“Prin dublarea componentelor principale, ne-am asigurat că TMAX45 are puterea necesară pentru a da viață petrecerilor”, a adăugat Tamas Nagy, Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe

Lumini intense, atmosferă grozavă

Opțiuni multiple de lumini

În spatele măștii metalice a boxei Panasonic TMAX45 se află un spectacol de lumini care abia așteaptă să se dezlănțuie. Șapte culori strălucitoare, unsprezece modele și două stroboscoape sunt la dispoziția gazdei petrecerii. Patru dintre modele și stroboscoapele se aprind în ritmul muzicii în mod automat. Și dacă acest lucru nu este de ajuns, gazda poate selecta din restul modelelor multicolore sau din variațiile de o singură culoare pentru a adăuga și mai multă atmosferă.

Cine este DJ-ul superstar?

Conexiune cu și fără fir

Folosind Bluetooth®, două dispozitive inteligente compatibile se pot asocia simultan cu Panasonic TMAX și pot comuta fără probleme între playlisturi. Surse muzicale suplimentare pot fi conectate cu ajutorul intrărilor aux și optice. În plus, gazda și invitații pot reda MP3-uri prin intermediul intrării USB-A, care servește drept încărcător* – astfel încât nimeni să nu rămână fără energie în timpul petrecerii.

*Utilizând cablul de încărcare furnizat cu dispozitive de până la 5v 1A

Senzații reale și spontane

Intrări pentru chitară și microfon

TMAX45 iubește muzica înregistrată și live în egală măsură. Asigură pentru petrecere atât mufe pentru chitară, cât și mufe pentru microfon, împreună cu efect de ecou și control ușor al mixajului. Perfect pentru a duce petrecerile la un nivel superior sau pentru a te relaxa cu câțiva prieteni mai târziu.

“Este grozav să adaugi flexibilitate, așa că am inclus intrări pentru microfon și chitară pe TMAX45. Practic și la îndemână pentru anunțuri la petreceri și sesiuni de improvizație spontane”, a mai spus Tamas Nagy Manager Marketing Home AV, Panasonic Consumer Europe

Sunet și lumină, în armonie

Karaoke este doar începutul

Pentru mai multă distracție, conectați TMAX la un televizor cu ajutorul cablului optic furnizat. În timp ce televizorul inteligent afișează imaginile și versurile karaoke, TMAX se ocupă de restul – cu intrarea sa pentru microfon, sunetul puternic și efectele luminoase. TMAX este ideală și pentru petrecerile care celebrează marile festivaluri de muzică și concursurile muzicale mult așteptate. Panasonic TMAX45 poate fi așezată pe o parte, astfel încât să nu vă strice priveliștea.

TMAX – cu tine peste tot

Ușor de transportat

În zilele noastre, oricine și orice trebuie să fie polivalent, iar Panasonic TMAX45 nu face excepție. Cu ajutorul mânerului de transport integrat, aceasta poate fi mutată în casa proprietarului sau în mașină pentru a fi utilizată oriunde există curent electric. Ideală pentru cursuri de dans sau de exerciții fizice, sesiuni de gimnastică sau la orice altceva vă gândiți – TMAX a fost creată pentru a fi la îndemână.

Utilizare simplă și intuitivă

Ceva ce toată lumea poate folosi

Nimeni nu vrea ca o petrecere să își piardă vibrația pentru că muzica se oprește. TMAX a rezolvat acest aspect cu ajutorul comenzilor sale intuitive și a suportului în care se pot așeza dispozitivele inteligente. Adio întrerupătoare mici și dificile și bun venit comenzilor rotunde și mari, plus un ecran cu LED care confirmă sursa muzicală aleasă.

Aveți nevoie de chiar mai mult de 1000 de wați?

Combinați până la 3 unități TMAX45, pentru un sunet masiv

TMAX45 poate fi conectată prin cablu la încă 2 unități de același model pentru petreceri și evenimente și mai mari. Dacă este conectată o unitate TMAX45 suplimentară, utilizatorii pot aloca una pentru canalul stâng și cealaltă pentru canalul drept, pentru un sunet stereo uriaș. Pentru a face acest lucru, este necesar un mini-cablu audio stereo de 3,5 mm, cu o lungime de până la 3 metri.

 Call to Action 

Când și de unde să cumpărați

Noua boxă de petrecere TMAX45 de la Panasonic va fi pusă în vânzare în mai 2024. Prețul recomandat de vânzare este de 2299 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *