mie. mai 15th, 2024

Axis Communications lansează noi difuzoare multifuncționale

2 min read

București, 29 aprilie 2024 – Axis Communications a lansat o nouă serie de difuzoare IP destinate transmiterii de mesaje vocale și a muzicii de fundal. Modelele au un design elegant și sunt disponibile în negru și alb, fiind ideale pentru instalarea în interior sau în locații exterioare protejate de streașină, în magazine, instituții educaționale, spații comerciale și alte locații.

Noile difuzoare completează portofoliului Axis, potrivindu-se perfect cu orice instalație. Modelul AXIS C1110-E de dimensiuni mai mari are un sunet de bass mai bogat decât modelul AXIS C1111-E de dimensiuni mai mici, recomandându-l ca fiind ideal pentru redarea muzicii de fundal, ambele difuzoare permițând însă transmiterea de mesaje vocale clare, în direct sau preînregistrate, pentru garantarea securității și siguranței.

Aceste sisteme de difuzor multifuncționale sunt echipate cu un program software de gestionare a sunetului care este responsabil pentru activitățile de planificare, zonare și gestionare a utilizatorilor. Difuzoarele sunt construite pe baza unor standarde deschise, pentru o integrare facilă cu sistemele de telefonie VoIP, sistemele VMS, soluțiile de analiză și multe altele.

Funcția integrată de prelucrare a semnalelor digitale asigură un sunet excelent chiar de la bun început, difuzoarele conectându-se la rețeaua standard pentru a oferi o soluție scalabilă și rentabilă. De asemenea, acestea dispun de numeroase funcții inteligente: porturile de intrare/ieșire (I/O) permit integrarea ușoară cu anumite dispozitive cum ar fi butoanele și luminile stroboscopice, în timp ce microfonul încorporat permite testarea de la distanță a stării echipamentului și comunicarea bidirecțională cu anularea ecoului.

Caracteristicile principale includ:

  • Difuzor multifuncțional elegant și flexibil;
  • Conectare la rețelele standard;
  • Instalare ușoară cu PoE;
  • Comunicare audio bidirecțională cu anularea ecoului;
  • Testare de la distanță a stării sistemului.

About Axis Communications

Axis ajută la construirea unei lumi mai inteligente și mai sigure prin crearea de soluții care îmbunătățesc securitatea și performanța afacerii. Ca producător de tehnologie de rețea și lider în industria de profil, Axis oferă soluții în domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor și sistemelor audio. Aceste soluții sunt puse în valoare prin adăugarea de aplicații inteligente de analiză și sunt susținute prin cursuri de instruire de înaltă calitate.

Compania Axis are în jur de 4000 de angajați dedicați, în mai mult de 50 de țări și colaborează cu parteneri din domeniul tehnologiei și integrării de sistem din întreaga lume pentru a le furniza clienților soluții de cea mai bună calitate. Compania Axis a fost fondată în anul 1984 și are sediul în orașul Lund. Pentru mai multe informații despre Axis, vizitați site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *