sâm. iul. 27th, 2024

CARAVANA BLOOD NETWORK AJUNGE ÎN CRAIOVA ÎN ACEST WEEKEND

1 min read

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea încep cea de-a 10 ediție a campaniei de donare de sânge BLOOD NETWORK, care la acest final de săptămână va ajunge în Craiova, în parcarea Kaufland, str. Dr. N.Sisesti, nr. 23-23A.

Cei care donează sânge la caravana mobilă sâmbătă, 18 iunie, și duminică, 19 mai, între orele 8:00 și 14:00, și se înscriu pe reteaua.sieudonez.ro, primesc un bilet de o zi pentru prima zi de festival la UNTOLD sau Neversea 2024.

Donarea la caravana mobilă din parcarea Kaufland, str. Dr. N.Sisesti, nr. 23-23A, se face în limita capacității de recoltare.

Cei care aleg să doneze sânge în Centrele de Transfuzii trebuie să acceseze site-ul untold.com  sau  neversea.com, pentru a completa formularul de înscriere, să atașeze o poză cu adeverința de donator, după care vor primi pe adresa de e-mail un voucher, cu care vor putea achiziționa abonamente
la prețuri speciale la UNTOLD sau Neversea.

Doritorii se pot înscrie prin formular, pentru a dona în Centrele de Transfuzii, accesând următoarele link-uri:

Pentru UNTOLD:  https://wkf.ms/446Npkn

Pentru Neverseahttps://wkf.ms/3vR9aYQ

Campania BLOOD NETWORK este realizată cu sprijinul Kaufland România, în parteneriat cu platforma „Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine.

Neversea 2024 are loc între 4 și 7 iulie în Constanța.

UNTOLD 2024 are loc între 8 și 11 august în Cluj-Napoca.

Vă așteptăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *