sâm. iul. 27th, 2024

Motorola edge 50 fusion, unul dintre cei mai noi membri ai familiei edge 50, este acum la precomandă la eMAG

2 min read

Motorola edge 50 fusion, unul din cei mai noi membri ai familiei motorola edge 50 este disponibil acum la precomandă la eMAG. Varianta 12/512GB are un preț recomandat de 1799 lei și vine în 3 opțiuni de culoare: Hot Pink, Marshmallow Blue sau Forest Blue.

Motorola edge 50 Fusion îmbină perfect performanța unui telefon și designul elegant, cu finisaje premium. Vine cu un display OLED Full HD+ de 6,7 inci cu o rată de refresh de 144 Hz, certificare IP68 la scufundarea sub apă, Corning Gorilla Glass 5 și o baterie mare de 5000 mAH.

Acesta îndeplinește standardele cinematografice referitoare la gama de culori, luminozitate, acuratețea culorilor și nivelul de contrast, astfel încât totul arată exact așa cum ar trebui.

Atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru cei care iubesc să surprindă amintiri, sistemul de camere al motorola edge 50 fusion îi asigură pe utilizatori că fiecare fotografie este una foarte reușită. Acesta are o cameră principală Ultra Pixel de 50 MP cu senzor LYT-700C de la LYTIA și o cameră ultrawide de 13MP. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) previne realizarea de imagini sau videoclipuri neclare, chiar și în condiții dificile de iluminare. Iar camera frontală de 32 MP cu tehnologie Quad Pixel pentru o sensibilitate îmbunătățită în lumină scăzută este perfectă pentru selfie-uri.

Sistemul audio are un sunet certificat Hi-Res, iar difuzoarele stereo oferă suport pentru Dolby Atmos® pentru o experiență de audiție imersivă, cu o mai mare profunzime, claritate și detalii cuprinse în conținutul preferat al utilizatorilor, indiferent dacă aceștia se bucură de el folosind căști cu fir sau wireless.

Motorola edge 50 fusion este un telefon echilibrat, care aduce specificațiile unui telefon premium la un preț foarte accesibil. Este potrivit celor care pun preț pe design dar și performanță, perfect pentru a viziona filme sau clipurile preferate, creare de content sau jocuri. Găsește-l în oferta eMAG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *